Monday, July 2, 2012

BILA ZAHRIEN ADA AMNI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hurmm nielah pic2 anak teruna akk yg memang cukup suke bila ada amni .. sepupu dia sorang nie dia panggil pewincess ! .. ekekek bukan main layieee .. katanya sayanggg ngan adik amni yg comel nie .. ahahhaa , kalau amni balik .. dia yg ralit melayan amni .. sib baikk lah budak amni nie x pandai jalan layiee .. kalau tak , harus dia ajak bermain bersama .. ;)

nie semua pic candid akk amik masa kami dia apartment awana .. hurmm bukan main layie .. akak yg ralit amik gambor mereka berdua nie ... geram !!!! ... ;))


wajah seronok bila amni dlm dakapannya .. ekkeke ;))
 
hahahahha moment indah berdua ! ... cehhhhhhhhh !!!



anak dara yg sentiasa dirindui kami dan semakin hari semakin keletah ! ... ;))


ps : adakalanya rasa malassss sgt2 nak berblog ... pic banyak .. nak menaip memerlukan semangat .. kerana semangat ku lately nie seakan ditarik balik .. ohhhh tidak .. kuatkan hatikuuu .. walau bagaimana sekalipunn akk akan cuba sedaya upaya menyegarkan hati dan minda dgn BW ke rumah2 uolssss ;) insyaallahhhhhh



27 comments:

  1. kak, muka zahrien saling tak tumpah muka akak la...versi boy...

    ReplyDelete
  2. tu diaaaa punyer sayang!hehehee..

    ReplyDelete
  3. terserlah gaya seorang abg yang penyayang..:)

    pelan-pelan kayuh kak ieza..hehe..

    ReplyDelete
  4. due2 comel.....hehehehe..syg betol gaye nye tu..:)

    ReplyDelete
  5. tiga2 pun comel.
    selalunya begitulah kan kak,,kalau snap pic ank mmg kita ralit..kalau boleh semua momen kita nak capture :)

    ReplyDelete
  6. aweet sungguh dierang berdua ni...comelnyer cekak pinknyer tu...

    ReplyDelete
  7. Kan main peluk lagi zahrien ngan amni..yer.. sayangnya..dia.. :)

    ReplyDelete
  8. kak, tu maknanya bdk2 tu nak adiklah kak oii! alahai buat2 tak paham lak..kekeke

    **comel bby amni tu :)

    ReplyDelete
  9. peluk ketat2....sayang sgt dia kat amni...;)

    ReplyDelete
  10. cute je dua2.. bagus zahrien.. pandai jaga adik.. :)

    ReplyDelete
  11. zahrien suka adik yer.. pandai dia dukung adik amni...

    ReplyDelete
  12. comel amni, tapi tgk muka cam nak nangis je,hehehe.. Zahrien pandai jaga adik ekk.. nak adik ke?
    heeeee~

    ReplyDelete
  13. cutelah 2 2 ni...comel jer...

    ReplyDelete
  14. sayang kat amni la tu..amni comel mau tak sayang kan hihihi

    ReplyDelete
  15. zahrien ni nampak penyayang kan... come je mereka dua org ni :-)

    ReplyDelete
  16. cumel2 nya mereka....mmg betul kdang2 gambar banyak tapi nak uplod takde idea nak story :)

    ReplyDelete
  17. thanks sebab slalu singgh gak blog sy wlupun kdg2 x smangat.. huhu.. comelnye diorang... npe mcm kacukan ye? msti hnsem n cntik ni nnti bila dah besar...

    ReplyDelete
  18. tapi amni tu mmg cantik comel.... boleh buat menantu nih. hihihi~

    ReplyDelete
  19. @nurfa22 TQ dik .. x kacuk mana2 pun .. original .. cuma kami ada sikit darah bugis .. itu sahaja ;)

    ReplyDelete
  20. alahai sweet nye aksi diaorg tu..dua2 comel sgt!

    ReplyDelete
  21. muka anak teruna ni memang tepek muka akak kan? makin besar makin handsome :)

    ReplyDelete
  22. Comelnya adik amni,patutlah abg zahrien suka layan dia.....

    ReplyDelete
  23. tanda2 nk adek lagi la tu..hehhehe

    ReplyDelete
  24. kak..ke zahrien nk adik..hihi..comel amni ni..

    ReplyDelete
  25. kak..ke zahrien nk adik..hihi..comel amni ni..

    ReplyDelete
  26. suka tengok amni comel...anak2 akak mesti nak adik lagi hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...