Saturday, August 4, 2012

AKIBAT KETAGIHAN DADAH ~ MACAULY CULKIN HANYA ADA 6 BULAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ha uols masih ingat akan dia nie ?? inilah MCAULY CULKIN .. pelakon cilik HOME ALONE yg pernah mengemparkan dunia dengan wajah yg cute dan aksi yg mencuit hati suatu ketika dulu .. akk minattt sgt2 filem nie tau .. sampai skrg kalau ada cerita tuu akk akan ajak anak2 tgk .. kesiannnye dia .. dia menjadi penagih dadah kerana kemurungan dan akibat dari putus cinta .. ! huhu oh sayang ...



BEKAS aktor cilik yang pernah menjadi bintang filem Home Alone, Macaulay Culkin, dikatakan hanya mempunyai jangka hayat selama enam bulan lagi.

Menurut laporan Inquisitr, bekas kekasih aktres Mila Kunis itu menghabiskan wangnya sebanyak RM18,000 (US$ 6,000) sebulan untuk membeli pelbagai jenis ubat yang dilarang.

Malah Macaulay telah berpindah ke Manhattan untuk menyertai pesta dadah. "Macaulay hanya mampu bergantung pada ubat-ubatan dan itu boleh membunuhnya. Dia ketagih dengan dadah jenis heroin, oxycodone, percocet dan vicodin.

"Saya lihat sendiri bagaimana dia boleh ambil semua itu dalam satu masa," kata sumber. Februari lalu, paparazzi merakamkan fotonya dengan keadaan kurus kering. Ia dikatakan berpunca daripada masalah tekanan perasaan yang berpanjangan sejak putus cinta dengan Mila tahun lalu.


wajah yg pernah menceriakan HOME ALONE


sumber :mstar

ya allahh kenapa dia jadi macam nie erkk ??
huhuhu sesungguhnya pengaruh DADAH sgt2 lah besar ...
minta dijauhkannnnnnnn lah dari keluarga2 kuuuuuuuuu 
aminnnnnnnnnnn


10 comments:

  1. Suke gak citer home alone tu, dulu di comel dan ensem kan tp sayang skrg jadi kurus kering camtuh! Ishh teruk sungguh pengaruh dadah ni... sayang bakat lakonan yg die ade tu...

    ReplyDelete
  2. la sian pulok..padahal muda lagi..

    ReplyDelete
  3. kenapa sampai jadi mcm ni!! suke sgt tgk citer home alone.. suke tgk die.. tersilap pilih cara coping dgn dadah. sigh**

    ReplyDelete
  4. dadah ni mmg pembunuhkan.. sbb tula dadah tu jatuh haram! erm... dari comel langsung tak comel kan... hidup sia2 sungguh

    ReplyDelete
  5. pengaruh dadah ni tersebar luas di seluruh dunia.... saya ingat kan budak tu masih budak2 macam dalam cerita tu

    ReplyDelete
  6. kesiann..muda2 dah nak mati..

    ReplyDelete
  7. kesian....kalau dia tak ambik dadah...hensem dia ni....

    serabut je nengok gamba terbaru tu...huhuhuuu

    ReplyDelete
  8. muda2 jd mcm tu...xsayang nyawa betol la

    ReplyDelete
  9. Sayangnya...dulu dia sangat2 popular...

    ReplyDelete
  10. tu la kak... dadah ni mmg bahaya kan... blh merosakkan diri..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...