Thursday, August 16, 2012

KAD RAYA & BIRTHDAY CARD !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

semalam macam dah agak aje .. bila dpt kad raya pertama nie .. blogger yg sama , dah dua tahun x pernah lupe mengirim kad buat akk .. sgt2 terharu , tkasih buat AMY SINAR RAUDAH .. cantik kad dik .. tkasih banyak2 atas kiriman penganti diri ini .. uols sure dapat banyak kad kan ?? kalau zaman dulu , zaman2 sekolah dulu rajinlah kirim kad buat teman2 dan saudara mara .. skrg nie dah kurang .. kebanyakan dari kita mengirim e-card di blog dan FB kan .. x perlah janji ingatan tuu tetap ada ... ;'))



 tkasih sekali lagi dik atas ingatan ini .. bagilah alamat amy juga .. boleh akk kirim juga kad raya .. x perlah kalau dah nak dekat raya nie kan .. ;)) janji sampai .. ye tak ??

dan pagi nie tadi , anak akk btahu akk , " ibu ... ada bday card buat ibu .. " hoh !!! .. birthday card !! .. uikkk bday ibu dah lama lepas .. baru skrg dpt card nyee ekekek .. siapalah gerangan yg bagi bday card tuu .. sekali tgk .. lorhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

v


v


v


v


v


v


v


v



hurmm nie mesti sbb akk pernah masuk sebagai ahli di verns .. dah lama dah .. tahun lepas dapat juga tapi on time aje .. tahun nie ingatkan x ada .. huhuhu .. ada diskaun 30% tuu .. TAPI nak sopink ape .. budget untuk beg dah x der sbb x dpt bonus tahun nie huhuhuhu ;))

apa2 unn TQ vernsssssssss ;))

13 comments:

  1. sweetnyer salam aidilfitri maaf zahir batin...bukan sng nak dapat kad raya la ni.....

    ReplyDelete
  2. wah ! dpt kad raya ngn kad befday :)

    ReplyDelete
  3. 2 in 1.. best tu.. leh shopping tp kalau xde budget.. xleh nak kata apa la kan... hehehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya kak, maaf zahir batin, bestnya dpt kad raya

    tapi skrg ni dah kurang dapat kad raya, selalu dpt thru fb je

    ReplyDelete
  5. dua-dua sekali dapat kad ..seronoknyer

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak dapat kad raya...seronok kalau dapat..

    Selamat Hari raya, maaf zahir dan batin....

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya buat kak ieda & family. Smoga bergembira dihari raya ☺☺

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya aidil fitri buat akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  9. waaaaa.. seronok la akak dpt shoping .. heheh

    ReplyDelete
  10. Rasanya Myra pernah dapat kad besday dari Vern ni jugak... :)

    ReplyDelete
  11. jeleznya... skrg dah xde dah yg nak kirim kad raye. rindu zmn2 dulu :)

    ReplyDelete
  12. cantik....Selamat Hari Raya kak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...