Monday, August 27, 2012

CINTA HATI BERGAYA DI PAGI SYAWAL

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

fuh fuh .. pergi jauhhh mood bosan nie .. ekekke .. alhamdulillahh slow2 akk kayuh entry2 raya ye .. harap semua x bosan menanti entry2 yg akan menyusul nanti ... semua nie nak buat kenangan anak2 di masa akan datang kan .. senang bukak album blog sahaja ekekek .. ok2 .. kita mulakan dengan cinta hati akk yg bergaya sakan di pagi 1 syawal .. bukan mainnn x leh hinggat .. yg amik pic semua nie adalah anak dara sulung akk tuu .. sbb tuu jgn pelik pic dia dengan ayahnye x ada ...

tema kami pagi raya pertama tu adalah hitam & biru turquoise .. ok lerrr .. warna yg x plan pun .. alih2 terbeli warna ituu .. ok layan jelah pic2 nie yeeeeeeee 




i loike this pic banyak2 ...





semua pic taken by amanina .. dia tanye kenapa x der pic dia dgn ayah .. dah kakak yg ambik gambar , mana nak ada pic akk .. adohaiiiiiiiii cian lak .. x per2 lain kali kita wat photo raya sekali layie ... sib baikk anak dara akk tuu paham .. x kesah punn bila akk cakap macam tuu ;))


23 comments:

  1. wahhh... bergaya sungguh....mesti dapat banyak duit raya tahun ni yee...

    ReplyDelete
  2. Comelnya Zahrein... :)

    ReplyDelete
  3. huhu...kakak dh jadik photographer dah..

    ReplyDelete
  4. wahhhh hensem anak teruna bergambar... mcm2 gaya yer... ;)

    ReplyDelete
  5. amboi2 kemain lagi ye! hehe

    ReplyDelete
  6. asslm kak..

    betui2 tu kak...blog lah tmpt kita tiggl kan kenangan kan..tmbh2 hari ry...

    sy pon x sbr nk update psl ry...ptama kali beraya dgn hero kecik tu...hehe

    serba hitam ye kak..

    ReplyDelete
  7. ohhh hitam eh akk tahun ni.

    ReplyDelete
  8. raya2 ni kita layan gamba je lah..heaven skt..hehee..

    lps raya pun leh g wat photoshoot raya yg betul2 menjadi punya...pg raya biasa la kelam kabut sana sini..gamba main capture2 je..jnji ada..

    ReplyDelete
  9. falsya pun ade byk entry menanti..hehe..comel anak2 akak pakai baju melayu n baju kurung..

    mmg xkan bosan baca entry akak..hehe..

    ReplyDelete
  10. Hensem zahrien berbaju melayu hitam.. :)

    ReplyDelete
  11. geram tgk zahrien tu..hehe

    pandainya kakak amanina kita amik gambo..=)

    ReplyDelete
  12. amboi berseri seri depa berpozing

    ReplyDelete
  13. mmang kena ambil lain raya pertama mana sempat nak bergambar kan?

    ReplyDelete
  14. gambar umminya pun belum ada lagi.. tak sabar nak tgk gambar sekeluarga... hehe...

    ReplyDelete
  15. kesian kakak tak dapat bergambar..hehe..

    ReplyDelete
  16. posing sakan si adik yer..ema pun belum sempat nak buat entry raya lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  17. lor kesian kakak asyik tgkap gmbar org gmbar dia xder hihihi

    ReplyDelete
  18. amboi...sakan posing ye..

    ReplyDelete
  19. kesian kakak ya...asyik jadik cameraman jer...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...