Sunday, August 5, 2012

MENANGIS PAGI2 ~ MENGIGAU NAK MAIN BUNGA API

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa nie lah budak bertuah hari semalam ... tetiba ajee akk bangun nak bersahur dia nangis2 .. tanye kenapa .. dia sebut x jelas .. akk punn puas pujuk .. dah lah orang sebuk nak bersahur kan .. hhuhuhu akk biarkan aje .. suh ayah dia pujuk ... last2 dengan ayah2nya sekali tidur balik ... adehhhhhhh , sempat layie akk snap pic nie .. masa nie dah kejut hubby utk bersahur .. sekali dia memujuk zahrien .. ngan sekali dia punn tidur balik ...


akk tanye hubby .. zahrien kenapa ?? tetiba nangis x der air mata ?? hubby cakap dia nangis nak main bunga api ....... hoh ! .. adehhh naik gelak kami semua ... adehhh ini penangan x dpt main bunga api semalam lah nie .. haaaaaa terus je majuk dan tidur .. akk memang x beli stok pun layie utk tahun ini .. masih menanti dari adik akk yg bongsu tuu balik ... hurmmmmmm bertuah anak .. nangis ngigau bunga api rupenya .. muhahhaha


16 comments:

  1. haha.. biasa la budak2.. anak buah ejulz main bunga api pun takut.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ya ... huhuhu nie anak akk x lahh
      dia lah hero nyeee ..
      macam x percaya dia boleh pegang mercun padi tuu cucuh sendiri huhu

      Delete
  2. alaaa...siannye sampai majuk terus bawak dlm mimpi...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Keseronokan yg ada dlm bulan ramadhan sebab tu smpai mengigsu2...

    ReplyDelete
  5. budak2 mmg suka main bunga api

    ReplyDelete
  6. alah2...sian dia..xpa nnti main pepuas ye

    ReplyDelete
  7. hari lain tk leh main.. inilh masanya leh main.. hehe lwak tu...

    ReplyDelete
  8. punye la dia nak main tapi tak dpt smpai mengigau nangis camtu.siannye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah bila kenang balik kesian lak
      hari nie akk ada belikan dia bunga api pop pop tuu ;))

      Delete
  9. biasa la tu kak..kanak2 kan..?
    akak pun dulu mcm tu kan? haip jgn nk tipu ahha

    http://igossiprizal.blogspot.com/2012/08/isupport-dato-lee-chong-wei.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. eiiii ko macam tahu kan dik kekkeke ;)

      Delete
  10. zahrein... zahrein... :)

    ReplyDelete
  11. sama jugak cam anak2 akak, merungut nak main bunga api, en abah tak nak belikan, kesian sgt

    ReplyDelete
  12. ala sianyer dia..sampai mimpi2 nk main bunga api hihih

    ReplyDelete
  13. kelakar pun ada...sampai terbawak dlm mimpi nak main bunga api hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...