Friday, August 31, 2012

DEMAM AARON KEMBALI ~ OST ADAM & HAWA ' MUARA HATI '

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haiii semua .. uols kemana2 ke merdeka nie ?? akk ?? macam biasa stay umah sahaja .. lepak2 layan TV .. huhu , lepas ke kubur arwah MIl & FIL , kami anak beranak layan roti telur di bandar .. alhamdulillah , bila balik leh lah lepak2 di depan TV ..

so masa tgh layan2 tadi .. orang duk sebuk2 cerita pasal kehebatan drama nie  .. kelmarin sempatlah akk layan sekejap .. hurmm NOT bad .. tapi bila duk fikir dan nilai2 .. aaron nie macam lebih sesuai dengan maya karin kan kan kan .. ekke sbb bukan ape nadiya nissa tu macam terlalu muda utk watak aaron yg matang tuu .. kalau maya nie nampak macam sesuaii aje .. ekekek yelah .. kita dah sinonim dengan OMBAK RINDU kan .. gandingan mereka dianggap terbaik



memang terbaik lah lakonan AARON AZIZ nie .. watak adam mukhriz memang membuat hati2 wanita meruntun .. mihahahah ayat gatai dah kuar dahhh ..
yelahhh .. x caya ! cubalah layan citer nie ..;))

dan tadi juga akk berkesempatan layan OST ADAM & HAWA nie .. mak aihhhhh terbaik lahhh MUARA HATI' dendangan Dato Ct & Hafiz .. leka sekejap ! ...



hurmmm hakikatnya pada akk cerita2 yg di adaptasi dari novel nie kalau diangkat ke layar perak , kena ngan pelakon2nya .. insyaallahh akan meletop dan pelakon2 nya akan terkenal lahh .. macam OR kan .. x semena2 menjadi fenomena .. dan untuk A&H nie so far akk bagi 3 over 5 ... sbb lom tgk habis ahahha ..

x tahulahhhhhhhh boleh layan sampai habis @ tidak .. uhhuhu

7 comments:

  1. Kakcik cari novel nya dalam rak novel kakcik, tapi tak jumpa pulak! :(

    ReplyDelete
  2. sy pn layan cite ni kak...kat umah x de astro, so, download je ...hehehe

    ReplyDelete
  3. adam hawa dah bc novelnya

    ReplyDelete
  4. kancing gg jgk la nk tgok cite ni :( tp x sempat nk layan lagi. layan ost die dulu lah, hehe :D

    ReplyDelete
  5. best ker..nk tengok gak la nnti..:)

    ReplyDelete
  6. xpernah mis lg cita ni eheee...novel dia pun wani suka baca...

    ReplyDelete
  7. Best jugak lagu duet Siti gan Hafiz nie...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...