Friday, August 3, 2012

QUEHTIAW KUNGFU in T'HOUSE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa seperti yang dijanjikan akk upload pic quehtiaw kungfu minggu hari rabu akk .. haa x silap lahhh , pic banyak sgt kannn soo mana sempat akk upload aje .. sooo amacam ! .. dah ada idea nak masak ape uolss !! .. akk macam biasa masak campak2 aje .. nie akk buat dah dekat2 nak berbuka je .. bahan2 nyee siap mak akk sediakan .. balik akk yg tumis .. sediakan kuah dia .. pi BAZAR ramadhan , beli air .. balik akk sediakan quehtiaw yg salut telur .. pasti dah nak makan kasi jirusss itu kuah yg penuh bahan tuuu ...........

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!


kasi close up sikit .......... haaa sib baik dah nak balik kan ... soo mintak ampunnnnnnnnnnnnnnn nie baru nak BW .. bukan ape .. macam2 hal kat opis bila nak cuti isnin nieee .. semua x sempat itu dan ini .. adalah kelam kabut sikit .. biasalah kannn

sooo dah ada idea lommm ???
jom buat quehtiaw kungfuuu aje .. mudahhhh semudah 123 .. cuma berpoluhhh jugak lahh nak menyediakan nyeeee sbb kena goreng quehtiaw celup telur satu2 .. hari tuu kami makan ber7 .. haaaaaaaaaa bayangkan ;))



21 comments:

  1. adoii kak
    sgt2 sedap saya tgk

    ReplyDelete
  2. aduhai terliuq lah pulak dah

    ReplyDelete
  3. Adoaiiiii...sgt lah pekat dan bertimbun isinya..yummy..yummyyyyyy....

    ReplyDelete
  4. lamanyaa tak mkan menu nih..
    lg best dpt buat sendiri kan..

    lazatt terliur mata memandang.

    ReplyDelete
  5. fuh..kak ieda ni klu main cmpak2 mmg mengiurkan =D

    ReplyDelete
  6. yummeyyhhh!!!!mcm nk try jgk je buat sdri :))
    jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  7. kalau char kuew teow sya layan kak.. hehehe

    ReplyDelete
  8. saya nak goreng bihun je petang ni,.lama tak makn bihun.tapi saya malas la nak masak..:P)

    ReplyDelete
  9. siap close up lagi yea kakk.. silap timing la mai sini..haihhh

    ReplyDelete
  10. untuk pengetahuan akak, saya tak pernah makan kueh tiaw kungfu.

    ReplyDelete
  11. mcm sgt sedapppp ! hee.

    ReplyDelete
  12. Perghh kak, sedp tu!!!! Feveret gak eh..adoiyaiii:-)

    ReplyDelete
  13. sedap tu kak...lama xmakan...

    ReplyDelete
  14. kak ieda buat sendiri ker..perghh x tahan tengok..:)

    ReplyDelete
  15. emmmm.. sedapnye.. hehe..

    ReplyDelete
  16. adeh sedapnyer tengok huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...