Friday, July 20, 2012

MENU & MAJLIS SEDERHANA BDAY SABRIENA & AMANINA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akhirnya .. berjaya juga entry bday anak2 akk di publishkan ekke .. dah lama cakap nak publish kan .... yelahh pic banyak .. ini pun lompat2 update ekeke .. mentang2 x kerja kan .. coti2 nie walau duk rumah kerja2 rumah x pernah habis huhuhu ... ok lah jom jamu mata dengan menu2 simple yg akk sediakan utk tetamu haritu .. alhamdulillah berjaya dan terima kasih buat yg hadir .. ala akk x jemput org luar punn sepupu2 amanina & sabriena sahaja dah penuh rumah .. ;)

macam biasa deco yg simple dari akk buat my princess .. janji ada ke ;))

 cheese bake pasta dari akk , menjadi .. tapi agak tebal soo cream sos tuu x meresap banyak .. apa2 punnn alhamdulillah licin ! .. ekeke akk buat dua bekas ..

 laksa terbaik dari ummi akk .. kuah agak pedas sikit .. cili kering skrg susah 
nak agak lahhh huhuh







and the cake !

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

vanila & strawberry ais cream cake 


 sgt2 sodap ! .. puas hati .. TQ kak iebo !!!
alhamdulillahhh .. nanti pic2 sekitar majlis menyusul ye .. plan2 kayuh nie .. 
sbb banyak pic kan ..

ok2 ... mlm nie bermula tarawih pertama kan .. huhuhu sedihnyaa sbb akk x dpt nak ikuti tarawih pertama nie .. x perlah .. nak buat macam mana kan .. ok .. bersiap sedia utk mula bersahur pagi nie ... ;))

9 comments:

  1. laksa?? hurmmm bestnya, sib baik blum puasa lg

    ReplyDelete
  2. terliur dengan puding cocktail tu...

    selamat berpuasa ieda...

    ReplyDelete
  3. tak menahan tang laksa tu kak.. huhu.. pndai kak bt pasta cheese tu.. hepy bday tuk ank akak yea..(^_^)

    ReplyDelete
  4. Wah meriah nyer dgn makanan :-)

    Selamat berpuaso yer kak :-)

    ReplyDelete
  5. happy bday 2 ur princess kakieda.menu2 bday itu sgt2 istimewa la, mmg rambang mata nak pilih coz semuanya sodap.bday cake itu nampak sgt yummy!!
    * slmt mymbut bln ramadhan to kakieda & family..

    ReplyDelete
  6. cantiknya kek tu kak.. byk menu.. murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  7. dapnye kak chese pasta tu
    nti nak wat lah kak ada bg resepi kah b4 nie

    ReplyDelete
  8. alamak..saya terpandang la plk arini menu2 tu...oh tidak..

    ReplyDelete
  9. Menu semua sedap2 kak...terliur saya...nak pi jauh hihihi happy birthday untuk anak akak ya..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...