Monday, July 9, 2012

PROFILE NOT AVAILABLE ~ BLOG ADIK EJULZ

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ha nie .. dah banyak kali akk cuba utk masuk blog adik EJULZ ini kenapa x boleh ! .. kenapa ye ?? dia kuar macam dibawah tuu .. page cannot display .. nak cakap kat dia ... dah banyak kali juga akk komen atas komen dia di blog rakan2 .. x tahulah dia perasan @ tidak .. mula tuu akk ingatkan problem internet yg x berkesudahan .. tapi pelik , since hari jumaat lagi akk x leh nak review blog dia .. huhuhu kalau adik ejulz baca entry nie .. pleaseeeeeeeeeee x tahu akk nak buat macam mana dah ..




 ada sesiapa tak blogger yg x leh masuk blog adik EJULZ nie ?? ke akk nye internet problem .. masalahnya blog2 lain boleh je masuk macam biasa .. @ adik EJULZ  dah pivatekan blog @ somethings wrong with ur blog settings .. huhuhuh x paham dan x tahu nak cakap apa dah ..



15 comments:

  1. akk... ejulz tak share die punye profile.. jdik klu nk view blog die kna klik nma blog die.... sebb tu bla akak klik nma die tk kuar die punye profile sebb die tk share pun kat blog die.. ain pun klu click name die jdik mcmtu..

    ReplyDelete
  2. owh.. ada effect rupanya kalo x letak profile kat dlm blog.. adehhhh.. hehe

    ReplyDelete
  3. dah setting smula.. sory susahkan kak ieda bw blog ejulz.. hehe

    ReplyDelete
  4. kak..saya bole je pun masuk blog ejulz..owh.. mgkin salah setting la tu kot..hehe.. ada prasan juga kak ieda tggl msg kt komen.. tpi lupa lak nk gtau ejulz..iihihihi..sori2..

    ReplyDelete
  5. ooo ye ke? ada kaitan ke sis? mungkin la

    ReplyDelete
  6. ooo tu ejulz dh dtg komen apa prob dia ;-)

    ReplyDelete
  7. @Deary Ainn oh ye ke .. ekekke sib baik dia dah betulkan ;)

    ReplyDelete
  8. @ejulz haa kenalah letak dikk , susah nanti org nak masuk .. biasa org komen blog org atas komen2 yg mereka berikan dlm blog kita .. lebih senang ;)

    ReplyDelete
  9. @~Sweet Honesty~ aah dia salah setting @ dia x letak profile dl blog dia ..
    dia dah betulkan dah ;0

    ReplyDelete
  10. @IntaNBerliaN hurmm katanya dia x xtivekan profile tu .. dah ok dah skrg ;)

    ReplyDelete
  11. tuan punyer blog dah datang ya kak...hihihi

    ReplyDelete
  12. Myra kekadang jadi gak camni, tapi untuk blogger lain la, tak tau sebab pe..

    Ni dah tengok kat komen so tau dah ler ;D

    ReplyDelete
  13. mujur tuan punya blog kasi respon cepat..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...