Tuesday, August 14, 2012

PETUA MUDAH HAMIL & UCAPAN LEBARAN BUAT SEMUA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

Khusus buat kawan² , blogger2 , adik2 , kakak2  yang masih belum dikurniakan zuriat...


Dalam rancangan TANYALAH USTAZ.....Ada dikongsikan 1 petua bagaimana untuk mudah mengandung @ hamil.

Kepada yang puas berusaha denggan bermacam-macam cara. Jangan mudah berputus asa.

Cubalah pula petua @ amalan ini....
  • Ambil 4 biji buah kurma...suami genggam 2 biji, isteri genggam 2 biji
  • Kemudian, buang biji kurma tu
  • Blend @ kisarkan kurma tadi bersama dengan susu kambing
  • Minum air campuran kurma dan susu kambing tersebut sorang segelas.
  • Amalkan sekali sahaja dalam seumur hidup.
  • Kemudian, amalkan minum susu kambing setiap hari waktu pagi.

InsyaAllah mujarab. Selamat mencuba.

Kata ustaz tadi, setakat ni, feedback yang dia terima, kebanyakannya dapat zuriat dalam masa setahun.

Cubalah, siapa tahu ada rezeki? Allah jualah yang Maha Menentukan dan Maha Memakbulkan permintaan hamba-hambaNYA...

Sekian, sekadar berkongsi maklumat dan info untuk membantu kawan-kawan yang lain

petikan : SINI


dannn di kesempatan ini buat semua yg mengenali akk di laman maya ini , blogger , teman2 FB dan teman2 sepejabat walau dimana jua anda semua berada ,  terimalah KAD RAYA yang x seberapa & x secanggih mana , huhu dari akk buat anda semua ... kad raya yg akk tampal sebagai header pengganti diri menjelangnya aidilfitri ini ... 


mohon maaf terlanjur & tersilap kata selama perkenalan kita dialam maya ini .. semoga selamat sampai semua ke destinasi yg ingin dituju , drive carefully & jaga diri baik2 tauuuuuuuu !! .. aminnnnnnnn

ps : mood raya semakin terasa nie ... akk mula bercuti 16hb - 26hb Ogos 2012 ini yehaaaaaaaaaa









23 comments:

  1. ada kawan yg masih berusaha, bley la saya bgtau dia info mudah peknen ni...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Maaf Zahi dan Batin utk Ieda sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  3. amin..selamat hari raya jugak utk akak sekeluarga...mohon ampun dan maaf ye kak sepanjang berblog...

    ReplyDelete
  4. good info ni kak!
    salam aidilfitri juga buat akak sekeluarga..:)

    ReplyDelete
  5. nanti nk kongsikan ngan kawan2 ...selamat hari ray kak .... mai la rumah kite kat rompin kak ....

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya kak... =)

    ReplyDelete
  7. tgk petua ni mcm x sabar nak kawen.. hehe.. bila la nak ada baby comel.. hehe

    Selamat Hari Raya gak kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  8. waktu abah pergi umrah dulu..abah ada beli satu jenis buah tu utk direbus dan diminum..abah beli utk kakak sepupu :)

    cantik header!

    ReplyDelete
  9. kak sweetnya header akak ni, suke tengok nya, emm tips yang baik untuk perkongsian bersama

    ReplyDelete
  10. sapa yg patut minum campuran susu kambing tuu

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya ieda dan keluarga.. maaf juga dari kakak ye

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya kak..
    Maaf Zahir Batin dari ina jgk..
    Akak beraya mana?
    Kami blk kampung abah ina N9.. ;)

    ReplyDelete
  13. falsya dh penah cube dh yg blend tuh kak..cume yg amalkan susu kambing tuh je yg belum..hehe..

    ReplyDelete
  14. blh la suh kwn2 yg msh mencuba tu baca ni nanti...
    slmt hari raya kak...saya pun minta maaf salah silap....;)

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya kak..
    minta maaf kalau ada salah silap

    ReplyDelete
  16. slmt hari raya..maaf zahir batin..
    nnt kita tepek kad kak ieda ni kat blog ye ;)

    ReplyDelete
  17. Salam my dear:)

    Petua berguna utk mereka yang berusaha utk mendapat zuriat..good info!!
    Slmt Hari Raya ya..
    Maaf andai ada salah& silap..
    Cantik kad...tq;)

    ReplyDelete
  18. gandung nanti bolehlah amalkan...thanks info..

    ReplyDelete
  19. Nak cuba tak terubat. 2 kali beli susu kambing. Rosak pula susunya. Lps tanyalah baru nak buat.

    Kad raya dah jd header.. Suka warna merah ya kak ieda?
    Suka tgk gambar famili

    ReplyDelete
  20. biras wani sampai skang xdpt anak boleh srh dia cuba petua ni...thanks kak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...