Wednesday, July 11, 2012

KRISTINE HERMOSA & HER NEW LIFE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haa uols masih ingat dengan pelakon filipina yg sgt2 terkenal suatu masa dahulu .. even skrg pun dia masih popular kerana masih ligat membintangi drama2 Philippines nie ... hurmm akk minat Kristine nie sewaktu dia sdg hangat bercinta dengan Dither Acoompo , salah seorang pelakon filipino juga .. haa mereka berlakon bersama sampai mereka kawin uuuuuuuuuu .. memang hebat masa tuu 

soo akk nak share sikit rentetan kisah pelakon ini dari awal dia berkahwin buat kali ke3 sehinggalah dia melahirkan bayi pertamanya .. suami dia kali nie punnn not bad looking kan ;)




majlis sambutan diawal kehamilan dia ... sweet kan 




wajah masih berseri seolah bukan mengandung ... hurmm apa tips yg mereka guna agaknya .. tapi ini semua mgkin kerana mereka nie kan artis .. soo kena jaga penampilan dan pemakanan kan ;) kalau artis malaysia kita pun sama aje kan .. 


Three months after giving birth, actress Kristine Hermosa finally shared how much she enjoys her new life as mom to firstborn Ondrea Bliss.In an exclusive interview with StarStudio, Hermosa and husband Oyo Boy Sotto shared how their little baby girl changed their lives.

The couple said Ondrea Bliss Orille-Sotto, who was born on December 26 of last year, is an answered prayer from God.



23 comments:

  1. minta sangat dia berlakon time citer Pangako sayo :)

    ReplyDelete
  2. wani start kenal dia dlm citer pangako sayo la...cantiknyer dia..kulit putih mulus jer

    ReplyDelete
  3. sy minat giler dgn dia..lakonan pangako sayo tak boleh dilupa ;P
    cantiknya dia..cantik sgt!

    ReplyDelete
  4. putis gebus nya huhu.

    ReplyDelete
  5. Saya suka dia...lakinya pun saya kenal..Sweet couple mereka berdua...anak mesti comel..

    ReplyDelete
  6. lieya tau dieeeee.....sebb dulu tgk cite die belakon ari2 sbb mase tu dok pantang kat umah hihihi...

    cantik n gojes sgt dieeeee.....

    ReplyDelete
  7. tringat cite pangako sayo..hehe....cantik giler dye...

    ReplyDelete
  8. Dulu Alin selalu berharap dia akan kahwin ngan jerico rosales pasangan dia tu..heheheh

    ReplyDelete
  9. mungkin pernah tgk tp akk tak berapa minat cerita Filipin...apa2 pon dia mmg cantik sgtt...

    ReplyDelete
  10. pelakon filipina ni mmg cantek2 sgt tau..kulit halus xde cela langsung kan

    ReplyDelete
  11. Salam eida...lama kak Zai tak berkunjung.

    Kak Zai tak berapa kenal pelakon Filipina sebab jarang tengok dramanya.Cantik walaupun dah ada anak.

    ReplyDelete
  12. o baru tau dah 3kali die kawen..

    ReplyDelete
  13. suke tgk dia ngan hero dia dulu tu

    ReplyDelete
  14. mmg cantik sungguh! :)

    ReplyDelete
  15. mmg cantik n mmeng dulu2 minat kat minah ni!

    ReplyDelete
  16. Suka tgk lakonan dia kak..best...
    Cantik sgt2 dia ni..

    ReplyDelete
  17. menten cun je dia ni...ngandung tak ngandung sama je muka dia...

    sweet!!

    ReplyDelete
  18. cantik kristine hermosa ni... munna tgh layan telenovela dia kat astro bella hari2

    ReplyDelete
  19. ooo...dia ni...mmg cantik la..

    ReplyDelete
  20. cantik jer muka dia x berubah-rubah..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...