Wednesday, September 26, 2012

HERBALIFE DAY ~ ITS FUN !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lama x cerita pasal xtvt akk dengan herbalife kan ... ohhh memang seronok berjalan dengan lancar .. dan semoga allah permudahkan apa yg akak minat ini disamping membantu kawan2 dalam menguruskan kesihatan dan berat badan mereka .. alhamdulillah baru2 nie akak berkesempatan menghadiri HOM ini , bertempat di vistana hotel kuantan , dah lama nak hadiri , ada sahaja masalahnyaaa .. tapi hari tuu dlm hujan2 ku turutkan sahaja .. :)


bersama coach akk dlm herbalife .. aziera .. alhamdulillah dan thanx alots sbb banyak bantu akk .. dia dah berjaya menjadi independent distibutor yg berjaya dan sekarang dah x bekerja , dia concentrate dengan business herbalife .. memang seronok bila dpt bantu orang yg nak sihat dengan cara yg selamat ;)


anakanda yg sentiasa memberikan sokongan , kali nie sabriena yg menemani akk , next time amanina pula .. dah janji gilir2 menemani ibu .. syukur anak2 paham minat ibu ! ... ;))




banyak yg akak pelajari dan ketahui dengan HOM ini .. sgt2 berguna , dan rasanya x rugi bila ada kesempatan macam nie menghadirkan diri .. insyaallahhh akan cuba hadirkan diri lagi ..  Di pertemuan ini banyak pengalaman2 yg berguna mereka yg dah berjaya dengan herbalife .. menceritakan pengalaman menggunakan herbalife dan bagaimana cara membantu mereka2 yang nak sihat dengan herbalife .. wahhhhhhhh memang hebat .. terkasima kejap ;))

akak harap sgt , kalau suatu hari nanti akk dah bersedia untuk sepenuh masanya menumpukan perhatian dengan business didalam herbalife nie , akak akan berjaya dan mendapat sokongan anda semua di luar sana .. walau semua ini masih baru bagi akak .. tapi akak seronok kerana akk dah hampir berjaya menjadi coach yg sgt2 membantu didalam pengurusan berat badan ini ..

Berbaloikah dengan Herbalife ? Yes ! for me I've lost 23kg ,dah hilang lenguh2 lutut dan kaki ,dah gain my very own side income. Alhamdulillah masih tak percaya dengan Herbalife ? Meh jumpa akak kita sembang2  panjang2 pasal Herbalife ! .. ;))

Anybody interested to lose weight, gain weight, maintain health, atau gain extra income ? ahaaaaaaaa  .... Just a simply text me at ieda0106@yahoo.com , jgn malu2 .. or else jenggah je blog HERBALIFE akak ini .................
Let's be healthy together , insyaallahhh ;))

12 comments:

  1. selamat maju jaya yer kak :)

    ReplyDelete
  2. bagus utk kesihatan diri n famili kan kak, mende bagus patut dikongsikan bersama.. pas ni, saya nak try la.. utk kesihatan.. coz, kene menten dpt jaga bakal anak2 nnt, InsyaAllah....

    ReplyDelete
  3. Good luck ya ^^
    semoga Rezeki mencurah2 dtg ;D

    ReplyDelete
  4. lya doakan moga akak terus sukses..

    ReplyDelete
  5. Tahniah dengan pencapaian Akak ye, moga sukses selalu

    ReplyDelete
  6. Wahhh moga akk suksess slalu yer :-)

    ReplyDelete
  7. selamat berjaya .. :) ramai org ckp herba life neh berkesan .kawaan2 pon ad guna ..

    ReplyDelete
  8. As salam Kak Ieda,

    Semoga sukses! Marya pernah minum product Herbalife ni sj nak test...mmg sedap! :))

    ReplyDelete
  9. sihat dgn selamat. i like.

    p/s: tiap kali nak sampai limit je mmg susah nak loading blog akak. huhuhu...

    ReplyDelete
  10. gain weight ??? itu amat aku berminat ...
    dah mcm aku mkn tak mo gemuk2 jugak ..

    ReplyDelete
  11. kwn wani pun ada guna katanya berkesan :-)...semoga akak terus success yer

    ReplyDelete
  12. selamat maju jaya yer kak...herbalife nie mahal...tak mampu nak beli..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...