Saturday, September 22, 2012

BIRU PILIHAN MEREKA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akk dah janjikan nak letak pic majlis perkahwinan anak gadis salah seorang jiran kemboja di kampung akk , seyess memang meriah .. sanak saudara yg sudah pastinya ramai .. bila berada di tengah2 mereka terasa macam akk lak orang kemboja ekeke ;) sabor je kan .. macam biasa sahaja rupenya .. sebiji sejibut macam majlis kita di malaysia nie .. yelahh mereka dah duk di pahang nie dah bertahun .. sampai beranak pinak .. membesar , sekolah dan macam2 lagi disini ... adakalanya rasa macam berada di dalam negara mereka lak .. ;))

 pelamin yang cantik dan menarik .. pun dari mak andam orang kita ... seyess mereka nie punya citarasa yang tinggi ;)

 hantaran dari perempuan kepada lelaki ..
in blue ...

 dari lelaki kepada perempuan .. kagum kan .. rasanya mereka x 
buat sendiri niee .. konperm tempah !

 yaa inilah anak jiran akk tuu .. anak sulung .. mak dia dan dia lah yg selalu jahit baju kami selama nie .. bila tiba raya , memang x pernah miss buat dengan mereka .. murah dan cantik pula tuu

masa nie tema pink .. mula2 tuu warna biruu same macam pelamin .. x sempat snap sbb bila sampai mereka tengah salin baju ;) nice pink kan !

tahniah buat anak gadis kak AISHAH nie .. akk x ingat namanya .. pengantin perempuan nie baru sahaja berusia 19 tahun .. dan pengantin lelaki 20 tahun ... mudeee kan ! ...

seyess mereka comel .. dah lah masing2 kurusss .. putih lak tuuu .. eh eh semua orang2 kemboja di tempat akk putih2 lahh .. jarang sgt jumpe yg berkulit gelap .. dan mereka nie adalah dari negara serumpun mereka .. pengantin perempuan x bekerja , still bekerja bersama mak dia .. menjahit baju .. yg pengantin lelaki pula menukang buat rumah bantu ayah .. pekerjaan biasa orang2 kemboja disini ..

semoga mereka bahagia ke anak cucu 
dan TAHNIAH dari akk sekeluarga .. ;;))

oh ya pic makanan akak x snap .. makan same aje ngan orang2 kita disini .. nasi minyak , x ada yg beza dan pelik .. yelahh kalau dah tukang masak tuu sedara akk huhuhuh ;))


ps: mlm nie makan kenduri layie .. adehhhhhhhhhhhhhhhhh

14 comments:

  1. kaler baju pengantin cantiklah akak!

    kene dgn background biru putih. pandai dia pilih~

    ReplyDelete
  2. Cantik baju pengantin tu..lagi2 warna pink..like..pengantin pun lawa..^^

    ReplyDelete
  3. aa'ah.. mudee remajee.. best la.. muda2 dah kawen, hehehee... moga bahagia.. baju color pink yg lembut cantik laa... pengantin tu pun same cantik same padan...

    ReplyDelete
  4. muda lagi ek pengantinnya, baguslah kawin awal..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya pelamin dan hantaran. Pengantin pun sweet! Pink dgn biru, sangat awesome!

    ReplyDelete
  6. cantik pelaminnya..hantaran pon sweet sume..:-)

    ReplyDelete
  7. cantik...sukanya baju pengantin perempuan tu...cantik

    ReplyDelete
  8. assalammieda..muda lagi pengantinya kan..

    ReplyDelete
  9. muda lagi pengantin ni yer..selamat pengantin baru..comel jer :)...pelamin pun cantik hehe

    ReplyDelete
  10. comelnya pengantin tu..

    ReplyDelete
  11. warna tema pelamin sama kaler dgn blog akak ni..

    ReplyDelete
  12. amboii cantik baju pengantin...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...