Sunday, August 26, 2012

MENANTI ESOK BEKERJA ~ tahniah buat USTAZ DON

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haiiiiiiiiiii semuaaaaaaaaaa .. alhamdulillahhh syukur dah masuk 8 syawal rupanya kita ye .. sekejap betul masa berlalu .. seakan semalam baru lepas berpuasa ramadhan .. huhuhu sedih sayu dan pilu bila mengenangkan betapa pantas 1 syawal tuu berlalu .. bersiap2 di pagi raya , mandi , tunggu orang balik semayang raya , bergambar dan bersalam salaman .. jam 11 pagi baru bergerak utk beraya ke rumah sanak saudara .. 

begitulah rutin setiap tahun raya akk .. kami beraya sehingga petang , kak long , akk dan adik akk yug bongsu akan bersama- sama dengan ummi dan ayah beraya .. tiba hari kedua kami menziarah ke kubur arwah nenek , dan nyang kami .. seterusnya sambung beraya lagi .. kalau cerita pasal raya memang x pernah habis .. masing2 rasanya banyak kisah raya yg ingin di kongsikan bersama kan ..

dan akhirnya sedar atau tidak sedar dah seminggu kita beraya ! ... esok adalah hari bekerja bagi kami di pahang .. dan kepada teman2 yg duk di terengganu dan kelantan pastinya sudahpun memulakan kerja hari ini kan .. kan .. kan ... soo apa perasaan uolss ??? adakah masih layu dengan kenangan syawal .. @ masih ada mood raya ?? .. huhuh bagi akk yg akan memulakan kerja esok .. memang rasa macam MALAS ! x leh cakap lahh kan .. sampai dari MUAR semalam akk dah set mind untuk x akan ke mana2 hari nie .. nak full rehatkan diri dan membuat persediaan mental utk mula bekerja esok ... melihatkan persiapan anak2 yg akan memulakan sesi persekolahan esok .. pakaian2 mereka yg perlu di iron dan banyak lagilah .. ;))

oh ya sure ramai dah tahu ustaz kesayangan ramai nie dah menikah kan !!!!! 
tahniah dari akk sekeluarga buat ustaz .. semoga berbahagia selalu sehingga ke anak cucu ..



sumber & kredit pic : DISINI

Pendakwah bebas bertauliah dan pengacara serta selebriti yang diminati ramai di saluran TV Al Hijrah, telah selamat menikahi Husna Zahry Rafie, seorang pelajar perubatan di Universiti Kaherah, Mesir pada 23 Ogos 2012 di Pulau Pinang,.

Ustaz Don Daniyal menjadi popular setelah menjadi antara penceramah yang digemari ramai menerusi rancangan 30 Minit Bersama Ustaz Don di TV Al Hijrah. Dengan loghat utara, Ustaz Don telah berjaya menambat hati bukan sekadar penonton yang lebih dewasa tetapi juga golongan remaja.

Majlis keraian dan menyambut menantu akan diadakan pada 25 Ogos - sebelah pengantin perempuan, dan 1 September di sebelah ustaz Don di Kajang .


haiiiiiiiiiii alamat melepassss lahh mak2 dara skrg nak bermenantukan
 Ustaz Don ! ekkeke


12 comments:

  1. Alhamdulillah
    semoga bahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  2. alahamdulillah..sama cantik dan sama padan...comey jer wife ustaz..:-)

    ReplyDelete
  3. pasni kalau dia buat program ust don dan isteri mesti best kan..selamat hari raya kak :)

    ReplyDelete
  4. akak dah start kejea pun arini. siratu buat perangai takmo pegi skolah. alahaiii anak2

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kak...mmg rasa sekejap je kan dah sminggu raya.cpt betul masa berlalu.anak2 pun dah naik skolah esok.sib baju sme dah gosok... :)

    ReplyDelete
  6. 12 hari cuti, lemau jer nak g keja sok

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.....
    moga mereka bahagia :)

    ReplyDelete
  8. Hari ni saya dah kerja..tetapi mood raya masih menebal..hehehe...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...semoga Allah panjangkan jodoh mereka Aamiin

    KY minat sangat tengok ustaz Don ceramah

    ReplyDelete
  10. ita pun masih lg mls nk start keje...

    tahniah untuk ustaz don n isteri....
    moga berkekalan sampai akir hayat

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru ustaz don dan pasangan

    ReplyDelete
  12. tahniah!! semoga kekal bahagia..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...