Saturday, August 11, 2012

SHARNAZ ORANG PALING GEMBIRA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhh .. memang akk suke sgt2 pasangan nie .. kalau dulu mereka berdua selalu sgt berkepit berdua2an kan ... dlm hati selalu cakap .. kepit2 x berenggang punn entah2 x lama .. haaa yelahh sbb adakalanya meluat tgk reaksi mereka dlm certain2 majlis kannnn .. macam terlalu over ... soo skrg sejak shila dah berubah dan pernah ditegur oleh peminat .. alhamdulillahh sgt mereka dah pun berubah .. nak2 bila shila dah berjilbab nie ... ohh memang manisssssssssss sgt pada akk pasangan nie ... diharap sgt2 mereka dpt menjaga tingkah laku dan cepat2 melangsungkan perkahwinan ..

pada akk lah shila nie adalah seorang gadis yg sgt pemalu , cantik dan sgtlembut orangnya .. memang berbeza dengan sikap sharnaz yg agak keras ... namun mereka tetap boleh bersama kan .. harap2 mereka boleh kekal bersama sehingga ke jinjang pelamin .. ;))


Sharnaaz Ahmad, mengakui dirinya sangat gembira dengan penampilan terbaru Shila Amzah. Baginya, perubahan Shila itu membuktikan teman wanitanya itu semakin matang dan tahu apa yang terbaik untuk dirinya.

“Apabila Shila buat keputusan untuk berhijab, sudah pasti saya menjadi orang paling gembira.  Saya gembira kerana Shila melakukannya dengan kerelaan hati sendiri. Bukan kerana paksaan daripada keluarga, mahupun daripada saya. Shila buktikan dia boleh buat yang terbaik untuk dirinya. Sebagai teman lelaki, saya akan sentiasa beri sokongan kepada dia,” ujar Sharnaaz gembira.

Dalam gembira, Sharnaaz masih sempat berpesan kepada Shila supaya tidak menoleh ke belakang lagi. Ini kerana dia tidak mahu perubahan Shila itu bersifat sementara.

 
“Saya pesan kepada Shila, kalau hendak buat apa-apa, biar buat betul-betul. Jangan buat macam budak-budak yang tidak tetap pendirian. Lagipun dia kena ingat, umur seseorang itu akan terus  meningkat, jadi lebih baik fikir secara matang. Ini adalah proses untuk dia memperbaiki diri dan buktikan kepada mereka di luar sana bahawa dia boleh buat yang terbaik. Saya tahu ramai juga yang tidak yakin atau percaya dengan perubahan Shila ini. Paling penting, dia kena lakukan dengan sepenuh hati, “ ujar Sharnaaz lagi.

Ditanya sama ada dia sudah membawa Shila membeli koleksi tudung atau tidak, jejaka dari Pulau Pinang ini cepat-cepat menjawab sudah.


ps ; uolss berbuka apa hari nie .. akk nak buat quehtiaw ladna .. haaaaaaaa tgk lah hasilnya nanti .. ekekek x pandai buat .. tgk buku magic lerrrrrrrrrrr ;)) bahan2 dah siap .. tinggal nak goreng sahaja ... selamat berbuka semua .. nak pi BW jap .. :))



12 comments:

  1. quehtiaw ladna ....wah camanalah agaknya tuuu...selamat berbuka nnt kak ieda....balik raya mana thn nie...

    ReplyDelete
  2. amek gambo pun dh jaoh2 sket ye..hihi..kalo idak dulu dekat2 bkn main lagi. Bagus lah..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Suka gan shila...suaranya mantap..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah,semoga berpjgan berhijab ni,jgn hanya sekadar utk berfesyen.

    Aminnnnnn

    ReplyDelete
  5. sblm dia ada boipren memang minat dgn dak shila. suka lagu dia dr sblm dia di kenali dgn shila amzah lagi.. dr zaman shahila.. shila techno.. Tp bila dia start berboipren, tiap kali ada soklan hot pasal dia dgn boipren dia.. cara dia jawab tu kdg2 bunyi mcm kerek.. peminat kata suara dia x sedap, boipren dia melenting then dia komen pasal isu tu.. jawapan dia x berapa sedap sgt dgr. Hope.. dia jd shahila yg dulu.. pemalu & merendah diri sbb sy memang suka suara dia sejak dr dia kecik lagi. masa dia masuk pertandingan bintang radio apa ntah dia nyanyikanlagu ciptaan ayah dia.. lagu ibu tu..

    ReplyDelete
  6. erm doakan y terbaik je tuk shila

    ReplyDelete
  7. manis jer shilla bertudung hihi

    ReplyDelete
  8. Kak..sedapnya kuew tiow ladna..kadang boring jugakkan asik makan nasi..Entah mak masak ape la kat rumah tu..heheheh

    ReplyDelete
  9. cantik shila bertudung..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...