Friday, August 3, 2012

CASH OUT KE 2 DARI NUFFNANG ~ ALHAMDULILLAH !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua
ITS FRIDAY !!!
salam pagi jumaat penghulu segala hari semoga kita terus dapat menikmati keindahan jumaat ini buat selama2nya .. aminnnnnnnnnn:))


alhamdulillah .. kelmarin selamat akk cash out duit nuffnang nie buat kali kedua ( alaa kali ke2 baruu ekkee ) .. syukurrr sgt2 .. walau jarak diantara cash out 1 & ke 2 sgt lah jauh .. namunn tetap bersyukur .. kan kan kan .. sape nak bagi kan .. walau x banyak tetap rasa sgt2 beruntung .. bermakna tidaklah sia2 kita berBLOG .. sambil2 bercerita dan berkongsi rasa .. ada juga faedahnyeee .. betul tak ???? sooo meh ramai2 kita berblog dan menambah kenalan , pengetahuan , suka dan duka .. ;)) 
eeeeeeycehhh ... promote lah pulakkk ;)

amount x banyak mana punn .. x seperti blog kawan2 yang lain yang dah banyak kali cash out .. tahniah buat mereka & untuk diri sendiri .. semoga semangat utk berblog semakin kuat ... ;) duit yg dpt mgkin lepas raya koot .. ok lahh buat tambah2 
keperluan harian ..


makanyaaaaaaaa earnings akk dah kembali kepada O ... harap2 en nuff sudi2 lah menyedekahkan BE buat akk ... utk selepas cash out nie x der lagi lahh .. x per ... sabar menantii .......... en nufff jgn lupekan blog picisan saya yeeee .. love ketat2 aci !!! ;))

&

a million THANX buat anda2 blogger , adik2 , kakak2 & teman2 yang sudahpun mengenali diri ini ... thanx kerana sentiasa sudi memberikan sokongan dengan hadir tanpa jemu ke teratak akk nie .. sgt2 akk hargai tau ... LOVE u ALL jugak !!

26 comments:

  1. Byklah juga tu kak. Saya pon baru cashout nuffnang yg 2nd. Sama² lah kita tunggu cheque yer kak ☺☺

    ReplyDelete
  2. duit raye gitu kak...harap2 dpt le sebelum raye kan kak....leh wat belanje tambahan....

    tahniah kak...

    ReplyDelete
  3. waa, banyak tu .. sy xpenah dpt lagi :(

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezki yer kak..best!

    ReplyDelete
  5. tul la... byk tu... kite pun macam x mampu jek... huhuhuhu....

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak dah cashout :)
    Myra pun dah cashout gak tapi tak sebanyak akak punya earning :D

    ReplyDelete
  7. akak rajin... kalau saya...hmmm harap...

    ReplyDelete
  8. Alhamdullillah rezeki tuh.. Ieda.. :)

    ReplyDelete
  9. akk! banyak nya.knp rara punya nk cukupkan 50rm pon payah.hebat lah akk!

    ReplyDelete
  10. wahhhhh kagum nyerrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..dpt duit raya...leh tambah2 kan :)

    akak tlg klik tak iklan g? heheee

    ReplyDelete
  12. fuyooooo, byk tuu.. tahniah kak, rezeki ramadhan..

    ReplyDelete
  13. tahniah.. wah bestnya..dah cashout :)
    Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki kan kak.. :)

    ReplyDelete
  15. Rezeki tu..Alhamdulillah sis....

    ReplyDelete
  16. rezeki .. alhamdulillah ....pas ni kena rajin lagi la nk bg byk lagi amaun yg dah kosong tu

    ReplyDelete
  17. fuyooo..rezki 15 rmdn :)

    ReplyDelete
  18. Huiii.. 300+ tu tak banyak ieda kata? Kalau gaji memanglah sikit tapi kalau dapat free-free gitu dah banyak sangat pada kakak...

    ReplyDelete
  19. Alhamdullilah rezeki Ramadhan, blh la shpg sakan baju raya anak2 yer kak...

    Sy xpnh merasa lg duit nuff...huhu

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah kak...saya tumpang hepi...

    akak mmg deserve dpt byk tu...sbb akak rajin update...

    teruskan berblogging yer kak...

    ReplyDelete
  21. banyak jumlah tu kak..tahniah..
    teringin nak tgk jumlah yg banyak kt akaun sy pulak ;P

    ReplyDelete
  22. banyaknyer...murah rezeki akak...

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah duit utk persiapan raya tu..

    ReplyDelete
  24. waaa banyak tu..lepas beli baju raya glamour nih..:)

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah...rezeki nak raya...

    ReplyDelete
  26. hehe Tahniah kak...boleh bagi tips2 kat saya ..since im very new to his world of blogging...can email me? take care! -smoosh787@gmail.com-

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...