Wednesday, July 11, 2012

KEK BISKUT BATIK

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

kegemaran anak2 .. hubby dan akk .. walahhhhhhhhh xleh blah , nak2 akk x pandai buat kan .. setiap minggu akk beli dari officemate akk , TQ bie .. sudi buatkan .. dia dah sampai meniaga partime dah buat kek batik nie .. apa yg istimewanya adalah dia buat tuu x manis sgt dan x tawar .. sedang2 dan memang kena tekak akk nie .. sedappp dan x kerasss .. miloo tuu kena aje liut2 dia .. adehhh payah nak cakap ..



dan paling sedap dia guna susu CAP JUNJUNG tau ! ... walah !!! ;)
bilee akk nie nak pandai buat entahlah kan .. tapi bior lah x pandai buat .. kalau tidak x der lah rejeki officemate akk tuu idok !!! .. muahahhahahaha

ps : waduhhhhhhhhhhhhhhhh sebuk2 arinie tuhan aje yg tahu .. x sempat ituuu & ini , ada 4 lawatan sekaligus .. ape layiee mauu x singsing lenggan akk nie .. huhuhu lawatan dari sek 2 , dari MQA dan 1 dari University OVER the SEA .. huhuhu kalut ... penatttttttttttttt .. nanti mlm akk sambung BW ye kawan2 semua .. TQ sudi komen entry akk nie ;))


36 comments:

  1. dah lama tak makan.... bdk2 suke ni kan..

    ReplyDelete
  2. Kali terakhir kakcik buat kek batik ni masa kakcik bujang puluhan tahun dulu! :)

    ReplyDelete
  3. dh alme x buat...bile tengok sedap pulakkkk..:)

    ReplyDelete
  4. lama x mkn kak...sedapnyeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. Sedapnya...

    Myra suka gak makan :)
    Kalau adaorang tolong buatkan apa lagi order jela kan kak :D

    ReplyDelete
  6. sedapnya kak... munna selalu gak buat kek ni.... anak2 buah selalu request

    ReplyDelete
  7. sedapnya kek batik.. bukan kata budak2 je suka, org dewasa macam sy ni pun suka sangat :)

    ReplyDelete
  8. sedapnya kek batik noh..meleleh air liur...

    ReplyDelete
  9. hehehe.. Kak ieda, kalo buat mesti n confirm manis sgttt, heeee~ penah buat skali.. tapi tu la..keras lagi dah angkat dok masuk dlm bekas, kene lame skit n kene basah2 skit.. kalo kering kontang, alaa... makan jugak la...penat tau buat, heheheh...

    ReplyDelete
  10. sedapnya..senang je kak buat ni..sy pun lama dh tak buat..

    ReplyDelete
  11. yus selalu buat time raya je...

    ReplyDelete
  12. sedapnya kek batik, masz pon x reti buat, harap orang bagi jerk.. huhu

    ReplyDelete
  13. kek batik nie senang jer nak buat kan akak?? tapi dkna dah cuba 2 kali tak menjadi..terus malas nak buat... hehehee

    ReplyDelete
  14. senang je buat ni kak.nt try lah.ritu rara buat.

    ReplyDelete
  15. yummy betul la rupa kek batik tu kakieda..yg win selalu jumpa takde pun mcm ni.ptt la anak2 kakieda suka :)

    ReplyDelete
  16. Aah betul semua orang cakap.. Kek batik adalah paling senang.. Ida baru buat hari tu.. 1st time buat terus jadik.. yummeh!

    ReplyDelete
  17. akak..falsya dh try wat dh..biskut tuh saje je biar bg rangup2..sedap n senang jer..kalau makan ngan strawberry lagi sedap..;D

    ReplyDelete
  18. aisyyyyyy sedapnyaaaaaaaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  19. sedapnya kak

    lama tak buat & tak makan, sebab kat umah tak laku kek batik ni, tina sorang je yg makan, tu yg malas nak buat tu

    ReplyDelete
  20. anak2 akak suka makan kek ni jadi dorang nk makan dorang sendiri buat

    ReplyDelete
  21. Sedapnye kek batik..
    Dah lama tak buat..ntah2 dah lupa cara nk buat kek batik ni..

    ReplyDelete
  22. 2 bln lepas mak saya buat

    ReplyDelete
  23. dh lama tak buat...hihi

    ReplyDelete
  24. yer la..PM pun dah lama tak mkn kek tuh...huhu tiba2 lak teringin...huhu

    ReplyDelete
  25. hahahaha...kak ieda ada jugak buat entry ni..heheheheh..patutlah mcm kenal jerk...ngosekk

    ReplyDelete
  26. sangat teringin..aduhai...

    ReplyDelete
  27. ala sedap pulak bila nengok kek ni..Saya pun bukannya pandai buat sangat, pernah try 2 kali kot buat kek ni, dua2 dari resipi berbeza..so far ok jelah..

    ReplyDelete
  28. kijammmmmmmmmmmmmm akk
    wat air liur meleleh sebesen ni
    huhuhu sedap gilos tu

    ReplyDelete
  29. sedapnya...!!!!! dah lama tak makan...

    ReplyDelete
  30. Dh lame x mkn kekbatik ni!!! Sedapnyeeee

    ReplyDelete
  31. alaaa kakk......bak lah skitttttttt

    ReplyDelete
  32. adeh kak ni saja tayang kan...sedap tu..nanak cikit hihihi

    ReplyDelete
  33. sedap ni..saya pun dah lama tak buat..

    ReplyDelete
  34. Saya pun tak reti buat hihihi

    ReplyDelete
  35. alooo... sedapnya kek batik tu kak. kalau buat sendiri ntah kenapa sokmolah tak sedap.

    ReplyDelete
  36. ni pakai biskut marie kn buatnya...nampak pun dh sedap nih..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...