Thursday, August 16, 2012

BERMULANYA CUTI masih ada mood KERJA ke ??

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

selamat pagi semuaaaaa .. urghhhhhhhhh puas mengeliat .. ekkeke .. maklumlahh akk dah pun mula bercuti hari ini .. syukur .. macam biasa rutin harian , bangun pagi .. kemas2 rumah .. anak2 punn dah mula bercuti juga .. macam2 nak kena buat .. kejar masa .. siap2 kemas nak ke bandar pula , sblm tuu update dulu apa yg patut ekeke .. tegar lah katakan kan .. 


anak2 punn dah dikerah kemas kamar mereka .. macam tongkang pecah kalau mereka study malam2 .. semua buku atas meja .. kalau x berleter ibu nie , x kemas lah nampak gayanya .. memang kena ajar mereka agar sentiasa kemas tempat study dan bilik tidur mereka .. nak suruh jadikan amalan supaya ingat bila besar nanti ;)

akak pula macam biasa .. awal2 lagi ummi dah plan nak ke bandar untuk cari bahan2 persiapan raya .. sebahagiannya sahajalah .. sebahagian lagi tunggu hari esok atau sabtu .. macam ketupat dan sebagainya .. yg paling utama adalah mengemas rumah .. sib baikk semua langsir2 dah di pasang ummi .. akk tinggal kemaskan saki baki sahaja lagi ... fuh ! ... walau dah rasa kelam kabutnya .. macam biasa kena relax dan buat satu2 .. yelah hanya tinggal sehari dua sahaja lagi nak menyambut syawal ..



bagaimana persiapan uolss .. sure mood bekerja dah x ada kan ??? dah fikir nak cepat2 balik dan mulakan perjalanan balik kg ... seronoknya balik kg .. akk nie harapkan dpt balik rumah nenek di muar johor sahajalah .... apa2 pun buat teman2 yg akan balik kg , buat cek list semua persiapan .. jgn ada yg tertinggal pula .. haa nanti x beraya sbb baju raya tertinggal .. ekkke .. teringat kisah dlm hot fm semalam .. 
macam2 ;))

will meet again till then , take care semua .. akk nak ke bandar nieeee .. uishhh kalau cuti x ke bandar x sah .. ada aje yg x settle !! ;))

20 comments:

  1. selamat bercuti kak... ita kena keja lagi ni..kami balik kampung esok.. anak2 dah tak sabar.. sibuk je sebut taknak gi sekolah..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut hari raya..maaf dipinta dari kakain dan keluarga jika terdapat silap dan salah sepanajang perkenalan kita dialam maya ini..

    ReplyDelete
  4. izwa tak buat ape lagi kak..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kak
    mmg xde mood keje da ni
    terpaksa dtg opis :(

    ReplyDelete
  6. dh takde mood tp esok keje lagi..adoiii

    ReplyDelete
  7. Bru pg ni lepas bersahur akk rendam sarung kusyen...heheh...last minute baru lah tergopoh gapah kan...masih keje lagi...tp kepala dah teringat kat rumah jer...byknya nak dikemas...

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti ye kak, selamat hari raya

    ReplyDelete
  9. Tak sabar nak balik Raya la... Hehe...


    Selamat hari Raya maaf zahir Dan batin...

    ReplyDelete
  10. bestnye dah cuti..

    Selamat hari raya kak Ieda... mohon ampun kalo ada komen yang menyinggung perasaan akak..

    ReplyDelete
  11. Kak Nurul esok baru start cuti,Insya Allah lewat mlm nie nak blk kpg hubby.

    Slmt hari raya aidilfitri buat Ieda dan family.

    ReplyDelete
  12. Memang tak der mood pon kak. Persiapan raya pon biasa2 jer.

    ReplyDelete
  13. Kita satu apa pun x siap lagi kak..Hehehehe~

    ReplyDelete
  14. bestnye akak dah start cuti.. Queen masih kerja smp esok... selamat bershopping kak...

    Queen pun nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin ye kak..

    hope kita terus kekal bersahabat di alam maya ni...

    ReplyDelete
  15. akak mesti meriah persiapan kan! hehe

    ReplyDelete
  16. escited nye akak..gigih buat persiapan raya..hehehe..kami lum prepare lagi..sabtu baru start projek =D

    ReplyDelete
  17. selamat bercuti ye kak, selamat hari raya

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...