Tuesday, July 10, 2012

BURGER oh BURGER ~ sesekali layan !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaa jgn adeer yg sentap lak nie .. ekek pagi2 dah tayang pic makan .. tahan2 ...  kelmarinnnnn ... ekekkee kisah kelmarin lah nie .. dah tgh malam punn .. tetiba hubby cakap nak beli burger .. lapooo .. uishhhhhhhhhhh mana tahan kann .. so konon2 kirim lah pada dia nak burger juga .. tunggu punye tunggu dah dekat jam 12 mlm koooo ... hangin satu badan nak makan kan .. dia kuar minum , sampai kul 12 mlm baru balikkkkkkk ! .. ciannnnnnnn kat minik duk tunggu buger x kunjung2 tiba .. last2 akak makan pagi esoknyaaaaaaaa .. siap perli2 lagi kat dia .. yelahhh sampaiii ati , sib baikkk x tempunan ekekek ;)

akk ingatkan dia dah lupa .. x beli .. sib baikkkkkkkkk ada .. siap kejutkan akk , nak makan @ tidak .. mak aihh x kuasa nak bangun tgh2 mlm kerana burger .. soo memang akk panas kan aje dlm microwave keesokan paginyaaaaaaaaaaa .. ;) burger daging tuu .. akk mintak benjoo aje .. ekkeke rejeki !




sedapp nyeeeeeeeeeee sesekali layan .. memang terbaik lahhh ! ... nie akk belah 4 .. akak satu , selebihnya utk anak2 .. seee !!! .. selalu ingatkan anak2 kannnn .. sayang kann ! ... haaaaaaaaaa harap2 mereka dah besar mereka pun sayangkan kita ibu mereka nie .. huhuhu ;)



33 comments:

  1. alah terliur lieya kak....lieya pun kadang2 gi tapau beger ...dah tak tau nak mkn ape kadang2 tu..lagi pun sesekali layan beger mmg sedap....tapi satu beger jek tak dpt rase ni kak....beger bakar yg pemes tu...dekat jek pun ngan umah...tapi nak pergi beratur ramai2 tuuu adoi laa tak kuase gituuu hehehehe.....

    betul tu kak, kite ape2pun tetap ingat anak2 kan....moga begitu jugak sebaliknyer....

    ReplyDelete
  2. alaaa x herannn...sbb dh bekpes nasi ni...{hehe eksen}

    ReplyDelete
  3. bagusnye ibu ni ... janji merasa ...

    aku pun suka burger kak ..sedap

    ReplyDelete
  4. bagusnye ibu ni ... janji merasa ...

    aku pun suka burger kak ..sedap

    ReplyDelete
  5. kalau nak cepat membesar,..makanlah burger tgh2 malam..hahah..
    saya dh tak makan burger..tapi tgk baca kat cni,..ter ingin laa pulak

    ReplyDelete
  6. Baru jer mkn burger, tapi KFC nyer lah ☺☺

    Biasalah tu kak, klo mkn tak sah klo tak ingat kat anak2.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. sedapny kak..terasa lapar pagi2 tgk burger ni...memang mcm tu kan kak..klu mkn mesti ingat kat anak..biar sikit asalkan semua dapat merasa..^^

    ReplyDelete
  9. haippp gambar tak menahan....nasiblah baru lepas mkn burger king...

    ReplyDelete
  10. jrg mkn burger tp sesekali layan mmg syok.

    ReplyDelete
  11. Waaa kak tayang burger, sedap nmpk mayonis + sos meleleh..perghhh!!!

    Sy skrg xbeli burger dah sbb suka buat sndiri, taruk sos + mayonis byk2...umakai sedap!

    ReplyDelete
  12. sy pun selalu tapau beger mlm td utk bfast pg..sedap jugak ;P

    memang kak..kita ni kalau apa2 mesti ingat ank..kalau nak mkn sendiri mcm tak lepas je kan :)

    ReplyDelete
  13. alaa..kenyang la kak, 2 keping roti canai pagi tadi, hehehehe~

    ReplyDelete
  14. Ada hallah tu sampai pukul 12 malam baru balik ieda... tapi burger tetap beli juga dek sayang bini kan:)

    ReplyDelete
  15. Aduh kak...terliur pulak saya campur gan lapar nie hihihi

    ReplyDelete
  16. Nampak sedap burger tu.. mesti sedap sembang ;) yg penting burgernya ada :)

    ReplyDelete
  17. Nampak sedap burger tu.. mesti sedap sembang ;) yg penting burgernya ada :)

    ReplyDelete
  18. sesekali pekena burger mcm ni mmg sedap kan ieda...

    mmg terliur tgknya ha!

    ReplyDelete
  19. Nasib baik baru makan beger semalam, kalau tak sure dah terliur ha..heheeee

    ReplyDelete
  20. skrg ni mmg rasa nk mkn burger je kak.. mlm td pun minta hubby belikan benjo tp dibelikannya chicken chop.. Alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  21. adeh kak sedapnyer...lapo la pulak wani dhla xbfast pun pg ni hihihi

    ReplyDelete
  22. sedapnya pagi-pagi sarapan burger..:)

    ReplyDelete
  23. eiii kite poselah kakk..tak baik tau tayang pic food besar2 cmtu :(

    **ehehehekk :P

    ReplyDelete
  24. sesekali makan beger terasa nikmatnya kan..... nyumnyum, tetiba terasa nak berbuka beger plak petang ni..

    ReplyDelete
  25. baru makan burger malam tadi kak...

    ReplyDelete
  26. dus.. pagi2 dah post gambaq burger lak ni!

    ReplyDelete
  27. @Kakzakie hurmm tulah .. akk buat saya sayuu lak kak .. tulah walau dia balik lewat , saya ingat dia lupe burger saya .. sedih dan sayu lak dgn komen akk huhuhu

    ReplyDelete
  28. sekali skala layan bege mmg syok kak ieda..

    ReplyDelete
  29. tu dia... tayang beger pulak... ni yang nak buat2 mengidam ni.. hahahha

    ReplyDelete
  30. lebih sedap dari burger mekdi kan kak...hehehe

    ReplyDelete
  31. ni klo tgk mase bulan pose ni, kurus pose ni ! lalallalalal :)

    ReplyDelete
  32. saya pun sesekali rasa nk mkn gi beli jer kat bawah tu..kdg tu buat sendiri jer.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...