Sunday, August 5, 2012

ALHAMDULILLAH ~ GOTONG ROYONG BUBUR LAMBUK DI UCSA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah nie cerita hari khamis kelmarin .. kami staf2 UCSA bergotong royong menyediakan bubur lambuk .. semua ahli Kelab Kakitangan Kolej Shahputra (KEKAS) menyediakan semuanya dari awal sampai akhir dengan jayanya , 3 periuk besar uuu , puas menyediakan ! ... seronok x yah cakap .. dan yg pastinya sgt2 meriahh .. sampai student2 yg ada punn duk gelakkan kami nie .. dah tua tapi macam budak2 ... ahahhaha biasalah bila dah berkumpul ramai nie .. macam2 aksi dan gelagat yg dpt dilihat .. memang happening ! ... syukurrrrrrrrrrrrr ;))

geng2 lelaki yg ambil bahagian .. biasalah bab kacau2 nieee bagi lelakilahh .. sbb muscle mereka lebih besar ekekek .. diketuai oleh En Kamal , Pengarah HR kami ... ;)

yaaa tudia .. yg melihat tuu x menahan tuu ekkee


macam biasa .. kaum2 perempuan menyediakan bahan2 .. memang meriah macam buat kenduri kawin lakk .. nie kira merewanglahh nie .. ;)

haaaa memperisikan IKAN .. biasalahhh bila ada org nak ambil gambar , masing2 pose .. kali nie pose ngan ikan ! ... ahahhaha nasib lah kan .. ;)) nampak tak akk kat situ ??

last sekali .. dah seiap semua .. sampai masa diagihkan buat semua staf2 ... orang perempuan layie .. eihhhhhhhh kira x der orang perempuan .. org lelaki x leh buat kerjalah .. ahahha aci ! ...

apa2 punnn sgt2 meriah suasana macam nie .. dah lama sebenarnya x but program yg melibatkan staff macam nie ... memang rinduu .. selama 12 tahun akk berkhidmat .. dah bertahun x der program macam nie .. gtg royong ramai2 .. kiranya bila berjara macam nie diharap KEKAS akan lebih banyak membuat program macam nie ... seronok woooooooo walau badan memang rasa letih ...

oh yaaaaaaaaaaaaaa balik je akk berbuka .. lepas berbuka gi terawihh .. bila terawihhh mata x leh tahan ngantuk dan mujur x terlelap di masjid .. ekekek lawak bila ingat balik ! .. ;)) lepas nie katanya nak buat acara mengacau DODOL .. haaaaaaa amacam semua ada berani ??? payah tuuu .. hurmmmmmmmmmm ;))



11 comments:

  1. dah 12 thn akk keje?? woww.. dh veteren la ne..hehehhe

    essence tu best kak.. lagi murah berbanding yg lain..slalu dia jual kat watson or guardian.. tpi xtau la kt sana kot2 ada kedai sndiri..

    ReplyDelete
  2. Salam kenal gak kak.....ahakz....den tk pernah gotong royong mcm ni...kalau gotong royong utk kebersihan tu ada lah....ahakz....ahakz

    ReplyDelete
  3. salam Ramadhan Salam beramal :-)

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/08/sekadar-yang-termampu.html

    ReplyDelete
  4. wahh, meriahnyer dpt bergotong royong gitu..
    penat pun tak terasa kl masing2 bekerjasama kan..
    kite tade wat bubur lambuk tp mebi ada jamuan pas raya..
    insyaAllah.. =)

    ReplyDelete
  5. meriahnya tgk...mesti best kan hihi

    ReplyDelete
  6. Salam Ieda..klu buat kerja gotong royong mmg seronok kan?Xsedar semua dah settle...yg berat jadi ringan semuanya..

    kacau dodal....org llaki la kena kerah tuh!hihi

    ReplyDelete
  7. waaa.. best kak gotong royong.. hehe.. meriah.. :)

    ReplyDelete
  8. wah seronoknya... mmg nampak meriah pun kak :-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...