Wednesday, July 4, 2012

RABU TANPA KATA ~ OK KE ??

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua




 
inspired by blogger adik gee .. 1st time pakai macam ini ... huhuhu ok ke ?? , masa nie nak kuar ke KTN , tapi sayang dah siap2 x jadi pula ... hhuhuhuhu :(

ps : boleh pakai macam nie pergi kerja ke ??? huhuhu




40 comments:

  1. salam ieda..cantik ieda pakai cam tu..boleh je ieda..

    ReplyDelete
  2. wah shantek baju akak, cun habis...

    ReplyDelete
  3. Kalau tempat kakak boleh aje pakai macam ini. Hitam+putih warna yg kakak suka:)

    ReplyDelete
  4. wahhh cunn apa...stylo lah skit...hehee...serius kak..lawa...pasni leh beli skirt lg ya...

    kak kerja gov ke swasta? kalo swasta buleh je kak..

    k.ida...bg alamat ari ni ya kalo boleh...g nk pos eso..sian plak kawan2 yg lain menunggu....

    lovely_gee78@yahoo.com kalo malas nk email bg alamat kt komen blog g pun takpe..tlg ya..

    ReplyDelete
  5. salam kenal kak ieda...boleh je pakai mcm ni pegi kerja janji tutup aurat kan...sweet lah kak!!.. ^__^

    ReplyDelete
  6. Wah! Cantik, kelasss gitu ieda. Yus tak pernah pakai macam ni, malu....

    teringin nak pakai, tapi tak retilah...hihi

    ReplyDelete
  7. Okey jer tgk akak pakai mcm tu..cantik..~

    ReplyDelete
  8. centek ..seswai ja rasanya... akak nimmg fotogenik kan ... mmg cantek dlm gambo

    ReplyDelete
  9. wahh cantik bergaya.

    ok je kalau nak pakai g ofis..mmg lawa ;)

    ReplyDelete
  10. sesuai la tu nak pi ofis...amboi ke main melaram ye

    ReplyDelete
  11. cantik nye kak..bergya gitu..:)

    ReplyDelete
  12. pheeewiiiittt...cun la akak, nmpk mude bgaya gitu, serius cantik!

    Ala da siap cantik2 xjd kuar plk, kiranya bsiap ambik gambar jelah ye ni..

    ReplyDelete
  13. Nnpk sweet jer..
    Kakain g keja kene pakai uniform,jumaat jer la klau nk melaram pun dgn baju lain..

    ReplyDelete
  14. feewittttt! kalah org muda kak! sukaaaaa :)

    ReplyDelete
  15. cantik je Queen tgk.. Queen pun suka pakai mcm ni.. tp my hubby plak x berapa suka.. hehehe

    ReplyDelete
  16. wow cantik la. sy pon tak pernah lg pakai skirt cmni. teringin gak.

    ReplyDelete
  17. Sesuai dgn k.ida. Cantik :)

    ReplyDelete
  18. comel kak...nmpk remaja. kt kolej kami mmg ade gak lecturer yg pkai mcm tu.

    ReplyDelete
  19. pheeeewwit... cun seh!
    mude belia lg ni..
    lely x reti nk match belt ngan baju,
    bimbang x seswai..
    tgk kak ieda pakai ok aje.. =)

    ReplyDelete
  20. wahhh cun melecun gitew kak ... Sy tak reti betul nak bergaya2 nih ha huhuhuh

    ReplyDelete
  21. Amboiii kak... cun lah bergaya lagi.

    ReplyDelete
  22. @Mama Gee Gee swasta lahh akk nie .. ekekke tgk lah dulu .. segan lakk ;)

    ReplyDelete
  23. @~ yus ~ yus .. kan ieda cakap inspired by adik Gee tuu .. haaa jom lah cuba .. mula maluu .. cuma x pakai ke tmpt kerja layie lahh ;)

    ReplyDelete
  24. @~Siti Hajar~ aah nie kira melaram utk bergambar lahh .. sedih sgt2 sbb x jadi .. panjang cerita .. x nak kenang dah huhuhu

    ReplyDelete
  25. @Afasz cubalah pakai dik
    nie akk berani mati pakai macam nie nieee ekekke ;)

    ReplyDelete
  26. @♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ liely .. nanti jenggah lah blog Gee tuu , dia pun mix & match aje .. cantik dikk cubalah ;)

    ReplyDelete
  27. phewittt...caya la kak ida..ok dh tu cunn! fieza pun sesekali ber belt jgk...tp sjk BF kan Firas ni mls nk pki sb susah nk selak...huu..

    ReplyDelete
  28. eh okey sgt2 la kak!!....tetap tutup aurat lagi pun....lieya suke style mcm ni...nampak akak lg moden, fresh dan muda gitu...auwww!!~

    ReplyDelete
  29. comel kakak,
    nantu kita date sama2 di ktn eh?
    hehee~

    ReplyDelete
  30. sy ada skirt yg lebih kurang sama mcm ni.

    ReplyDelete
  31. amboi bkn main lagi akak posing yer..cantek la kak!

    ReplyDelete
  32. cantik kak.. nampak cam anak dar sudah.. :)

    ReplyDelete
  33. wah cantiknyer akak...cun la :))

    ReplyDelete
  34. ok je kak.. semuanya matching!! :-)

    ReplyDelete
  35. hurmmm melaram abis, cantik sangat!!

    ReplyDelete
  36. wah...akak tomey la pakai gini..

    ReplyDelete
  37. akak dah siap cantik-cantik tak jadik...kesian akak...Tapi comellah melaram cam tue...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...