Thursday, July 12, 2012

FAZURINA BANTU RAKAN ARTIS YG BERTUDUNG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

bagussnyaa artis fazurina nie .. hurmmm keinginan membantu rakan2 yg bertudung mendapat kerja dlm lakonan nie sgt2 dihargai .. dia pun dah jadi penerbit skrg kan ;) baguslah kalau dia ada niat nak membantu raka2 artis yg bertudung mencari rejeki dlm bidang hiburan nie kan .. so ape layie .. joint je penerbitan filem @ drama dari produksi fazurina nie .. rejeki jgn ditolak kan ;)


Pelakon yang kini bergelar penerbit, Fazurina berhasrat membantu pelakon wanita yang bertudung untuk berlakon di bawah syarikat penerbitannya iaitu Tripix Studios Sdn Bhd. 

Fazurina atau nama sebenarnya, Siti Fazurina Mohd Famir, 30, berkata, hasrat itu timbul apabila melihat banyak produksi yang enggan mengambil pelakon wanita sekiranya mereka bertudung untuk berlakon dalam produksi mereka.


Dia sendiri sudah bertudung dan merasai tempias produksi tidak berani untuk mengambil pelakon bertudung . Bagaimanapun bukan semua yang berbuat demikian. 

"Menerusi syarikat produksi ini, dia boleh membantu artis wanita bertudung lain dari segi tawaran berlakon melalui projek-projek yang sedang saya usahakan, Insya-Allah,



Sumber : Mstar


dia bertudung nie semakin cantik dan ayu kan .. hurmmm bukan mudah nak mengayakan pemakaian tudung dan penampilan seseorang .. nak2 artis nie ... kalau mereka ada niat utk berubah ke jalan yg diredhai .. why not kita support mereka kan .. harap2 mereka juga boleh jadi idola kita dan remaja2 zaman skrg nie .. insyaallah .. ;)



27 comments:

  1. niat baik mesti hasilnye pun baikkan..insyaALLAH..;D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah sorang lagi dah berhijrah..sangat suka ;-)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..cantik die bile bertudung..:)

    ReplyDelete
  4. sungguh manis sekrang dia bertudung...Alhamdulillah..dah banyak artis sekarang dah bertudung

    ReplyDelete
  5. sy minat die sejak die join dewi remaja lagi...comel jek

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah semoga niat baiknya akan dikenang rakan2 artis bertudung yg lain...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..harap semakin ramai lagi.. :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal yer... ^_^ follow u too

    ReplyDelete
  9. salam kenal yer... ^_^ follow u too

    ReplyDelete
  10. sesiapa pun yg bertudung mmg cntik dan manis dipandang kan kak..

    ReplyDelete
  11. tu la.. semoga murah rezeki dia kan kak..

    ReplyDelete
  12. niat yg baik tu...mudah2an dipermudahkan...;-)

    http://skuterlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. baguslah dia nak tlg rakan2 dia jugak.. yela kak, ramai jugak artis bertudug gtau susah dpt job.,..

    ReplyDelete
  14. bagus la niat dia tu kan
    kesian gk kt artis2 ni
    da itu je keje dorg kan
    kalo da bertudung org x mo amik berlakon dorg nk keje ape plak kan

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah ... dah makin ramai artis kita yg bertudung. Skang nih pun peminat dah makin suka tgk artis2 yg bertudung berlakon drpd arits yg terdedah sana sini tuh ... sakit mata, sakit ati tgk citer camtuh ...

    ReplyDelete
  16. rindu cerita dunia anita yg dia pernah lakonkan dulu
    hehe

    ReplyDelete
  17. betul tu..die nmpk ayu dan cantek sgt!

    ReplyDelete
  18. Ita memng ske kalu tgk dia blakon..

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..bagus niat dia kan kak..

    ReplyDelete
  20. Baguslah dia kak ieda...Dah pakai tudung dia nampak lebih cantik..

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah baik niat dia tu

    ReplyDelete
  22. artis2 bila bertudung cantik sgt2

    ReplyDelete
  23. bagus sangat usaha dia utk bantu rakan2 artis bertudung yg lain.

    ReplyDelete
  24. ayu jer dia bertudung..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...