Sunday, July 29, 2012

PUSING MATA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

kejam celik dah 9 hari kita berpuasa kan , syukurrr alhamdulillah dpt kita semua menjalani puasa dengan penuh kesabaran dan ketakwaan , smlm petang akk kena pusing mata , huhuhu panik juga , sbb x pernah lagi akk kena masa puasa nie , nak2 masa tuu baru pukuln12 tghari ..... sib baikk cuti kan , kalau kena masa keja lagilah hau kan , ummi akk lahh yg urutkan kepala ... mcm lahhh , bila pejam mata rasa rumah nie berpusing2 ...

sampai ke jam 2 petang , alhamdulillah dah semakin ok , akk bawak tidooo huhuh sib baikk x berlarutan , kalau tidakk harus agaknya akk buka puasa ambil ubat pusing mata .... syukur sgt2 bila tidoo tuu ada rasa lega ... fuh dugaan betul 

semalam uolss berbuka apa ? akk dlm lepas sakit kepala tuu masih boleh plan2 nak masak apa dgn ummi akk , ahhahaha nak buat macam mana kan , sbb ramai yg nak makan , kalau akk sorang harus je dlm x larat tuu beli je kan , sooo sema ,h by lam akk buat nasi grg cina , alhamdulillah smpai ke berbuka pusing mata dahh tak der , siap boleh berterawihh lagi , seronok dann syukur sgt2 ...... 

hari nie , nak ke ktn , kali nie ummi dan ayah akan ikut kami , nak cari keperluan raya ayah dan hubby , kasut raya anak2 , seronoknyaaa , harap2 anak2 xletih lah kan , hurmmm plan nak berbuka di luar ajelah kan 

14 comments:

  1. wah seronoknya akak nak berjalan, saya pun belum buat persiapan raya lagi, dah pening kepala dah ni, ingat nak beli next week tapi ntah bila la kan..

    ReplyDelete
  2. salam ieda...selamat bershopping untuk raya

    ReplyDelete
  3. Kami berbuka dikg hari ni pas berbuka br gerak ke sg besar, kak ieda jg diri baik2 Jgn pusing mata lagi :)

    ReplyDelete
  4. selamat bershopping akak ! hihi

    ReplyDelete
  5. best tu shopping rasa...sy minggu depan kot..:)

    ReplyDelete
  6. akak dah beli baju anak2 ckit2. hujung minggu depan kluar lagi

    ReplyDelete
  7. Syoknye shoping raya!! Sy pun nk shoping nexwik :-) insyAllah

    ReplyDelete
  8. Wah! shopping raya nampak hihihi mesti banyak borong..

    ReplyDelete
  9. kalau berbuka ramai2.best masak..puas

    ReplyDelete
  10. pusing mata tu cemana ye??pejam mata rasa memusing lepas tu bangun muntah2 ye??saya pun jadi gitu kemarin.pi klinik doktor check rupanya kurang darah

    ReplyDelete
  11. ermm best nye sopin raye
    el x beli ape 2pun lagi

    ReplyDelete
  12. salam ieda. semuga tak pusing kepala lagi. Banyak kerja kot..
    selamat bershoping..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah... nasib baik ok ye kak. kalau tak mmg haru. saya dah siap shopping raya sebelum puasa lagi sbb husben taka da. kalau nak keluar time bln pose ni mmg harulah sikit.

    ReplyDelete
  14. selamat bershopping kak...sat ja kan hr ni pun dh msk 10ramadhan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...