Thursday, September 6, 2012

INDAHNYA MENIKMATI 'GCB' MC DONALD !!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

layan jee pic nie .. agenda semalam bila x disangka2 langkah kaki sampai ke sini .. waduhhhhhhhhhhh dah berbulan2 rasanya x makan Mc D .. duk tgk orang tayang itu dan ini .. paling ketara dgn GCB .. akhirnyaaaaaaa x kempunan layie !!! yehaaaaaaaaa
tkasih kat friends2 yang menemani ! .. love uolls ketat2 .. ;)


wajah happy x hinggat ! .. ekekek

 


fuhh terbaik dari sini ! .... alhamdulillah allah bagi peluang untuk menikmati saat indah menikmati GCB nie .. ecehhhhhh macam bekarya lakkk ahahha .. seyess sbbkan hubby akk x suke makan Mc D .. soo akk memang suke sgt2 bila ada yg sudi temankan akk makan .. ;))

yeee tudia .. wajah org puas hati ! ahahhahhaa
buruk kannnn .. pucat lesi !

captured : samsung tab 7.7 ( saje2 btahu sbb puas hati sgt2 dgn kualiti pic .. kan .. )

28 comments:

  1. wah sempat berposing.... penangan GCB sedap nyee.... rase nak makan lagi la pulak.....

    ReplyDelete
  2. YEP, UNTUK SEBUAH TABLET, MMG KUALITI PIC TU CANTIK. :)

    ReplyDelete
  3. hb ena pun ada gak dok sebut2.. tp ena lom rasa nak makan lg... tunggu bila dah kecur bebetul liur agaknya.. ahhaha

    ReplyDelete
  4. aduahii..kita ni pun dah lama tak makan mcd,GCB tu lg la..

    ReplyDelete
  5. hihi...hamboi,sedapnyer dye makan mekdi tu kan :)

    ReplyDelete
  6. dah lama x mkn mcd kak... sedap ke kak? blm try lg nie.. hehehe

    ReplyDelete
  7. terbalik..
    saya pulak suami suka..
    saya yang tak suka...
    maisara pun tak suka..maisara mesti la ikut ibu dia..haha

    ReplyDelete
  8. nasib baik dah makan tau .. kalau x mau pg drive thru hihihihihi

    ReplyDelete
  9. musim ni belum berpeluang makan gcb...hehe..
    tp mesti pergi jgk nanti...mesti, ngee..

    ReplyDelete
  10. RS pun terkial2 lg guna tab.tp best jugak sbb mcm2 jenis gambar leh amik...fish eye pun ada...tak jd nak beli kamera baru ganti kamera RS yg hilang tu.guna tab je... :)

    ReplyDelete
  11. Ni bebetol ngidam gcb he3 muka heaven abes la dpt mkn gcb tu...

    ReplyDelete
  12. tak pernah habis sy kalau makan gcb ni. xtau nape. huhu.

    ReplyDelete
  13. makan tahap puas hati kan... kena sudahi alhamdulillah....

    ReplyDelete
  14. alamak..tergoda plak nak makan mcd ni..

    ReplyDelete
  15. Amboi kemain posing dalam Mekdi :)

    Myra ari senin p Mekdi tapi tak ambik Mekdi pun :)

    ReplyDelete
  16. Saya skrg ni dalam proses menjauhkan diri dari fastfood kak hihi, kita tgk brp lama bleh berjauhan kan kih kih

    ReplyDelete
  17. pernah juga makan burger dan french fries McD ni, tapi tak sedaplah...
    mungkin banyak aji kot..
    sori...=p

    ReplyDelete
  18. wah makan2 mcD, bestnyer.....

    ReplyDelete
  19. akak, saya dengan rendah diri menge-tag akak untuk contest nie. Jemput lah singgah blog saya ye? :)

    ReplyDelete
  20. Sepanjang raya nie dkna tak makan mcd lagi. Aduuiii terliur lak nie.

    ReplyDelete
  21. ye la kak, boleh tahan hasilnya :)

    ReplyDelete
  22. nnt nak bukak satu kat pekan blh la akak bwk anak2 pulak.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...