Monday, September 10, 2012

CEK KE 2 DARI NUFFNANG SELAMAT TIBA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhh selamat tiba .. syukur ..bolehlahhh di buat belanja kan .. tambah mana2 yg perlu .. siapa nak bagi .. dan TKASIH buat semua yg banyak memberikan sokongan akk dlm menulis dan merapu dlm blog akk nie ekekke .. kunjungan uols ke blog akk tanpa jemu sgt2 akak hargai .. terima kasih daun keladi .. ada masa klik2 lah iklan tuu lagi .. ;))



Sikit sahaja amountnya x lah banyak dari kawan2 blogger yang lain .. namunn syukur akak tadahkan kepada allah atas rejeki yg dia kurniakan .. dan terima kasih buat MR NUFFNANG ! again & again ..

huhuh bilalah mr nuff nak bagi lagi BE nieee .. dah 3 bulan akk menanti penuh sabarrrrrrr .. semoga ada lagi rejeki akk nanti .. aminnnnnnnnnnnn ;)) semua nie adalah pemangkin semangat buat akk dan secara x langsung buat semua rakan2 blogger .. bahawa kita berblog nie bukan lah sia2 .. sekurang2nya segala yg kita tulis itu mendatangkan hasil disamping berkongsi cerita dan rasa kan .. ;)
semoga kita semakin bersemangat untuk terus berBLOG ! .. ;))

35 comments:

  1. akak merasala jgk...
    sy tak pnah dpt tau... huhu...

    tak retila kak nak wat nuff tu cmner...
    sekadar letak jerk... huhu

    ReplyDelete
  2. assalam ieda..tahniah..banayk tu ieda..sape nak bagi kan

    ReplyDelete
  3. banyak gak tu ieda, tahniah!

    ReplyDelete
  4. bole tahan amount dia tu
    sape nk kasi free kan

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ieda.

    Kakcik pun masih menunggu cek dari Nuffnang ni... dah sebulan lebih claim tak sampai2 lagi...

    ReplyDelete
  6. Salam ieda.Alhamdulilah,rezeki gak tu...sapa nk bg seratus tanpa buat kerjakan..layan blog dpt $$$.
    Sambil tambah kenalan,ilmu dapat gak $$

    ReplyDelete
  7. tahniah.. kira oklertu...

    ReplyDelete
  8. tahniah.. kira oklertu...

    ReplyDelete
  9. sy pun tgh tunggu BE ni kak.. xjenguk2 lg be dkt blog utama sy tu.. hihi

    ReplyDelete
  10. itu pun dah syukur kak...byk jugak tue...sbb susah nk kumpul smpai byk tue kalau xbetul2 komited..

    ReplyDelete
  11. Murah rezeki ieda. Siapa boleh dapat free RM 184.40 sen senang-senang gitu kan.. Tahniah ieda:)

    ReplyDelete
  12. ok byk dah tu kak ... tahniah2

    ReplyDelete
  13. Yeayyyy...saya pon baru jer dapat ☺☺

    ReplyDelete
  14. tahniah kak... ema juga belum pernah dapat pun..huhuhu..tp tak kisahlah..yg penting minat kita untuk menulis di dalam blog

    ReplyDelete
  15. wah..boleh la mintak belanje kat kak ida ni..hehehhee

    ReplyDelete
  16. wah kak ida, banyak tu.. saya dah lama tak dapat cek.. huhu..

    ReplyDelete
  17. seronoknya kak...dapat duit hasil berblog...bila pulak saya nak merasa nie kikiki

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah, masz tumpang seronok walau masz sendiri belum lagi merasa rezeki dari nuffnang nieh, hehe.....

    ReplyDelete
  19. wahh bestnya .... sapa nak kasi free cam gtu je kan..


    liya smpai sekarang ni still blur lagi pasal nuffnag nie...

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah..rezeki tu kak ieda

    ReplyDelete
  21. wahhh tahniah, rezekiiii. akak dpt cek sebelum raya aritu, boleh le beli tudung raya....hehehehe

    ReplyDelete
  22. tahniah kak murah rezeki :)

    ReplyDelete
  23. Tahniah banyak tu sis...

    ReplyDelete
  24. Kedua dah.. ida baru pestime rasa hari tu.. hehehheeee.. Tahniah!

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah dpt dh cek nuff kak....

    bestnya..

    ReplyDelete
  26. sapa mau bg kan.....duit preee :)

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah kak..
    Syukur rezeki.. ;D

    ReplyDelete
  28. dilla punye baru 20 hinggit kak....kikiki..

    ReplyDelete
  29. wow...alhamdulillah yer kak..bestnye..!

    ReplyDelete
  30. tahniah dapat juga cek dr nuffnang..salam perkenalan dari GK..JEMPUT KE BLOG GK

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...