Wednesday, July 4, 2012

LISA SURIHANI PUN NAK berPOPLOOK

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akk memang teringin nak beli online dress & skirt di poplook nie .. tapi tulahhh , dah banyak kali bukak .. bukak katup semua dah .. klik sana klik sini .. mak aihh macam mana nak tgk saiz nie .. adehhh memang fail betul bab2 tgk saiz nie .. risau kalau terbeli kecik @ besar .. huhuhu .. konon2 badan x besar sgt lah kan .. akk berkenan ngan blouse2 dia yg loss tuu .. cantik2 kan .. 

haa skrg nie bukan kita aje yg teringin .. rupenya ramai aje artis2 yg mencuba thepoplook nie .. hurmm nak2 artis kesayangan akk lisa surihani nie .. molekk je dia pakai kan .. hurmm agak2 nyee kalau akk pakai macam mana .. ahahaha adehhh malu aje kan .. dah tua berangan nampak mudeee ! aci !!!! ... ekekkek ;) apa salah nyee kan .. janji still menutup aurat ! .. wahh ayat .. tul laar kan .. huhuh maluuu ;) adehhhh


Bukan trend fesyen yang digelar ” thepoplook ” malah ia sebenarnya merupakan satu laman web perniagaan pakaian secara online yang telah menjadi pilihan bagi selebriti cantik jelita Lisa Surihani. Jika dilihat pada penampilan Lisa pasti ada yang menjangkakan pakaian yang beliau gayakan adalah pakaian berjenama dan juga mahal. Akan tetapi sangkaan anda kurang tepat.

Lisa Surihani, Misha Omar, Sazzy Falak dan juga Aishah Sinclar merupakan empat orang selebriti yang sangat gemar membeli serta menggayakan pakaian dari butik online. Pada mereka pakaian yang dipakai tidaklah perlu berharga mahal atau berjenama sahaja malah biarlah ia nampak cantik dan bersesuaian pada tubuh badan serta penampilan mereka berempat.

Keselesaan dalam mengayakan pakaian dari butik online membuatkan mereka boleh dikatakan kerap kali mengayakan pakaian casual yang hanya dibeli dari butik online sahaja. Design yang ringkas serta nampak lebih santai menjadi pilihan selebriti-selebriti ini. Harga yang berpatutan juga antara sebab mengapa mereka memilih pembelian pakaian menerusi online.


 sweetkan lisa nie .. macam anak dara sokmo


hurmm cekci macam nie x nak lah kan .. kalau akk pakai off course ada cover luar tuu , haa ape ke nama baju tuu .. adehh lupelah pulakk ;)

Selain itu mereka tidak perlu meluangkan masa yang agak lama untuk keluar membeli pakaian dari butik yang sedia ada kerana dengan pembelian secara maya ini hanya berlaku dalam masa yang singkat sahaja. Ini sangat memudahkan lagi bagi para selebriti ini yang sentiasa sibuk dengan jadual pekerjaan mereka.

Kredit Foto : Thepoplook 


haa ada sesiapa tak yg nak tolong akk buat order utk poplook nie .. serius cakap .. memang pening nak tgk saiz disini plus x pandai nak kira dan tgk saiz2 yg dinyatakan .. adehhh .. ;)



30 comments:

  1. kite pon teringin
    tapi kite pendek.
    sobsob
    so bile pakai baju labuh2 ni nampak lagi kecik T.T

    ReplyDelete
  2. poplook tu mmg cantik tapi tak cantik sb izwa pendek!

    ReplyDelete
  3. yang cover luar tu, cardigan. memang cantik2 lah kann.. i pun minat. tapi i ni badan besar...sedih je.

    ReplyDelete
  4. ika pon teringin gak pakai camtu tp bila fikir balik, adeh. segan nye. haha

    ReplyDelete
  5. err..teringin gak nak pakai..ekeeke..k

    ReplyDelete
  6. Sama lah kak. Asyik bukak tutup jer. Nak beli...tak terbeli gak. Memang cantik2 dress & blouse nya.

