Thursday, August 9, 2012

SPONTAN KHAMIS ~ SAHUR , SABRIENA & KICAP

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua


memang x dpt dipisahkan 
kalau x ada kicap x sah .. peliknyaaa untuk bersahur sahaja .. kalau berbuka kicap dipandang SEPI hurmmmmmmm kenapa erkk ???


23 comments:

  1. waktu sahur mmg umph dgn kicap..mia pun sama..tambah klu msk smbl kicap & smbal pedas

    ReplyDelete
  2. berbuka banyak lauk.so kicap x layan.hehe

    ReplyDelete
  3. same lah syahmi..everything kene letak kicapppp...

    ReplyDelete
  4. sahur perut xbape nk terima kot...tue yg makan kicap je tue...

    ReplyDelete
  5. anak2 yus pun suka kicap, juga waktu sahur juga sbb sahur je biasa mereka makan nasi....:)

    ReplyDelete
  6. Anak kakak pun sama suka kicap. Tapi mesti nak kicap manis cap kipas udang...

    ReplyDelete
  7. mungkin kicap penambah selera buat sabriena kot :)

    sy kalau sahur pun suka mkn dgn kicap

    ReplyDelete
  8. Kak Ieda, same My Hubby, dia lauk byk camner pun, still kene n wajib de kicap kat sebelah, heeee~

    ReplyDelete
  9. macam sedap pulak tgk nasi nga kicap tu....

    ReplyDelete
  10. wah..bnyk lin miss nk bg comment..asyik either xbole bc atau xde box utk comment hu hu hu...

    kicap lawan dgn nasi panas mmg best kak.

    ReplyDelete
  11. hehe..macam anak nur jgak tiap2 hari sahur telur dengan kicap :)

    ReplyDelete
  12. bdk2 mmg gitu kak..
    samala cam kyra klu mkn nasi mesti nak kicap + telur dadar..huhu

    ReplyDelete
  13. alaa... comelnya dia sahur... kicap tu memang sinonim dengan makan terutama sahur... betul la sama... haaa3x

    ReplyDelete
  14. sahur tak bape lalu nak mkn kak...tu yg layan kicap lagi besh...

    ReplyDelete
  15. Anak saya klo tak der kicap tak sah, mesti makan nak berkicap. Nasi ngan kicap pon jadilah.

    ReplyDelete
  16. kalau qayyum sahur & berbuka mesti kicap...pembuka selera tu Kak Ieda

    ReplyDelete
  17. kak.. anak Queen kan.. kalau kn mesti nak ada kicap.. menu dia hari2 telur ngan kicap.. bg ayam taknak, udang tak mahu.. sayur lg la x pandang.. hai letih la plak asik kicap ngan telur jer...

    ReplyDelete
  18. sabriena dah boleh join dgn aunty, pagi tadi aunty bersahur ngan telo goreng n kicap, sedapppp sgttttt

    ReplyDelete
  19. Dengan kicap lagi berselera nak makan kot ;)

    Berbuka juadah penuh meja, kicap tak pandang la ;)

    ReplyDelete
  20. tataw la...tp kicap memang sedap pun..hihi

    ReplyDelete
  21. ni dh macam suami sy ni..makan mesti kena ada kicap..x kira la ada kuah apapun..kicap mesti ada..:)

    ReplyDelete
  22. budak2 ni mcm2 yg derang suka nk bg naik selera...ada yg nak makan telur dadarr jek...janji derang makan...

    ReplyDelete
  23. wani sendiri pun kalau sahur suka makn gak nasi dgn kicap hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...