Monday, August 13, 2012

Rita Rudaini Diugut Suami ~ GARA- GARA MELODI .. simpati

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

seyes bila baca artikel nie , ada macam2 perasaan akk nie .. pertama sedih , kesian , nak marah pun ada .. marah pada aidil nie lahhh kan .. aduhh x tahu nak cakap ape dah .. yg pasti sgt2 simpati dengan rita as a woman .. doa akak , rita lebih kuat utk harungi semua ini .. kalau ie terjadi pada akk , disaat org sebuk nak buat persiapan raya .. huhuhu x tahulah ... sedihhh sgt2 .. be strong dik .. akk tetap sokong KAMU .. ( nie budget rita baca lah blog picisan akk nie kan huhuhu ) ... ;))



PETALING JAYA: Pelakon Rita Rudaini Mokhtar telah menerima mesej Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) berbau ugutan daripada suaminya, Aidil Zafuan Abd. Radzak selepas wanita itu membuat kenyataan mengenai rumah tangga mereka dalam Melodi di TV3 pada Ahad.

Rita, 36, dalam mesejnya kepada wartawan mStar Online memberitahu, dia menerima SMS daripada Aidil, 25, yang antara lain berhasrat mahu membalas dendam dengan memalukan Rita dalam rancangan tersebut.

“Dia ada hantar mesej kepada Rita melahirkan rasa tidak puas hati dengan kenyataan Rita dalam Melodi hari ini (Ahad).

"Dia ugut nak malukan Rita dalam rancangan itu juga sebaik sahaja dia pulang daripada menjalani latihan bola sepak di luar negara,” kata Rita pada Ahad.

Menerusi rancangan Melodi itu Rita yang ditemu bual wartawan Azmi Jamsari mendedahkan hatinya sudah tertutup terhadap Aidil selain kecewa dengan sikap suaminya yang dilihat tidak matang dalam menguruskan rumah tangga.

selanjutnya : DISINI 


setiap perbuatan dan kenyataan pasti ada sebab musababnyee .. x terfikirkan aidil segala perbuatan rita itu adalah impak dari perbuatan aidil terhadap diri dia .. fikirlah semasak2nya .. kalau tidak punn fikirkan akan ketibaan bulan mulia ini .. huuuhu .. x mo komen ape2 dah lah .. kita sama2 doakan yee untuk rita dan anak2 ..  

39 comments:

  1. macam-macam kan? moga tabah sebagai seorang wanita!

    ReplyDelete
  2. Bersabarlah Rita, dugaan untuknya...

    ReplyDelete
  3. mcm2..ssh klu kawin org yg lebih muda dari kita..laki kan lmbt matang..huhu

    ReplyDelete
  4. Sian Rita..moga dia tabah untuk hadapinye..

    ReplyDelete
  5. gini lah jd nyer bile dh takde kasih syg kan kak... mintak2 dijauhkn jd kt kite yek...

    tp sian rita, nk tanggung anak2 lg, mungkin silap gk, mereka kawin tanpa restu, pastu si aidil tu msh mude sgt masa kawin 21thn, msh lum puas enjoy, itu yg tak ingat tanggunjwb tuh

    ReplyDelete
  6. smlm, sy rasa speechless sgt biler rita ckp mmg xde ucapan raya utk aidil biler watrawan sowh bg ucapan... mcm hati dia da tlalu keras biler sering d sakiti... belas sgt kat rita...

    aidil x pk anak2 ke wpon da x syg bini? hurmmmm

    ReplyDelete
  7. bila kisah rumahtangga dan jadi bahan publisiti, susah jadinya. Masing2 rasanya ada salah tapi tulah, bila wartawan dah besar-besarkan, jadi nampak. Apa pun moga Rita tabah....

