Sunday, September 23, 2012

BAKAL KAWIN ~ BRAD PITT UCAP TAHNIAH KAREENA & SAIF

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

selamat pagi semuaaaaaa .. bfast apa pagi nie ??
nie nak cerita pasal pasangan secocok sama padan nie .. pagi2 lagi akk dah baca berita mereka nie .. teruja lah sikit kannn ;))
seyessssssssss comel mereka berdua nie ... adoiii memang romantik kan .. terkasima tgk pic nie .. tapi sayang Saif tuu islam dan Kareena bukan islam .. dia x kesah pun kalau kareena x nak masuk islam .. huhuhu sayang kann .. baru2 nie berita perkahwinan mereka mendapat ucapan tahniah dari actor terkenal BRATT PITT .. wow .. dia pun kenal mereka errkkk ekekek ;))


BERITA mengenai perkahwinan Saif Ali Khan dan Kareena Kapoor semenangnya mendapat perhatian seluruh dunia lebih-lebih lagi apabila aktor Hollywood Brad Pitt turut memberikan ucapan tahniah kepada pasangan itu.

Menurut laporan One India, kekasih Angelina Jolie itu mengakui dia begitu gembira apabila mendapat tahu mengenai perkahwinan pasangan itu yang bakal berlangsung pada 16 Oktober depan dan mendoakan yang terbaik buat mereka.

"Saya gembira mereka akhirnya akan melangsungkan sebuah perkahwinan. Semoga hidup mereka bahagia selamanya," kata Brad.


Dalam pada itu ketika diminta memberi pendapatnya mengenai hubungan Saif dan kareena, Brad berkata, setiap pasangan mempunyai keunikan yang tersendiri dan pengalaman yang dilalui tidak akan sama dengan pasangan-pasangan lain.

Hubungan cinta selama lima tahun itu membuatkan perkahwinan Saif dan Kareena sememangnya dinanti-nantikan oleh semua pihak. Malah Kareena juga pernah berkata mahu menukar namanya kepada Kareena Kapoor Khan selepas berkahwin nanti.

sumber : mstar

TAHNIAH lahhh .. rasa x sabar lak nak tgk pasangan nie melangsungkan perkahwinan .. sure cantik dan jelita kareena niee .. same macam dlm filem2 yang mereka berlakon kan ;) atau lebih cantik !



11 comments:

  1. Tahniah buat pasangan ini, kareena masuk islam la ye kak, aritu mcm ada kontroversi je, EH bikin panas plak saya ni hihihi

    ReplyDelete
  2. agama macam tak dititikberatkan sgt di sana kan.. wallahuallam

    ReplyDelete
  3. romantiknya pic tu kakieda, sgt sepadan la mereka dua ni.minat sgt lakonan kareena ni, tapi skrg mcm tak aktif sgt dia berlakon kan. filem hindi skrg ni pun tak mcm zmn 90an dulu..

    ReplyDelete
  4. halaaa... depa2 tang sana tu bukan amik kisah sgt pon perihal agama. Main redahh jer sy tgk.. SRK tu pon gitu gak kalau tak silap sy...

    ReplyDelete
  5. bab agama disana macam xdititikberatkan sangat la men campur jer

    ReplyDelete
  6. Mudah mudahan Kareena Kapoor akan masuk Islam... Minta yang terbaik untuk diaorang dan terbuka hati Kareena Kapoor untuk convert to Islam. InsyaAllah.

    http://sweetescape77.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tahniah buat diaorg ...sama cantik sama padan....

    ReplyDelete
  8. kat sana memang biasa kawin campur camni....

    ReplyDelete
  9. Memang dah tahu tentang kareena tak nak tukar agama huhuhu apa2 pun Tahniah!! buat mereka berdua...

    ReplyDelete
  10. syg kareena tak masuk islam..tp kt sane, benda2 camni tak dititikberatkan sgt pun..sbb tu suami pun tak kisah isteri nk masuk islam ke tak..sayang btul..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...