Thursday, July 19, 2012

NASHA AZIZ IN AGE OF 41

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

Si dara Nasha Aziz masih tetap maintain kecunnan dan kemantapan bodynya dari dulu sampai sekarang. Peliknya Nasha Aziz umur dah semakin tua, tapi tetap masih belum mau berkahwin lagi.

Tahun lepas menyaksikan sedikit kekecohan apabila kisah putus tunang dan kewujudan teman lelaki baru Nasha Aziz (Nur Iman Tang) mula dikenali ramai. Mungkinkah tahun ini kita akan melihat wedding of the year pelakon pujaan ramai ini?







 Dulu meletup jugaklah gosip Nasha Aziz dengan pakwenya Nur Iman Tang. Tapi sekarang dah senyap balik. Tak tau apa dah jadi dengan Nur Iman tue. Mungkin tengah sibuk mencari cahaya keimanan yang sebenar kot. Rasa-rasanya mungkin Nasha masih tak bersedia (alasan standard) untuk bergelar seorang isteri kot. Harap-harap dapat bertemu jodoh. Almaklumlah kita nie makin lama makin tua. Bukannya makin muda.


tapi dia nie memang mantopss kan .. wajah cantik , tinggi lampai
 dan slim melim kan ! wajah dia x dimamah usia kan .. kalau perhatikan betul2 x der pun kedut2 dan garis hitam dibawah mata .. memang dia pentingkan kecantikan kan .. kalau yg didalam tuu no komen lahh ekeke ..



33 comments:

  1. Dia ni pun ada cucuk2 jugak kan??Sebab hari tu ada tengok drama apa tah kat Tv2, muka dia cam bengkak & pelik je.

    ReplyDelete
  2. aku mmg adore kecantikan die ... sweet sgt ...

    ReplyDelete
  3. DOA YANG TERBAIK TUK NASHA TEMU JODOH SECEPAT MUNGKIN :)

    ReplyDelete
  4. suke sgt tgk dia ni
    tak sabar tgk nasha kawen

    ReplyDelete
  5. moga nasha bertemu jodoh yang baik juga nanti...

    ReplyDelete
  6. kulit nya cantik...:)

    ReplyDelete
  7. ttg kahwin no komen... tunggu ajelah!

    ReplyDelete
  8. hurm.. mmg la cantik, ade cucuk2 kot... hehehhe... byk org takut tua.. huhuhu...

    ReplyDelete
  9. Semoga bertemu jodoh di masa terdekat nie.

    ReplyDelete
  10. Cantik tapi mungkin ditokok tambah.Semoga Nasha bertemu jodoh.

    ReplyDelete
  11. wah bestnya kalau boleh jadi cenghitu..umur dah 40an masih cun..

    saya doakan yang terbaik buat Nasha.. ^_^

    ReplyDelete
  12. huhuhu..artis..kan...mesti jg penampilan...rugilah dia sbb tak kawen lagi..
    Tapi kita semua doa kan semoga nasha cepat kawen...

    ReplyDelete
  13. CR memang suke sgt tgk Nasha...
    tak sabar nak tgk nasha kawen hihihi

    ReplyDelete
  14. rupa cam korea jer..sempat lai ieda wat lawak..ayat last tuttt..!

    ReplyDelete
  15. nasha aziz mmg cantik sgt.. tp sampai bile nk duk solo kan..moga beliau bertemu jodoh cepat..:)

    ReplyDelete
  16. kira kakak sthn dr js...hehe..

    mmg cun arr dia ni...js jugak dh tua...hihi

    ReplyDelete
  17. FM Pernah jumpe dia kt midvalley.. mmg cun..♥

    ReplyDelete
  18. woww..lawanya nasya ne..kalah saya yg masih muda ne..muda ka??hehe

    ReplyDelete
  19. tapi akak rasa dan yakin, dia ada cucuk2 gak. sebab muka dia agak berbeza dr yang dulu..

    ReplyDelete
  20. Salam kak..

    haah dia memang nampak cantik..haah..best kan kalau sentiasa kelihatan cantik..selamanya...tapi..kalau cantik luar dalam lagi best kak..kan kak?cantik..dagu..hidung..ups..

    ReplyDelete
  21. klu dia pakai tudung, mesti lg cantik

    ReplyDelete
  22. yg selim melim tu plg maintain..:)

    ReplyDelete
  23. umo 41 ttp cun nasha ni :)

    ReplyDelete
  24. Dia memang cantik dan menarik..suka tengok...

    ReplyDelete
  25. lawa dia kak
    tp sayang x kawin2
    lau x sure dpt anak tomei cam dia hehe

    ReplyDelete
  26. nak ikut jejak Ellah kot. hehehe....

    ReplyDelete
  27. a'aa dia mmg cantik kan kak... tinggi betoi :-)

    ReplyDelete
  28. https://www.youtube.com/watch?v=b99Dl0wJ37Q
    Nasha #1 fan put a smile on your face

    ReplyDelete
  29. https://www.youtube.com/watch?v=b99Dl0wJ37Q
    Nasha #1 fan put a smile on your face

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...