Monday, July 23, 2012

FARAH ASYIKIN YANG TELAH BERTUDUNG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhhh ,, syukur .. dah semakin ramai artis yg dah mula berjilbab .. manis sgt2 .. akk dah dgr lama artis nie berjilbab .. siapa lagi kalau bukan farah asyikin nie .. dia janda tau .. x tahu masa bila dia bercerai dengan suaminya yg juga seorang DR ... dah x der jodoh kan .. x perlah harap2 dengan imej baru ini , dia dpt memulakan kehidupan yg baru dan lebih bermakna .. insyaallahhh


Cantik sangat Farah Asyikin bertudung….Dah ramaikan artis bertudung ….. Farah Asyikin  tampil menawan  mengenakan  tudung Nampak lebih manis dan sopan kan….miss Farah kiter ni….

Selama 33 tahun saya biarkan aurat saya terdedah pada pandangan lelaki yang bukan mahram. Lantas, saya berlari ke almari mencari tudung yang sememangnya saya simpan untuk menghadiri majlis kenduri doa selamat dan sebagainya. “Saya sarungkan ke kepala dan menyelinap suatu perasaan yang sangat aman dan mendamaikan. Oh, inilah rupanya yang Allah mahu saya lakukan iaitu bertudung. jelas Farah Asyikin….Sumber Metro


tapi dia memang kelihatan manis kan .. dia kalau x makeup pun still cantik ..
alhamdulillah allah dan bukakan pintu hati dia ..
seronok rasanya bila semakin ramai artis yg memakai tudung , harap2 suatu hari nanti .. semua artis perempuan kita akan bertudung .. dlm filem2 @ drama semua bertudung dah x der cerita2 yg mendedahkan aurat mereka nie .. insyaallahhh



25 comments:

  1. Sebenarnya memang akan lebih cantik dan manis bila bertudung ieda..

    ReplyDelete
  2. saya pun tak tau dia dah bercerai kak... dia mmg cantik..

    ReplyDelete
  3. baru last week jumpe farah asyikin dkt ou.mmg cantik n senyum jer muke die :)

    ReplyDelete
  4. saya pun baru tau masa dia ada dlm satu program tvhijrah.

    alhamdulillah ramai artis yg sedar tanggungjwb muslim. cuma perlu ada yg membimbing utk betul2 penuhi ciri2 tutup aurat yg sbnr. cth: baju takboleh la ikut bentuk bdn.

    ReplyDelete
  5. cantik...
    kalau solek tu nipis3 lg cantik :)

    ReplyDelete
  6. moga berkekalan hendaknyer....

    ReplyDelete
  7. lagik cantik biler dia bertudung. Nmpk makin mude dr usia sebenar dia hehehe

    ReplyDelete
  8. cantekkan kak....ciptaan Allah, sememangnye indah!!

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...hidayah Allah tak kira siapa kan?

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah akhirnya seorang lagi artis telah bertudung...harap2 berkekalan perubahan nie utk selama2nya.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. sejuk mata mmandang.. :) kat ofis td pun ada tgk seorang pegawai yg biasa free hair dah start pakai tudung.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  12. mmg cantik sgt!!!
    siap dgn glove camtu
    fesyen yg selamat..kot tersalam or terpegang org laki ke kan

    ReplyDelete
  13. super duper cantik...dah ramai yg bertudung kan retis...syukur2....hope jgn lee hangat2 tahi ayam dan terus berlitup mcm wardina tu.....

    ReplyDelete
  14. salam kak..

    dia memang cantik..lebih cantik bile bertudung..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  15. salam kak..

    dia memang cantik..lebih cantik bile bertudung..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah...makin ramai yang bertudung..

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah .. baru ler sdp mato memandang
    kalau x, cm x ckup kain ...

    syukur dia berubah ker jalan yg betul .. hrp2 leps ni dia jmp lelaki yg baik tuk di jadikan suami

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah....sopan sekali nampaknya..siapa kata bertudung tidak boleh bergaya kannn...

    ReplyDelete
  19. mmg manis dia bertudung. semoga dia istiqamah dalam penghijrahan dia...

    ReplyDelete
  20. bertudung lg nampak kecantikan dia.hihi

    ReplyDelete
  21. Cantik!! Artis ni dh mmg lawa kan, so bile berhijab makin bertambah lawa dan ayu gitu..

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah dgn perubahan dia :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...