    ReplyDelete
  8. kesain juga tapi paling kesian kat anak2 yg masih kecil tu

    ReplyDelete
  9. kesian rita tu
    aidil tu mmg nampak sgt tak matang
    haaishhh

    ReplyDelete
  10. kesian rita..dr dulu smp skang even anak dh 2 pun tetap ade masalah..suke tgk anak2 rita..hensem..;D

    ReplyDelete
  11. bila lah nk settle hal dorg neh.

    ReplyDelete
  12. sakit hati kalau dewngar nama aidil ni, huh~

    ReplyDelete
  13. siannya kat rita kan kak... moga dia tabah..

    ReplyDelete
  14. mmg tak matured lah aidil ni. hmmmm..
    ingtkan lepas pengakuan rita smlm dia nk insap, tp lg nak ber'angin' tk tentu pasal. mmg tkleh dibawa berbincang dahni..

    pa2 pun doakan yg tbaik bt mereka. smoga masih ada hrpan demi anak2...

    ReplyDelete
  15. moga dia tah.. dan moga kemelut mereka berakhir

    ReplyDelete
  16. xmatang cara aidil tue...

    ReplyDelete
  17. tak habis2 lagi kes diorang ni..sabar jer la rita

    ReplyDelete
  18. sama2lah doakn yg terbaik buat mereka...
    smoga rita trus tabah..

    ReplyDelete
  19. harap kes mereka selesai dgn cepat...

    ReplyDelete
  20. Yang eloknya jangan cakap kat Melodi atau mana2 media, duduk dan selesai kan bersama. Sekarang dah makin panas..dah marah2 pulak.. susah nak selesai ..anak2 jugak jadi mangsa..

    ReplyDelete
  21. Siannya mereka.. tak habis2.. smlm ida tengok Melodi.. Pd pendapat ida, Rita takyah cakap pape pun.. Cm Leeya HotFm tu.. Bila ditanya, dia taknak jawab..Sorok sikit masalah keluarga....kan bagus cmtu.. kan..kan.... huhu

    ReplyDelete
  22. pd pandangan sy apa yg Rita ckp tu xdelah menajtuhkan suami dia tu, biasa2 je dia jwb...ish mcm2! mmg xmatang la suami Rita ni..

    ReplyDelete
  23. tolong bagi nama & alamat ke umialeeya@gmail.com untuk penghantaran kad raya..

    ReplyDelete
  24. doakan yang terbaik untuk mereka berdua.. semoga diberikan kemudahan dalam kes mereka...
    tu sebab kadang2 lebih baik diam dari berkata2...

    ReplyDelete
  25. pernah jumpa rita rudani live depan2...cantek org nyer..:)

    ReplyDelete
  26. kesian rita..moga kes ni cpt2 diselesaikan

    ReplyDelete
  27. kesian rita..moga kes ni cpt2 diselesaikan

    ReplyDelete
  28. Ritani cantik, ank2 puncomel..
    Moga syawal nanti diaorg akan berbaikdemi ank2..

    ReplyDelete
  29. Aidil tu mmg tak matang langsung...tu la pengajaran buat single ladies...jgn kawin dgn lelaki yg terlalu muda...kihkihkihhh

    ReplyDelete
  30. apa2 yg berlaku antara mereka hanya Allah yg tahu dan semoga semuanya selesai dengan baik kan kak

    ReplyDelete
  31. apa2 yg berlaku antara mereka hanya Allah yg tahu dan semoga semuanya selesai dengan baik kan kak

    ReplyDelete
  32. memang macam x matang jer aidil ni kan..boleh lak nk balas-balas dendam..

    ReplyDelete
  33. kesian rita dapat suami cam gitu...sabar jerlah..

    ReplyDelete
  34. yg baiknya..dua2 tutup mulut sampai kes selesai....kalo saling berbalah mcm ni...camne nk selesai dgn elok...berhenti je bg kenyataan kt mana2...

    ReplyDelete
  35. sian dieorang ni kan kak.. mcm2..baik aidil baik family die..sume macam hampeh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...