Thursday, August 2, 2012

SPONTAN KHAMIS ~ MENGAMPU MAJIKAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

renungan buat semua


adakah kita diantaranya ???? tepuk dada tanya selera ;))

29 comments:

  1. wooo... ni memang banyak.... tapi malas nak amik pot... nak mengampu biaq pi la... janji kerja kita jalan...

    ReplyDelete
  2. bkn nk puji diri sendiri, tp sy ckp xgemar nk mengampu bos sy.. jd diri sendiri adalah lebih baik

    ReplyDelete
  3. mntk izin nak copy pic ni, nak emel kat rakan opis, boleh yer...

    ReplyDelete
  4. siapa yang kerja sila ambil perhatian.

    ReplyDelete
  5. realitinya...ramai pengampu sekrang ni.kita yg xreti ampu mmg dpandang rndh.tp Allah lebih tahu.

    ReplyDelete
  6. Mana2 company pun mesti ada org camni, tp org camni hidup senang kjp je...

    Pnh dl kwn sy kn ilmu hitam sbb naik pangkat, bl p berubat rupanya kwn sekerja yg buat, utk nk naik@ jd kaya cpt org sanggup buat apa pun kan...Nauzubillah..

    ReplyDelete
  7. Salam, sy bnyk jumpa yg mcm ni kt pejabat. Malah pernah jd mangsa mereka. Tapi sy sbr je. Allah S.WT Maha Adil. Kan? ;-)

    ReplyDelete
  8. syukur ..sy bkn dlm kelompok org2 yg begitu..biarlah rezki yg kita dpt ckit janji berkat..

    ReplyDelete
  9. mintak dijauhkan la dari sifat camtu..

    ReplyDelete
  10. Skang ni sapa yg mengampu cepat aje naik, lepas tu dapat mcm pulak...
    org yg tak pulak di layan mcm tak nampak pulak.

    ReplyDelete
  11. singgah sini intai2 tuan rumah...mengampu????bukan kojo den tu dohh...hahahha

    ReplyDelete
  12. kat mana mana pun ada kak...

    ReplyDelete
  13. setuju sangat dengan petikan tu!! biasa la kadang2 manusia :) dah lama tak keje opis :)

    ReplyDelete
  14. Apalah yg suka sgt nak mengampu..majikan sebenarnya tahu siapa yg buat keje siapa yg kaki ampu ni...tgk2 bila naik gaji atau bonus..si pengampu dok dapat sikit jer....padan muka....

    ReplyDelete
  15. minta tak ada di dalam diri sendiri

    ReplyDelete
  16. bos saya sangat garang, takde sesiapa berani jadi tukang kipas. hehe

    ReplyDelete
  17. Setuju sgt kak..skang nie dh bersepah dh mcm tuh..ramai yg suke duk kipas boss..

    ReplyDelete
  18. haa bagus entry ni...suka nagmpu, suka cucuk belakang, kadang2 org educated...hurmm tak tau nak cakap apa dah..bila dah kena tipu daya dunia ..

    ReplyDelete
  19. wah ader maksud tuh
    ^___^

    ReplyDelete
  20. bila kerja tu niat tu kena bebetul la yee...

    ReplyDelete
  21. Tak suka sikap macam ni. Nampak sangat kita tak jujur.

    ReplyDelete
  22. xpandai la wani nk ampu2 bi..xdak maknanya pun hahaaa

    ReplyDelete
  23. tak pandai nak ampu....bos tak x layan punyer..hehehe

    ReplyDelete
  24. Setuju sangat2...Cr tak suka sikap orang sebegitu...ingat time kerja dulu..

    ReplyDelete
  25. Ada juga tengok orang yang suka mengampu ni dan kadang tu rasa ditindas..

    Biaq p la...huhuu

    ReplyDelete
  26. saya?? jauh panggang dr api... i hate my boss.. hehehe

    ReplyDelete
  27. InsyaAllah tak...sbb asek cr gaduh dgn boss..huhu

    ReplyDelete
  28. sy xde majikan..tapi kalau ada pun x kot buat benda camni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...