Wednesday, July 25, 2012

TQ TO ALL MY READERS !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sejak akk berblog nie .. dah 2-3 kali akk menerima kehadiran uols semua seramai ini dalam satu masa .. syukur sgt2 .. walau ada dikalangan anda semua hanya silent readers tanpa meninggalkan jejak .. akk TETAP hargai sgt2 tauuu .. x per .. x menjadi masalah bagi akk .. akk tetap berterima kasihhh banyak2 kerana uolss tetap sudi menyinggah & membaca entry akk yang tidak seberapa selama nie ....


masa nie akk publish tajuk dibawah nie .. hurmm betul2 mendapat perhatian ramai
alhamdulillahhh 


sblm2 nie ada juga beberapa entry akk yg mendapat kunjungan melebihi 35 orang , cuma akk x sempat nak print skrin .. x sangka dan syukur kerana akk menerima kunjungan kalian semua ... disebabkan uols yg sudi singgah dan bacalah yg membuatkan akk x pernah bosan utk menulis disini ... insyallahhh blogging dah menjadi peneman setia akk sekarang ini .... ;))


33 comments:

  1. bertambah ramai feminatsss kt ieda ni...hehee

    ReplyDelete
  2. suka tau sbb akak pandai berceloteh...hehe...

    ReplyDelete
  3. kak Ieda suka tulis kita org suka baca hihihi..

    ReplyDelete
  4. sebab kak ieda tulis semua berinfo hehehe :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak..sy 10 pun susah nk dpt...hehehe

    ReplyDelete
  6. sama menyokong..kita kan geng..heheh..

    ReplyDelete
  7. waahh... kite xpenah pun mcm 2..hhuh... keep it going ye akak ^^

    ReplyDelete
  8. SALAM IEDA..KENA ADA TAJUK/TOPIC YG 'MENYENGAT' BR YG RAMAI DTG KOT:D

    ReplyDelete
  9. wah ramai peminat dah skang ni yek! tahniah

    ReplyDelete
  10. wah ramai peminat,isu yg menarik rmai yg skodeng...blog ibu x seramai tu...

    ReplyDelete
  11. ramainya mengintai akk :)
    entry akk menarik tu sbb ramai pengunjung termasuk saya ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah akak...:) dh semakin maju dan mendapat perhatian pembca..hope dpt jd cm akak..:)

    ReplyDelete
  13. ramai menjenguk akak...bila saya nak jadi macam akak ni..hehe

    ReplyDelete
  14. tahniah kak =)
    selamat berpuasa =)

    ReplyDelete
  15. banyak info yg kak ieda share..hehe..hani suke

    ReplyDelete
  16. ramai peminat tu kak..tahniah hihi

    ReplyDelete
  17. Bermakna meamng ramai yg suka baca ieda punya N3..

    ReplyDelete
  18. wah...ramainya....tahniah kak...
    bukan senang tu nak dapat angka hebat mcm tu...

    sbb akak rajin update, tu ramai suka singgah...

    ReplyDelete
  19. tahniah kak, teruskan menaip yerk, sentiasa ada jerk orang nak tau apa yang akak taip tau..

    ReplyDelete
  20. thats y rmi suke dtg sini..akk pandai hargai readers ;)

    ReplyDelete
  21. wah ramainya... saya paling banyak pun 10 yang skodeng... yang lain intai dari jauh kot... hehehe

    betul tu kak... sebab ada org yang baca buat kita tak nak berhenti menulis w/pun kekeringan idea kan...

    ReplyDelete
  22. ehehehhe..letak topik best kompom up traffic kan kak! ;D

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah....semoga akk akan terus bersemangat untuk menulis...

    ReplyDelete
  24. blog akak byk info..hihi

    kak..saya ni reti wat header katun2 gitu jer kak..akak punya comel dah ni..kang tukar yg katun mcm tak sesuai la plk..hihi

    ReplyDelete
  25. dah ada pmbaca stia lh tu kak... :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah...kak..saya turut menyokong...hihihi

    ReplyDelete
  27. syok la akak ada ramai silent readers.. hehe.. blog ejulz silent terus lepas x aktif.. hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...