Monday, July 30, 2012

MOOD MONDAY YG ENTAH KE MANA ~ TQ ADIK GEE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuhuh malasssssssssssnyee hari nie .. kemanalahhh mood ku .. OH its MONDAY yeee .. patutlahhh ada rasa sikit2 bluesss tuu huhuhu .. seyess memang x der mood .. sbb apa ?? ahahhaha sbb smlm sampai rumah pun dah lewat .. seronok berbelanja bersama ibu dan ayah .. anak2 semua happy ..settle semua yg tertunggak .. kasut hubby & anak2 ... baju hubby & keperluan ayah serta ummi ... akk ?? huhuhu macam biasa baju kurung aje .. kasut dan beg tangan x sopink layie .. rasanya x perlu koot ... pakai yg tahun lepas sudah .. lagipun .. kasut & beg tangan tuuu x tunggu raya pun kalau nak tukar baru kan kan kan ;))

oh yaaaa haaa nie nak ucapkan terima kasih banyak2 adik blogger GEE ini ... cantik ... cute ... comel .. , Gee dah selamat sampai ke akk dik .. last week hari rabu ke khamis , x ingat dahh ekeke .. tapi alhamdulillah selamat sampai dik ... TQ soo much !!!

 siap anak2 akk cakap .. eh ibu nie dpt mainan ke ??? ahahhaha mainan ko kate ... ekekke yelahhh dia tgk key chain tuu .. zahrien lahhh .. sape layie ...



TQ Gee ... sgt2 terharu sbb sudi bagi akk cenderahati nie sbb menjadi pengomen TEGAR di blog Gee .. ekekke .. memang punn suke ke teratak Gee .. sbb akk suke tgk deco2 rumah Gee yg ala2 english style tuu walau akk nie bukan lah peminat tegar .. sekadar suke melihat aje huhuh ;))

ape yg akk cakap punn akak x tahu .. ahhahaha nie semua sebab ke mood yg entah ke mana2 hari nie .. adehhhhhhhhhhhh tulunnnnnnnn !!!


 ps : cepatlahhhhhhhhhhh 4.30 ahahha

20 comments:

  1. mood masih belum menjelma yaa kak ieda...tertinggal masa shoping kot..hihih

    ReplyDelete
  2. mood saya hepi kak coz hari ni amik cuti hihi.Saya lak nx week baru plan nk soping2.

    ReplyDelete
  3. samel a ni...aaahh..isnin!!

    ReplyDelete
  4. wuuuu..mama gee bg adiah!!

    ReplyDelete
  5. Mcm garfield ya hari ni ;)
    Rezeki.. seronok org hargai kita :)

    ReplyDelete
  6. Dua hari cuti macam tak cukup kan..

    Cantik keychain.:)

    ReplyDelete
  7. tulah...apasal ari ahad seminggu sekali je

    ReplyDelete
  8. saya pon tak da mood kerja...mood nak raya je ada..hehehhee

    ReplyDelete
  9. Seronok kan kak bila ramai kawan ni.. :)

    Btw, walaupun baru seminggu lebih puasa tapi rasanya semua orang dah dalam mood raya :)

    ReplyDelete
  10. Seronok kan kak bila ramai kawan ni.. :)

    Btw, walaupun baru seminggu lebih puasa tapi rasanya semua orang dah dalam mood raya :)

    ReplyDelete
  11. wah shopping dah ye..sy pun dah sblm pose lg..semalam lak shopping kasut utk bdk2 je..

    ReplyDelete
  12. betul. akak pun suka singgah blog gee. tgk umah dia, tgk baju yg dia pakai, cantik2

    ReplyDelete
  13. tahniah katk ...brooch tu leh wat pakai raya ...

    ReplyDelete
  14. Bestnya dah shopping raya.

    Bulan posa ni mood ntah ke mana.

    ReplyDelete
  15. bestnyer kak ieda dpt adiah dr mama gee hihi

    ReplyDelete
  16. bestnya kak ieda dapat hadiah...jeles aiii hihihi

    ReplyDelete
  17. dapat hadiah ye kak.. tahniah :-)

    ReplyDelete
  18. dapat hadiah ye kak.. tahniah :-)

    sy pun skrg ni mood mmg jatuh mnjunam lah.. :-)

    ReplyDelete
  19. tahniah dapat hadiah kak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...