Sunday, September 30, 2012

PASAL MAKAN , MACAM-MACAM ALASAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

budak sorang nie kan , zahrien .. x pernah lahh kalau makan dia cakap x sedap , yg syok nyee .. bila dia lapar dia akan cakap macam2 .. alasan paling best adalah ., kita x makan lagi , kita dah sgt2 lapar nie & paling x menahan bila dia cakap .. ibu x sayangkan kita ke ?? x bagi kita makan hahahahah

kebetulan hari nie tadi akk masak kari ikan dan ayam goreng madu .. rambang mata dia nak makan yang mana satu .. dlm kuali lagi dah cakap lapar dan nak makan banyak2 .. adehhhhhh ;)) bila dah mula makan .. tgk lauk aje dah pandai cakap .. wahhh sedap nyeee ibu masak ! ... aikk x makan layie tuu :))


adehhh dah semakin besar nie semakin ligat idea dia .. haa nie pic semalam , balik dari jamuan raya tadika dia .. bukan main suke dpt hadiah buku dari cikgu dia .. siap cakap .. adik dpt buku , nanti adik buat banyak2 ... ibu pula belikan yg baru .. adik kan nak jadi gud boy ! ...
adoyaiiiiiiiiii ... macam2 lah kan ;))

17 comments:

  1. Aiseyh, sweetal Zahrien ni.. untung dapat anak macam Zahrien.. :)

    ReplyDelete
  2. Amboi best la dia tu dpt makan sedap2 kan? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahha mak nye je masak , bukan org lain ..
      simple2 aje ;))

      Delete
  3. alahai...so sweet...pandai mengayat ni bile dh besar nnti...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaha tu lah dikk ..
      risau niee
      dia banyak bagi alasan kalau yg dia suke tuu ;)
      muke kesian tuu x tahan ;))

      Delete
  4. Replies
    1. TQ dik ... biasa2 aje ..

      ps : dikk akk cuba klik kat nama adik , tapi x dpt masuk link adik nie .. x der blog ke ??

      Delete
  5. assalam ioeda..comelnya adik..suka baca gelagat dia

    ReplyDelete
  6. adik, belajar rajin rajin ye.. :)

    ReplyDelete
  7. hehe..samalah dgn anak eina kak, alasan dia.."ayeh lapar sangat ni"..padahal baru je makan.. alahai..tp ok kan mereka sangat berselera makan dari takmau mkn.. ^_^

    ReplyDelete
  8. tapi kita akn sgt2 seronokkan kak.. bila masak, semua habis... ank2 berselera je makan.. :-)

    ReplyDelete
  9. Amboi comelnya dia....seronok dapat buku ye..mmg gud Boy ni... Seronok kan kalau bebudak ni suka mkn masakan kita..

    ReplyDelete
  10. best tgk budak mcm zahrien ni klu lalu makan...berselera jer hehehe

    ReplyDelete
  11. mmg mamanya masak sodap..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...