Tuesday, July 17, 2012

HAMIL DI LEWAT USIA ~ AZIZAH & SHEERY SEMAKIN TERUJA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

seyessssssssssssss comel mereka berdua nie kan ! ...


Masih belum terlewat untuk memperkenal Majalah Harmoni edisi 1 -15 Julai 2012 dengan menampilkan dua selebriti yang hamil lewat usia iaitu Azizah Ariffin dan juga Sherie Merlis menghiasi muka hadapan majalah. Dapatkan majalah Harmoni ini dan juga edisi baru sempena ramadhan yang menampilkan keluarga besar Awie di pasaran sekarang.

hamil dalam lewat usia nie x merisikokan ke ?? hurmmmm semua ketentuan allah kan .. nak ada rejeki nie x kira usia .. ada tuu dah lewat 50an punn masih bersalin.. tapiiiiiiiii pueh tahan telinga dgn nurse2 lahh ekekeke

yelahh dlm medical nie .. dr mahupun nurse memang akan mementingkan risiko kan .. sbb mereka belajar tu semua .. kalau tidak x kan mereka nak biarkan aje .. potpet2 kejap jeee , pastu dia diamm .. ekeke nak buat macam mana dah nak ngandung ! .. 

 


24 comments:

  1. mulot org mmg takkan benti berckp..dah Allah bg rezeki terima je la..deqla ni pun entah bile la nk dpt rezeki..umor dah nk masok 30 ni...huhu

    ReplyDelete
  2. rezeki mereka tu :)
    ade juga org mengandung lewat usia anak dorang okey je
    ibu syaze ckp, semua tu depend on pemakanan juga
    kalo umur muda sekalipun tapi tak jaga makan tu anak pon mebi tak sihat
    tu apa yg ibu syaze cakap la kan..hihi ;p

    ReplyDelete
  3. tumpang gembira utk kedua-dua personaliti comel ni... ikut perubatan mmg ada risiko, tp kalau di situasi mcm diorang ni, diorang mugkin pertimbangkan faktor faktor lain...apapun Allah yg tentukan segalanya...

    ReplyDelete
  4. prgnant doh ye dua mommy ni..tahniah..

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah...semoga dapat melahirkan dgn selamat...

    ReplyDelete
  6. tahniah pada dorang...

    ReplyDelete
  7. tak silap saya azizah tu peknen no. 5 kan..suka tgk dia..anak nak msk 5 pun bdn slim mcm anak dara..sy dulu mati2 ingt dia x kawin lgi..kekekek

    ReplyDelete
  8. boleh aje, rezki dari Allah swt, but berisikolah ! apapun doaka saje

    ReplyDelete
  9. Dah rezeki dilewat usia, nak buat mcm mana kan.

    ReplyDelete
  10. Wahhh rezeki kan? Takkan nak tolak... Selagi tuhan mengizinkan, takkan benda ni terjadi? Ada hikmahnya...

    ReplyDelete
  11. tahniah depa berdua msh preggy lagi...tu la kalau kt hospital mesti nurse dh bsingkan...yg preggy biasa kena marah apa lg yg camni...hihi

    ReplyDelete
  12. dah berusia pun masih subur lgi erk..hehe

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah rezeki. Semua urusan Allah

    ReplyDelete
  14. biasalah.. mulut orang,.. doktor tu bercakaap berdasarkan ilmu sains mereka tapi kuasa Tuhan sapa boleh tolak rezeki kan... alhamdulillah,.. syok pegang baby..

    ReplyDelete
  15. rezeki seseorang kak.. :)

    ReplyDelete
  16. Sherie tu lah...20thn dh tak lalui pengalaman peknen...semoga sihat dan selamat lah.

    ReplyDelete
  17. bleh je dpt ank slgi blum menapous.. risiko tu bleh dikurangkn dgn tbiat hdup yg baik.. :)

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah.. rezeki kan.. cam sherry tu br kawen.. mmg rezeki dia :-)

    ReplyDelete
  19. alahaiii..lanjut usia pon dua2 stil cun melecun!!! canteknye diorang lagi2 tgh mengandung ni kan..berseri2 betul..=)

    ReplyDelete
  20. moga selamat hendaknya :0

    ReplyDelete
  21. masa bersalinkan Azfar nurse tu siap ckp blh bersalin lg ni. umur 40 br berhenti. adeh...

    ReplyDelete
  22. Rezeki kan xkan nak tolak...tahniah buat mereka berdua :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...