Friday, July 20, 2012

HANNA SOFIA YG CEMBURUKAN NUR AMNI ADRIANA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lama x cerita pasal pewincess amni nie kan .. hurmm skrg nie dah susut sikit badan dia .. demam nak tumbuh gigi dan dpt jalan .. haaa dua2 sekali kata ibunya .. patutlahh demam aritu mencecah ke 38' .. sib baikk x apa2 .. bukan ape .. x pernah layie ada budak yg beralih bulan sampai dua sekali kan .. nak tumbuh gigi dan dpt kaki .. amni nie lain sikit ... gelabah juga lah ayah dan ibu dia .. ;)


gewammm kan !!!


skrg kalau buat bunyi meow2 ... dia akan buat wajah macam nie .. sbb apa .. sbb konon2 nya menyahut bunyi meow tuuu ahahahah lucu betul anak dara sorang nie ekekke ;))

haaa tu dia didalam pelukan mama long dia ... hanan tuu mulalahhh jelessss ekekke ;))

tgk .. tgk .. wajah hanan sofia tuu .. ape lahhh yg dia cakap kann ... ekkeke yg pasti jelesss tuu jelas di wajah dia ..


bersama mama dia .. masa nie kami bersiap2 nak ke kuantan ... temankan ayah akk beli something .. kira present dari ummi akk buat ayah lahh .. ekkeke .. nanti akk up cerita tuu selepas2 nie ok ..

bile amni nak balik sini lagi ?? mama ieda , ayah abas , kakak2 dan abang zahrien winduu kan amni .. semalam call adik akk tuu , tanye balik tak utk sambut pose .. tapi mereka x dpt balik dah sbb dah x der cuti .. huhuhuh .. x perlahhh ;)

skrg nie gigi dah tumbuh 4 batang uuuuuuuu .. atas 2 bawah 2 ..
jalan punn dah pandai menyusur2 kerusi nie .. kata ummi akk kalau bertatih atas embun nie .. konpermm dia akan lagi laju jalan kan ;) sbb anak2 akk dulu
 macam tuu lah ..


27 comments:

  1. olololo.. tomeynya dia!! nak macam ni satu! =)

    ReplyDelete
  2. alaaa.. ayat2 ujung tu sedihlah pulak..

    ReplyDelete
  3. alolo..comey nye...
    hehe..hanan sofia jeles erk.. :)

    ReplyDelete
  4. Kak!..Memang comei tau..Geram ja tgk..:)

    ReplyDelete
  5. Cerah betul mata dia ieda.. comellah dgn reben kat kepala tu:)

    ReplyDelete
  6. Comel dia..lg tmbh ceria in red suit..
    Hikhik.p

    ReplyDelete
  7. tomeinya dia.. bulat mata

    As salam kak
    singgah dan follow sini :)
    salam kenal

    ReplyDelete
  8. comel dgn bunga seketul atas kepala..eh bunga ke reben tu???

    ReplyDelete
  9. assalam..
    yg sebenonye hanan takut mama dia kene kebas amni je..hehe

    ReplyDelete
  10. comel amni ne kak..gerammmm je tggkk

    ReplyDelete
  11. ala2 comel dua2 tu :)

    ReplyDelete
  12. comeynya, geram tengok lagik2 pakai warna merah makin meletop2 comeinya..mintak cium sikit boley?

    ReplyDelete
  13. comel nye amni.. :)


    p/s: selamat berpuasa kak :)

    ReplyDelete
  14. comey .....anak pertama mmg slalu gelabah ...hehehe

    ReplyDelete
  15. alololo..comeynya amni..rasa cam nak ada anak kecik lah pulak kannnn..apakah????....

    ReplyDelete
  16. comelnya amni.. Salam ramadhan buat ieda dan keluarga.. selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  17. alololo.... comelnye dengan baju merah die...

    ReplyDelete
  18. comelnya Amni ni. Sebaya Arif ke Amni ni Ieda, boleh buat menantu tak?....:)

    ReplyDelete
  19. comelnya diaa....

    Selamat menyambut bulan ramadhan dan menjalani ibadah puasa dari kami sekeluarga... maafkanlah salah silap kami...

    ReplyDelete
  20. ala tomei2... meyerlah dengan merah... hehehe

    selamat berpuasa buat akk dan keluarga...

    ReplyDelete
  21. comel kak... hehehe.. yea, Kak Ida mmg comel, budak kecik si Hanna Sofia pun comel... hope n doakan saya dpt baby comel ya kak...

    ReplyDelete
  22. alahaiii comelnya amni...

    haa tu la kak, abah sy pun ada gtau kalau jln ats embun cpt jln :-)

    ReplyDelete
  23. tomer amni...nak pulak amni pakai scaf tue..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...