Thursday, August 30, 2012

BUKAN SENANG NAK DPT MOMENT NIE ! ~ BERSALAM2AN SUATU KEMESTIAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok .. nie bab paling hebat dan hanggat setiap pagi syawal .. rasanya semua pun sama .. sesi bergambar dan bersalam2an adalah moment indah yg payah kita nak jumpe bila2 kan .. hanya hari raya sahaja dpt kita lihat .. macam2 ragam , kerenah .. x campur yg jadi jurufoto tuu .. ahhaha akk lah tuu dan adik akk .. bila 2 DSLR bertembung .. macam2 moment yg dpt di capture .. rajin x rajin aje ... 

haaa nie x rajin lah nie .. selected sahaja .. kalau letak semua .. mauu letih uolsss scroll sampai bawah utk komen kan ,.. ekekek ecehhhhhhhhh macam tahu2 aje .. ahahha ... ok2 .. lepas akk dan anak2 bergediks2 berphotoshoot , baliklahhh mereka2 dari sembahyang raya .. soo bermulalah sesi bergambar beramai2 dan bersalam2an ...


family kecil kami .. inipun adik perempuan akk x ada .. tahun nie dia beraya sebelah hubby dia .. huhu bukan senang nak berkumpul macam nie .. saat nie .. sgt2 berharga ..
 sbb budak2 nie leh duk diam2 ekekek ..

ayahanda & bonda tercinta ...

my small family !

kak long family ...

adik Su family ... tgk ! bagus betul amni kan .. ekeke diamm aje ..


yaa bermula dengan anak2 akk , anak2 kak long dan anak adik .. bersalam2an ngan tok ummi , ayah dan nyang mereka .. ;))

adik akk paling bongsu ..


huhuhu sob .. sob .. masa nie drama ngan hubby lak .. sblm tuu ngan ummi & ayah .. banyak dosaa nie ekekek .. ampunn kan ieda ye bang .. ( jgn risau ieda pun ampunkan abang gak muahahah ) ...

the gurls ! ... without my sister .. kalau ada cukuplah kami berenam .. ;)

bonda with the only one nenda yang masih ada .. huhuh cayunk both of U !!!

haaaaaa tudia .. moment menembak dah mula kan ..
nielah dia photographer kami pagi tuu .. pun bergilir2 ngan akk .. ahahha macam2 aksi .. kamera dia sahaja dekat 100 keping pic .. entah ape2 yg dia tembak .. tu yang bila campur kamera akk adalah dekat 200 ++ pic .. amekkk kooo .. paling banyak bergambar tahun nie lah ! .. ahhaha 
lepas tuuu fenin nak pilih gambar untuk masuk dlm FB dan BLOG ahhaha.. ;))

ps : alhamdulillah hari ke 4 puasa sunnat syawal .. syukur sgt2 .. hari nie mood ke tempat kerja ada ceria .. sbb apa?? sbb sok COTI ! .. yehaaaaaaaaaaaaaaaaa selonokkk nyeeeeeeeeeeeee ;)) ...

28 comments:

  1. family picca??i LOIIIKKEEE SO MUCH! :)

    cantik ~ sweet ~ :)

    ReplyDelete
  2. jeles sehhh...sbb akk tak ada satu keping gambar pun thn ni...tak sempat nak ambil..tetamu dah dtg beraya...huaaaaa.....

    ReplyDelete
  3. kenangan ni ... kami tak sempat pun..gambar ade le sekeping 2 je

    ReplyDelete
  4. wah..meriah...meriah..meriah

    ReplyDelete
  5. meriahnya...selamat hari raya kak...

    ReplyDelete
  6. betul tu kak...bab2 bersalam-salaman ni yg touchingkan...seronok....sebab mase ni laa kite betul2 rase rendah diri mohon ampun maaf dengan sanak saudara....ari lain boleh gak mohon ampun maaf, cume feel raye tu yg lain sikit tu heheehehehe.....

    kak, cantik jubah akak...bekenan lieya tgk....

    ReplyDelete
  7. samalah kita, banyak snap2 dalam blog kena pilih gambo yang shantek2 tapi dalam FB main upload je semuanya...kaedah malas nak memilih...shantek gambo...moment yang indah..

    ReplyDelete
  8. jurukamera nak amek gambar pon ada mcm2 aksi kan sbnr yer..hihihi :)

    ReplyDelete
  9. saya pun pening pilih gambar...hehe

    ReplyDelete
  10. raya this year mmg best sbb dpt beraya kat mesia....
    ai loikeee ur jubah sis...lawa
    x smpt nak upload pics raya lagik nnt la...
    salam syawal sis

    ReplyDelete
  11. nice family picture ieda...

    antara moment raya yang paling best kan...

    ReplyDelete
  12. huuhuh part salam2 tu mmg touching pun kak ... sob sob ...

    ReplyDelete
  13. cantik2 gambar dslr ni kan.

    ReplyDelete
  14. part yg ditunggu ni kak.. heheheh..
    cantik semuanya..


    kak, memg sonot esok cuti.. tp kami kat sini kena keja sempena hari Merdeka.. tak leh nak layan sleeping beauty lama sikit.. huhu..

    ReplyDelete
  15. bestnyer.... byk gambar... mak ieda & nenda dua2 cantik.. patutlah ieda & adik beradik pun cun... heee..

    ReplyDelete
  16. mmg pon kak,tyme bersalam salam lah moment paling best! kan kan.sy suka lah baju akk tu.hitam n turqoise,nice!

    ReplyDelete
  17. gambar raya sudah mari...suker sgt2 tgk gmbar kengkawan raya2 ni...;)

    ReplyDelete
  18. kitorang takde family pic pun. susah nho nak kasi kumpul ramai2. huuu~

    ReplyDelete
  19. bukan senang nak dapat moment gitu kan kak ieda... bestnyer, selang seli suasana syahdu syahdan ngan gelak tawa nak cover air mata... haha

    ReplyDelete
  20. Meriahnya!!! Selamat hari raya!!

    ReplyDelete
  21. bestnya tgk family akak ni.. ramai.. :-)

    ReplyDelete
  22. bestnya tgk family akak ni.. ramai.. :-)

    ReplyDelete
  23. ramainya family akak...best tgk hihi

    ReplyDelete
  24. bilalah nak ada DSLR ;)
    muka anak lelaki akak yg bongsu nak sama pula dgn anak abg saya :)

    suka tgk gambar famili..

    ReplyDelete
  25. meriah raya ni..cantik-cantik pic ni..:)

    ReplyDelete
  26. Meriahnya kak...seronok tengok..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...