Sunday, July 15, 2012

NASI LOMAK BERSAMA KEROPOK SEDAP !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sebelum kuar sopink mopink bersama anak2 dan hubby , akk masakkan mereka nasi lemak ... kasi kemas2 perut tuu .. baru sedap berjalan kan .. biasa2 aje menu akk .. janji sedap dan anak2 berselera makan .. adoiii kalau fikir2 hujung2 minggu nie malasss betul nak masak kan .. tapi oleh kerana nak keluar kenalah masak menu yang kenyang2 kan .. 

dah lah kepenatan semalam sbb buat bday celebration utk amanina & sabriena .. kalau ikutkan memang malas nak kuar .. tapi memandangkan dah x der masa .. minggu depan kita dah berpuasa .. bila tiba bulan puasa .. susah nak bawak kids beli belah ... risau mereka lapar dan keletihan kan .. sooo minggu ini sahaja yg adanya ... ;)




keropok apa nie ?? sure ada yg kenal .. sedapppp ada rasa manis2 kan .. buat grg makan ngan nasi lomakk ... jadi jee kalau akk nie ekek


akk punye ! ...

wajah kelaparan dan keletihan bermain semalam .. majlis habis dah agak lewat .. 


alhamdulillahhhh

nanti akk BW ye .. baru sampai rumah nie ... citer bday amanina & sabriena akk up esok2 yer .. dan juga kisah jalan2 sopink kami ... aduhhh benar2 keletihan nie huhuhuh




18 comments:

  1. ...sedapnye...terliur la pulak..

    ReplyDelete
  2. kita pun buat nasi lemak pagi sabtu smlm.Pagi ahad lak tak buat sarapan hihihi

    ReplyDelete
  3. Sedapnya...terliur Saya hihihi

    ReplyDelete
  4. salam ieda..memang sedap betul nasi lomak ieda tu nampknya

    ReplyDelete
  5. Betul tu isi perut kenyang2 baru keluar :) ramai dah Shopping awal2. Jln pun jem. nampak sedap nasi lemak k.ida

    ReplyDelete
  6. Sedapnya nasi lemak tu...trrliur tgk

    ReplyDelete
  7. mesti shopping sakan nih kan...

    nasik lemak tuh nmpk sungguh menyelerakan la kak...:)

    ReplyDelete
  8. Sedapnye tgk nasi lemak akak..terasa lapar plak ni..nk pekena nasi lemak jugalah.. ^^

    ReplyDelete
  9. masuk ofis, tgk ns lemak akak ni, terus lapar ;)

    ReplyDelete
  10. aummm..nyum2..saya tak online la semalam Kak Ieda, sori la, lambat komen, hehehe~

    ReplyDelete
  11. Haaaa ... laparlah plak nengok gambo nih kak .... huhuhuh

    ReplyDelete
  12. siap ada keropok tu sedapnya kak...arini mak RS pun masakkan nasi lemak kat umah :)

    ReplyDelete
  13. wah sedapnyer nasi lemak

    ReplyDelete
  14. perghh memang sedap ni..kak ieda memang pandai masak la..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...