Friday, July 6, 2012

BUTIK NAJIHAH UNTUK MUSLIMAH ~ akk ... PABO SAHAJA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

cantik2 skrg nie .. pelbagai butik yg menyediakan pakaian2 dan tudung2 para pengguna hijab skrg nie .. sgt2 beruntung .. sealiran dengan zaman skrg nie .. yg bertudung dan berjilbab juga mempunyai banyak pilihan dimerata2 tempat .. bila akk tgk pakaian2 dan tudung2 yg digayakan sgt2 menarik minat .. timbul lah nak mencuba semuanya .. kalau akk x mampulah nak beli semua tu di butik2 kan .. mahal huhuh ..so pilihan akk adalah di pasar2 borong yg memang menyediakan beribu pilihan pakaian2 muslimah dan tudung2 yg sgt2 trendy .. cuma x berjenama lahh kan ..

alaaaa apa ada pada jenama kan kalau kita x mampu .. janji menutup aurat dan boleh pakai lama .. itu dah mencukupi bagi akk .. cuma sesekali akk beli online .. tu pun tudung lah .. 


Butik tudung Najjah merupakan salah satu butik tudung terkenal bagi para hijabster di Kuala Lumpur. Butik ini terletak di  The Strand, Damansara. Butik ini juga telah beroperasi sejak tahun 2010 lagi. Bagi yang belum ketahui, sebenarnya butik ini dimiliki oleh seorang selebriti Malaysia sendiri iaitu Farrah Adeeba.


Pelbagai jenis tudung dan juga busana muslimah yang telah dipasarkan di butik Najjah ini. Material yang dihasilkan juga sangat selesa dipakai dan digayakan dimana sahaja.  Konsep muslimah moden yang diketengahkan oleh Farrah Adeeba dan rakan kongsinya mendapat sambutan yang sangat baik.

Ada diantara pelanggan setia butik ini terdiri dari golongan selebriti yang bertudung juga. Antara selebriti yang gemar memakai tudung dan busana muslimah dari butik Najjah ini antaranya Ekin, Farah AF, Siti Nordiana dan juga Nora. Mereka ini sudah menjadi seperti pelanggan tetap bagi butik najjah ini.

Bagi selebriti ini keselesaan memakai produk dari butik Najjah membuatkan mereka gemar menggayakan koleksi yang ada dari butik ini. Harganya juga berpatutan malah bukan cuma tudung tetapi busana muslimah yang ada dijual dibutik ini juga sangat menarik minat selebriti-selebriti ini untuk berkunjung ke butik Najjah. Bagi anda yang ini mencubanya bolehlah ke butik ini terus atau layari website Butik Najjah sendiri.


jauh lahhh ... huhuh kalau dekat nak juga terjah ... tulah .. butik2 macam nie semua kebanyakannya mahal2 kan .. huhuhu soo kalau akk memang sesuai butik PABO aje koot ;) .. nak beli yg jenama2 nie .. kena tgk ongkos jugak huhuhuh .. ;)) macam akk cakap tadi , sesekali leh layan ;))

dan kalau uols nak tahu bila akk ke PABO tuu .. ada diantara pembeli 'kodi' niee dtgnya dari KL .. rupenya2 mereka beli kodi dan jual 'online' ... hurmm soo same sahaja kan.. sbb disini bila beli 'kodi' harga tudung2 dan jubah2 tu semua murah2 .. ;)


13 comments:

  1. mmg mcm2 fesyen skrg..kita sbg pengguna blh pilih mcm2 kan..cuma jgn try yg pelik2 sudah..hihi

    ReplyDelete
  2. Kak! Mmg ble rambang mata bila tgk fesyen sekarang ni. Tp tu lah, bg yg bdn comei2 ni agak segan juga nak bergaya mcm tu. Heeee

    ReplyDelete
  3. Salam Ieda..mmg cantik pilihan tudung2 kat butik2.Tp k.atie nk masuk pon takut...sbb mahai.
    Nk gak merasa selai-dua..tg2k la kot2 ada rezeki kan.Aminnn

    ReplyDelete
  4. PABO tu kat mana kak

    selalu baju muslimah ni mahal sesangat

    ReplyDelete
  5. @ibh_sue tulah .. ekekke .. susah gak kan .. kena cari yg lose2 lahh ;)

    ReplyDelete
  6. @ejulz tulah .. cantik

    dikk .. tolong akk x leh masuk umah ejulz .. kenapa dik ????

    ReplyDelete
  7. @♥♥azatiesayang ♥♥ aah kak .. mahal2 .. ieda punn kalau butik2 nie x masuk lah .. sbb rege mahal kualiti kain same je dgn sesetengah kedai tuu huhuh

    ReplyDelete
  8. @Tina Othman PABO tuu pasar borong dik .. di pekan nie terkenal ngan pabo nie .. even org KL turun cari kain dan tudung yg cantik2 .. ;)

    ReplyDelete
  9. cantik gak kan...tp mahal la hihihi

    ReplyDelete
  10. hihii... ingat apalah PABO td.. pandai akak cipta word tu yer... :-)

    ReplyDelete
  11. Bagus la ada pasar borong tu blh beli murah..tk yh jenama pn tak pe ..

    ReplyDelete
  12. mcm2 fesyen skrg ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (179) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...