Sunday, July 22, 2012

HADIAH DARI UMMI BUAT AYAH ~ MODENAS MARI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa nielah dia hadiah ummi buat ayah .. ekke terbalik kan ... sepatutnya hadiah ayah buat ummi .. TAPI oleh kerana duit mu duit ku jua .. maka x kesahlah hadiah dari ummi buat ayah @ ayah nak hadiah dari ummi .. ekkeke .. janji ayah dah semakin selesa nak ke surau utk semayang @ berjalan2 kan .. kalau tidak x menahan mendengar leteran ummi yang ayah menggunakan motor EGOnya ke mana2 .. haaaa skrg dua2 dah ada motor .. x yah nak rebut2 naik motor .. masing2 boleh ke surau ikut diri masing2 ..

macam biasa .. akk dan adik akk lah yg tolong ummi dan ayah cari motor nie .. lepas satu kedai ke satu kedai .. akhirnyaaaaaaaa berjumpa yg berkenan di hati ... modenas MR1 menjadi pilihan 100cc .. ok lahh bukan nak race punn kan ... molek sgt2 utk org dah tua2 nie .. model baru bersama starter .. mudah kan ! .. ;))
dah berkenan .. ummi bayar cash layie ! ... RM 3.167.00 sahaja ... settle semua kami balik , dlm masa seminggu ayah ajak hubby pi amik di ktn .. ;))


 inilah pilihan ayah .. ok kan .. warna putih .. macam biasa adik akk test power dulu !

 
 sempat layie melayan family adik akk nie .. ikutlahhh , tgk lah amni tuu .. apa yg dia pandang dd dia buat tuu !!!



aksi mengada ayah dpt motorrrrrrrrrrrrrrrrrr !



 eiiiiiiiii macam biasa pic si tecik nie kena ada maaaaaaaa ;))

eh eh eh .. buat ape tuu ?? .. kenapa lak tu ??? muahhahahah
cer teka .. cer teka .. cer teka ..

SELAMAT BERTERAWIH MALAM KE3 SEMUA
berbuka apa tadi ?? akk masak simple aje .. nasi grg cili kering dan spaghetti melayu pilihan anak2 .. alhamdulillahhh semua suke dan syukur juga banyak juadah pemberian mak saudara , kakak sepupu dan along akk sendiri .. penuh meja dgn menu MEE .. kekeke ... syukurrrr ada lebihan lepas terawih lah gayanya ..
 

15 comments:

  1. mesti akak nk try test jugak..hihi

    ReplyDelete
  2. happy family...sweet kan ummi bg hadiah motor ngan ayah kakieda.msti dia rasa terharu sgt2.
    *Amni tu cute sgt..
    *kakieda nak try naik motor tu jugak ye?

    ReplyDelete
  3. tdi berbuka dgn nasi dan sup dan bergedel.. satu set, xtau name ape..

    hehe, nnti bolehlah ayah bawak kak ieda jalan2 p bazar..

    ReplyDelete
  4. vroomm..vroomm...hhehh,,.test power gak..saya dah lama tak naik motor..makan tahun jugalah...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. sukanya hati ayah bila dapat motor tu kan? hehehe

    haaaa...sis nak cuba jugaklah tu hihi

    ReplyDelete
  7. Suka ayah dpt motor ;)
    Comelnya budak baju merah tu.
    Agaknya ada sesuatu yg melekat di seluar ;)

    ReplyDelete
  8. Suka ayah dpt motor ;)
    Comelnya budak baju merah tu.
    Agaknya ada sesuatu yg melekat di seluar ;)

    ReplyDelete
  9. Seronok ayah dapat motor ya...pasni pergi terawih naik motor..

    ReplyDelete
  10. cash tu.kalau kita ni nak kumpul cash byk tu pun senak kan kak.ehehe.tp org dulu2 pandai simpan duit.tak sama cam kita skang ni.simpan duit tp ntah kemana peginya.ehehe.

    ReplyDelete
  11. cantik kaler motor, messti seronok ayah ieda...

    ReplyDelete
  12. motor baru di bulan ramadhan! best

    ReplyDelete
  13. bestnye dapat motor baruuuuu..

    ReplyDelete
  14. dapat motor baru bestnyer hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...