Wednesday, August 15, 2012

SALAM LEBARAN ~ KAD RAYA PENGGANTI DIRI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

~ STICKY POST ~
entry baru dibawah ye

Di kesempatan ini buat semua yg mengenali akk di laman maya ini , blogger , teman2 FB dan teman2 sepejabat walau dimana jua anda semua berada ,  terimalah KAD RAYA yang x seberapa & x secanggih mana , huhu dari akk buat anda semua ... kad raya yg akk tampal sebagai header pengganti diri menjelangnya aidilfitri ini ... 


Melati semerbak harum mewangi,
Sebagai penghias di Aidilfitri,
KAD ini hadir pengganti diri,

Satukan tangan,satukan hati
Itulah indahnya silaturahmi
Di Hari kemenangan Kita padukan
 
Keikhlasan untuk saling memaafkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Mohon Maaf Lahir & Batin
 
 drive carefully & jaga diri baik2 tauuuuuuuu !! .. aminnnnnnnn



57 comments:

  1. salam Aidilfitri dari saya sekeluarga juga akak yer...

    Umah dh cat baru yer..:-)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Salam Aidil Fitri..
    Maaf atas segala silap dan salah..

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri in advance kak ida

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya .. maaf zahir batin ..

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Kak ieda Dari CR sekeluarga...Maaf di pinta kalau tertulis komen yg tak menyedapkan hati akak..hihihi

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya... maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  7. Salam AidilFitri juga utk Kak Ieda sekeluarga..Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dari Jue, Ajib & Aaron :)

    ReplyDelete
  8. selamat menyambut lebaran juga utk akak sekeluarga.maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  9. ** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat kak ieda sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya aidilfitri buat akak sekeluarga..:)

    ReplyDelete
  11. Selmaat hari Raya kak... Semoga pergi dan balik dengan selamatnyerr...... =)

    ReplyDelete
  12. Slmt hr raya...maaf zahir batin....

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya ya kak....

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya aidilfitri dan selamat bercuti kak..

    G mohon ampun maaf kalo ada tersilap bahasa semasa menulis komen kat sini ya... :)

    ReplyDelete
  15. salam aidilfitri akak syg.maaf adik pinta jika ada mengguris hati akak

    ReplyDelete
  16. slm aidilfitri utk kak ieda sekeluarga :)

    ReplyDelete
  17. Selamaat hari raya untuk kak ieda sekeluarga..mohon maaf jika ada terkasar bahasa ketika komen entry akak yer

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya kak...

    maaf andai ada terkasar bahasa terlajak perbuatan selama kita kenal ye...

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya aidilfitri untuk kak ida sekeluarga...wani minta maaf klu ada salah dan silap sepanjang berblog :)

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya, mohon maaf andai ada salah & silap selama kita kenal di alam maya dari KA & keluarga

    ReplyDelete
  21. selamat menyambut hari raya utk Eida sekeluarga ye
    aidilfitri maaf zahir batin

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Raya Aidilfitri juga buat ieda, Maaf andai tekasar bahasa tersilap kata selama kita berkawan di alam maya ni ya ieda...

    ReplyDelete
  23. Salam Idul Fitri

    moga amalan kita diterima oleh Allah

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya... mohon maaf dipinta..
    moga menjadi kenangan terindah raya ini...

    ReplyDelete
  25. Salam aidilfitri n Maaf Zahir batin tulus ikhlas dr saya eMMe buat Kak Ieda sekeluarga, moga raya tahun ni lebih bermakna... lebiu sis!

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya kak ieda.. maaf andai pernah terkasar bahasa

    ReplyDelete
  27. slmt hari raye kak ieda & family..maaf zahir batin..keep in touch k..

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya kak ieda...semoga sekeluarga gembira di hari raya...tak sabar nak baca cerita raya kak ieda...mesti best...
    cantik header raya tuuu....

    ReplyDelete
  29. " TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
    serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
    semua rakan-rakan bloggers

    yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
    Aidilfitri hari kemaafan,
    Menghapus kesalahan sesama insan,
    Memupuk perpaduan sesama ehsan,
    Mengikat tali keakraban.

    MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya kak, semoga selamat bergembira dengan sanak saudra yg akan bersua nanti.

    ReplyDelete
  31. selamat hari raya maaf zahir batin untuk kak eda sekeluarga..:)

    ReplyDelete
  32. selamat hari raya.. maaf juga jika pernah terkasar bahasa kat sini ye :)

    ReplyDelete
  33. selamat hr raya kak.
    maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  34. Selamat hari raya juga buat Ieda sekeluarga. :)

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya kak ieda n family, maaf zahir & batin..

    ReplyDelete
  36. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat akak sekeluarga..

    Semoga ceria2 di Hari Raya ye :D

    ReplyDelete
  37. kak, dah lame tak drop komen kat sini.
    dah lame pun kite kenal cume dah lame tak komen..:) Salam lebaran kak..

    ReplyDelete
  38. salam aidilfitri..mohon maaf andai ada terkasar bahasa ye kak..

    ReplyDelete
  39. Slmt Hari raya Maaf Zahir & batin yer akak...

    Sga Aidilfitri ini membawa kebahagiaan kpd kita semua..

    ReplyDelete
  40. As salam Kak Ieda,

    Selamat Hari Raya! Maaf Zahir & Batin... Cantiknyee header.... secantik orangnyee... Suka tgk family akak... Semoga mendapat rahmat dariNya selalu :))

    ReplyDelete
  41. SALAM LEBARAN kak ...

    ** vouge tul header akk ...

    ReplyDelete
  42. dah balik kampung erk???

    salam aidil fitri dari saya juga..

    ReplyDelete
  43. selamat hari raya kak...maaf zahir dan batin yer...;)

    ReplyDelete
  44. salam aidilfitri kak ida..hati-hati juga ya pulang kekampung nnti..:)

    ReplyDelete
  45. Selamat Hari Raya Aidilfitri jugak utk Kak ieda n family..
    maaf zahir batin kalo ada silap salah, terkasar bahasa sepanjang perkenalan di alam maya ni.. =)

    ReplyDelete
  46. selamat hari raya kak...

    ReplyDelete
  47. salam lebaran, kak ida :)
    semoga lebaran ini membawa 1001 makna buat akak dan keluarga.

    ReplyDelete
  48. Selamat Hari Raya Aidilfitri kak ieda :)

    ReplyDelete
  49. amin..salam aidilfitri...buat ieda.l..maaf andai ada tersalah dan tersilap kata ketika meninggalkan komen

    ReplyDelete
  50. selamat hari raya akak & family...maaf zahir dan batin sepanjang berblog :)

    ReplyDelete
  51. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Dan Batin :D Kalau rajin pos la duit raya *kenyit mata* Hehehe.

    ReplyDelete
  52. selamat hari raya kak ieda...maaf zahir batin

    ReplyDelete
  53. selamat hari raya ye kak. puas nak loading blog akak dgn line yang entah apa2 ni.

    p/s: rumah akak kat mana ye?

    ReplyDelete
  54. baa~ CAK!!

    untungla dpt beraya dgn famili...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...