    ReplyDelete
  7. saya pun teringin nak guna kak.. cantikkan... tapi tu la, skrg ni tgh prgnant lps bersalin nak menyusu badan pulak.. hbs tu, camana nak pakai baju cam gini... berangan je lah saya jawabnya... hehehhe

    ReplyDelete
  8. teringin nak beli gak..insyaallah satu hari nnt..:-)

    ReplyDelete
  9. sy pun suka tengok web pop look ni..:)

    ReplyDelete
  10. wani pun teringin nak pakai tp ntahlah xterbeli pun lg..tp nampak sangat2 cantik ka hihi

    ReplyDelete
  11. cantik lisa pakai, nampak cute sgt

    ReplyDelete
  12. kakcik tak pernah buat pembelian online. :)

    ReplyDelete
  13. falsya pun dh terjebak ngan pop look nie..dh pikir nak allocate sebln satu baju dh..hehehe..

    ReplyDelete
  14. meh zt tlg, email zt zmarlia@yahoo.com

    poplook ni kene pilih btol2 baju die,ade cutting kecik kt lengan, kt pinggang..ade yg loose ,hehehe

    ReplyDelete
  15. sama lah kite kak.sape badan yg kecik kecik molek tu elok lah pakai poplook ni.hehe

    ReplyDelete
  16. cardigan kak nama dia..hehe....
    saiz tu..kalo badan saiz S, small M biasanya size dia UK6-UK8-UK10
    Kalo small L, L - leh pakai UK10-12
    Kalo XL - Uk12-14

    Masa nk beli tu tengok sekali ukuran detail yg diberikan..biasa g tgk ukuran bahu, dada, pinggang...sbb g dh biasa beli online..so g mmg tau berapa inci@cm ukuran badan g....so masa nk beli tu bandingkan dgn ukuran yg dia tulis kt website..kalo kena..mmg padanlah dgn badan :)

    ReplyDelete
  17. saya tak reti berfesyen sgt walaupun kdg2 tgk teringin gak nak pakai :)

    ReplyDelete
  18. teringin jugak kak tp masalah fikirkan masalah yg sama mcm akk..takut tak kena saiz..

    ReplyDelete
  19. linx mmg dah lama shopping kt the poplook ni... ada yg OK ada yg kurang OK. yg tak OK tu, maybe jenis kain cepat koyak. 2-3 kali pakai + cuci, tup2 koyak. dlm 20 kali beli, ada sekali 2 yg tak ok.
    ohhh beli kat poplook bukan sebab nk berfesyen, tp suka baju2 labuhnya :)

    ReplyDelete
  20. wooo... cantik tu.... minat jugak tapi takut tak sesuai....

    ReplyDelete
  21. wah...cantikkan kak...klu munna mmg x sesuai rasanya

    ReplyDelete
  22. nak beli barang pun senang..takde orang nak ajak bergambar...

    ReplyDelete
  23. Cute nyer lisa..

    X pernh beli bju online

    ReplyDelete
  24. mmg cute yg lisa pakai tu..hihi

    **tak pernah plak beli online nti la js nk try usher jugak lah..^^

    ReplyDelete
  25. saya ada jugak bukak poplook tapi belum beli lagi..saya pun suka yang blouse loose dia semua..Sekarang dah tak minat pakai ketat2, lemas..

    ReplyDelete
  26. cardigan kak baju luar tu...hehehe

    ema punasyik bukak katup bila buka web online ni..teringin juga..tp takut gak tak puas hati dgn jenis kain dan size...takut senteng...

    ReplyDelete
  27. labuh2 gini cantik kan..

    ReplyDelete
  28. makin ramai yg suka pakai. tapi kalau diri yg pakai entah ok ke tak ye...

    ReplyDelete
  29. ketinggalan zaman betul sya ni kan kak.. pooplook pun xtau ape.. hehehe

    ReplyDelete
  30. CR pun teringin...tapi CR pendek hihihi boleh pakai kena pakai kasut yg tinggi baru sesuai...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...