Wednesday, July 18, 2012

PELAJAR WANITA DIROGOL WALAU DLM PERIOD !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuuhuh takutnyaaaaaa lah hai bila baca berita nie .. kita renungkan bersama2 .. dan berharap mereka2 diluar sana tidak mengambil mudah akan perkara ini ..


Malang bertimpa buat seorang gadis berusia 23 tahun apabila tetap dirogol sekumpulan lelaki bernafsu binatang walaupun datang haid dalam kejadian samun dan rogol di sebuah rumah sewa di Jalan Haji Termidi, Rantau Panjang, Klang, Jumaat lalu.

Dalam kejadian jam 11 malam itu, mangsa yang juga pelajar sebuah institusi pengajian tinggi (IPT) diculik di Seksyen 7, di sini, oleh sekumpulan lelaki berusia 20 hingga 33 tahun dipercayai Geng Nuar Rantau Panjang yang menjadikan pelajar IPT sebagai mangsa.

Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Zahedi Ayob berkata, mangsa yang berasal dari Kelana Jaya dibawa ke rumah sewa berkenaan sebelum dirogol bergilir-gilir. “Mangsa ketika itu berjalan kaki sendirian berhampiran hentian bas didatangi lelaki terbabit yang menaiki kereta Toyota Vios berwarna perak sebelum mangsa ditarik memasuki kereta berkenaan,” katanya. Katanya, suspek mengikat tangan dan menutup mata mangsa dengan pita pelekat kuning sebelum membawa mangsa ke sebuah rumah papan satu tingkat itu dan merogolnya.

“Di rumah itu mangsa dibawa masuk ke bilik dan dipaksa baring di atas tilam nipis. Seorang daripada suspek membuka ikatan dan merogol mangsa dua kali.“Suspek terus merogol mangsa dalam keadaan mata ditutup walaupun ketika kejadian mangsa sedang haid,” katanya.

petikan ; DISINI

apa nak jadi dunia skrg ?? masyarakat skrg ?? perkara2 macam nie lah yg kita takuti skrg nie .. berleluasa x mengenal tempat dan keadaan .. kesian kepada yg menjadi mangsa .. pleaseeee lah anak2 dara diluar sana ... jgn abaikan keselamatan anda sendiri .. kerana sekirannya perkara macam nie berlaku , siapakah yg akan dipersalahkan ????


18 comments:

  1. ya Allah ciannyer kat dia
    sure fobia....risau sgt la ngan keadaan mesia skrng...
    mesia not safe anymore nangessss

    ReplyDelete
  2. Astaghfirullahal'azimm... tak terkata kakak baca ini ieda. Syaitan benar-benar telah menguasi diri.

    Sebab itulah sebagai ibu-bapa manalah tak takut nak bagi anak jalan tanpa pengawasan kita sekarang nie.

    ReplyDelete
  3. makin takut membaca citer2 yg mcm ni, kena jaga anak2 dan awasi anak2 kita sebaik mungkin ! moga dijauhkanlah!

    ReplyDelete
  4. gila... tu je aku leh ckp bahye nye...harap2 pas ni kita lebih berhati2 ... risaunye

    ReplyDelete
  5. lani ramai yg dh ikut napsu minatang..
    pening mikior masalah dunia ni..

    ReplyDelete
  6. ya ALLAH kak..kesiannye pmpn tuh..bengong semua lelaki2 tuh..time period pun still lagi nak rogol..mintak dijauhkan la..takut dgr..

    ReplyDelete
  7. Aduhhhh!! Pelaku yang sangat tidak berperike'MANUSIAan'..
    Berlandaskan NAFSU sahaja.

    ReplyDelete
  8. xdpt bayang kan betapa sakit dan kejam nya manusia skrg.mcm haiwan!

    ReplyDelete
  9. ya Allah.. kalau time pms tu, rasa nk hmpir mati pun ada.. kna rogol lgi.. x dpt byangkn..

    ReplyDelete
  10. Harap si perogol tu dapat balasan yg setimpal ya....

    ReplyDelete
  11. mmg hati binatang la kalau macam tu.

    ReplyDelete
  12. sian dia..nape la manusia tu mcm binatang ye..

    ReplyDelete
  13. masyaallah. nauzubillah mizalik.

    ReplyDelete
  14. nauzubillah.., minta dijauhkan

    ReplyDelete
  15. Nafsu binatang...siannye perempuan tu..

    ReplyDelete
  16. ya Allah ya Tuhanku, apa masalah dorang ni. kereta vios pulak tu, naik kereta mahal, pergi la mana-mana pusat yang menyediakan keperluan nafsu tu daripada duk menganiaya org yang baik-baik...

    ReplyDelete
  17. Ya Allah kesiannya dia..jahat betul la...semoga dia mendapat balasan yg setimpal nanti

    ReplyDelete
  18. kesiannya....tak sanggup nak baca huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...