Tuesday, July 31, 2012

SHOPING TERAKHIR UTK RAYA ~ anak oh anak

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa nie kisah last week .. alhamdulillah settle sopink raya akk .. kasut anak2 .. kasut hubby dan keperluan ayah .. syukurrrrrrrr ... bukan ape .. ramai cakap kena buat awal semua persiapan nie kan .. nie pun kami kira lambat .. orang lain sebelum puasa dah settle .. nie kira saki baki lah kan .. kebetulan hubby dpt konon2 bonusss ahahah  .. so ape layie .. x tunggu dah .. ummi dan ayah punn nak menyopink sama .. beli suar dan tshirt buat ayah .. so kami pergi bersama .. 

sib baik anak2 x kesah .. cool aje ..cuma zahrien lahh .. x habis2 nak makan .. akak pun masa tu kuar lewat sikit sbb dah decide nak berbuka di luar aje .. mana sempat nak balik kan .. jadi anak2 memang x sempat lah nak melepek keletihan


 ayah pilih .. ummi bayar .. ekekekek aci !!! ... duit ayah duit ummi jugak kan ;))

 kami sopink moping di parkson ajooo ;) pilihan terbaik ! punn banyak jenama di sini kan .. kira puas hati lah .. ada sale .. ada macam2 lahh ekke ;)


 yaaa tudia .. anak dara punya kasut akk yg pilih .. anak teruna , ayah lah kan ;)) kalau melayan si zahrien nie ... x pernah habis .. dah berapa kedai pergi dia tetap x berkenan .. bila tunjuk kat ayah .. ayah suh tunjuk kat ibu ! .. adehhh sampai bila2 punn x habis .. last2 akk diam aje .. malas nak campur ..

anak teruna nie baru 4 tahun uuuuuuuuu dah banyak songgeh ! ... lum umur belasan tahun .. agaknya masa tuu dia diammm aje kooot .. ikuttt aje kooot ! .. ahhahaha siap cakap .. ' ibu , macam mana kasut adik ?? cantik tak ?? ... kita nak kasut ayah macam kita jugak tau ! ... " adehhhhhhhh bertuah punye anak ..

lepas dari sini kami ke TERMINAL SATAY ZUL .. berbuka disana .. sib baikk akk dah tempah awal .. kalau tidak x merasa lah kan .. sentiasa penuh .. pic ?? none adooo sbb dah kelaparan kan .. ekkeke .. lepas tuu kami terus sembahyang di masjid besar KTN , terus ke Ktn Prade .. cari kasut hubby lakk .. alhamdulillahh sebijik kasut anak kesayangan dia .. ahahhahaha geli hati lak ... hurmmmmmmmmm ;)


ps : fuhh penatnyaaa .. baru balik dari kuar ada hal .. nie baru nak BW .. sorry sgt2 kat uolsss .. tadi dah call tmnet di pekan , settle masalah miss communicate ayah dan org tm ... hurmmm harap2 malam nie bolehlah berinternet ... ;))

31 comments:

  1. seronoknya baca kisah g shoping..rasa cam dok ikut sekali try kasut,..hihihi..kami mungkin mgg depan kot baru nak jelajah pasaraya..hihihi..

    ReplyDelete
  2. blh pk persiapan raya yg len pulak dah la ni....;)

    ReplyDelete
  3. hani pun dah setel shopping..tunggu bonus plak nk shopping tuk hubby..hehe

    ReplyDelete
  4. rara x sopim ag.minggu depan kot,sbb minggu ni nk balik ipoh.yaay.

    ReplyDelete
  5. wani dh pun abis sopink...lega klu sopink skang ni alamat dia bersesak la hihi

    ReplyDelete
  6. wahh syoknya dah shopping,,
    Ros belum lagi ni.. ish..bila nak start ni?.. lambat2 ni mesti dah tak banyak pilihan :(

    ReplyDelete
  7. cerewet ekk? ngikut sapalah agaknya tu ye.. hehe..
    kitorang sabtu lepas baru je abis shopping baju anak2.. cuma kasut je lom beli lagi..

    ReplyDelete
  8. Anak kita sebaya yer kak?!
    Tp Aqil dia ha ha jer bila ayah dia pilihkan kasut..
    Apa ayah pilih semua cantik..
    Apa ibu pilih x kenan..
    Aiyoooooooooooo!!

    ReplyDelete
  9. salam akak...

    xpe sopink awal xrugi..nanti da last2 kelam kabut..hehe

    ReplyDelete
  10. org da settle shopping raya, yg kami x start g adehhhh

    ReplyDelete
  11. ntah la kak..dh berfasa2 rasanye shopping raya...ape pun lin ry pkai baju preggy jek tu pun baju keje la as usual...

    ReplyDelete
  12. Fuhhh..dah shopping raya..kita x shopping pun lagi.

    ReplyDelete
  13. Kakcik belum ada rancangan nak membelibelah untuk Hari Raya. :(

    ReplyDelete
  14. seronok tgk org shopping sbb diri sendiri belum shopping apa2pun lagi sobs sobss

    ReplyDelete
  15. wahhh..cepatnye abis shopping kak..falsya xstart pun lagik..hehe..

    ReplyDelete
  16. ema pun dah setel.. itulah anak kan kak..tk ikut takut merajuk..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..
    akak sehari sebelum puasa...semua dah settle baju2 raya anak2..aduhaii..
    ;)

    ReplyDelete
  18. alhamdulilahh..lega dah kann..setel..

    ReplyDelete
  19. teringat lak PM time shopping raya dgn mak ayah dulu...:)

    ReplyDelete
  20. amboihhh..meriah nye bershopink yea..sy 1 ape pun xterbeli kgi ne..huhuhu

    ReplyDelete
  21. Lega bila dah selesaikan kak ida. Budak2 skrg pandai memilih ;) iman yg kecil tu pun pandai dah.. ;)

    ReplyDelete
  22. turut sama terasa kemeriahan akk ngan ank2 bershopping..huhu
    sy sblm pose lg dah settle shopping bj raya..last weekend je g shopping kasut ank2..

    ReplyDelete
  23. owhh..akak dh slamat ye..lya jumaat ni start shopping..khamis tdo kat hotel kuantan.jumaat pusing kuantan..

    ReplyDelete
  24. sopin raye lagi...haii bila mood raya el nk dtg ni
    akk tiup2 sat hehehe

    ReplyDelete
  25. Bagusnya akak dh settle shoping semua! We ouls br nk terhegeh2 shoping, ntah2 akk dh hbiss borong kot hehe

    ReplyDelete
  26. soping jgn soping heheheh, sy pn dh soping bj anak2 last weekend..setel dah lega...

    ReplyDelete
  27. sama la macam anak dara saya ni.kalau yang dia tak berkenan,kasut yang haratus pun dia tak mau.tapi yang dia nak,walau 10 hengget pun hari2 dia pakai.hehehhe..
    nak beli baju dia dengan ayah paling seksa la.kadang2 saya jadi malas nak layan.ada je tak kena.alah dengan bunga la..warna terang la..sama la dengan ayah dia..
    memilih betul budak2 sekarang ni..kan??

    ReplyDelete
  28. shopping sakan akak ya...Nasib baik anak2 cr tak banyak songeh...kalau tak penat melayan..

    ReplyDelete
  29. bestnya gi shopping dah..sy esok kot kalau xde apa-apa aral..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...