Tuesday, July 3, 2012

APA ITU HERBALIFE ~ LUNCH 4 ME TODAY

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

 dah lama x story morry tentang herbalife kan .. lately nie akk ddah start konsume sahke herbalife dgn sgt2 konsistant .. alhamdulillah berjaya .. berjaya turunkan berat ke ?? ahahha lum layie .. berjaya kawal nafsuu tuu yg utama kan .. bila dah berjaya insyaallahhh akan ada penurunan yg membanggakan .. x timbang ke ?? oh tidak layie .. sbb baru aje nak konsistant balik kan soo kena lah sabar banyak .. skrg akk dah mula shake 2x dan hanya ambil 1x normal meal .. yess i lokie :) 
ok sure ada diantara anda semua yg masih samar2 dan kurang yakin dengan produk Herbalife .. ok jom akk share serba sedikit penerangan tentang HL itu sendiri ;)

Diasaskan pada 1980, Herbalife International adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan terunggul yang mengkhusus dalam mempermudahkan ke arah kehidupan yang sihat.

Misi Herbalife adalah untuk mengubah kehidupan manusia dengan menyediakan peluang perniagaan terbaik dalam jualan langsung dan pemakanan terbaik serta produk pengurusan berat badan terbaik di dunia.


Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink

  1. Makanan Seimbang Seharian
  2. Makanan Segera untuk Orang Bijak!
  3. 90-250 kalori Satu Hidangan
  4. Mengandungi 55 jenis Nutrien & 18 Acid Amino, Serat, Protein & Herba

Tea Mix - Lemon & Hibiscus

  1. Menyegarkan & Memberi tenaga
  2. Mempercepatkan pembakaran kalori dan lemak
  3. Meningkatkan Tenaga
  4. Mengurangkan selera makan
  5. Antioxidants yang berkesan
  6. Menjalankan Detoxifikasi dengan semulajadi

Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder

  1. 5 gram Protein tanpa Lemak setiap sudu
  2. Menghalang Rasa Lapar
  3. Membina Jisim Otot
  4. Meningkat Metabolisma
  5. Membantu Mengurangkan Berat Badan
  6. Protein ialah Komponen yang diperlukan oleh setiap Sel dalam Badan Kita.
  7. Kita tidak makan Protein Sayuran yang secukupnya.
  8. Protein dari Daging dan Produk Tenusu mempunyai Lemak Tepu.

kepada sesiapa yg nak tahu lebih lanjut sila email akk di ieda0106@yahoo.com.my
sblm nie akk ada letakkan email lain kan .. jgn gunakan email itu , dah x leh buka , x tahu kenapa huhuh
dan buat kat CINTAMANIS LITE .. plas email saya guna email nie ye kak .. saya x leh buka email airutuu huhuh sorry sgt2 .. ;)


soo JOM SHAKE UTK SIHAT !!! 

akk lunch dengan shake cappucino tghari nie .. yumx3 ...
nak BW jap .. tadi sebuk sgt .. x sempat nak BW .. tatattata & happy lunch



22 comments:

  1. ade cousin yg amalkan herbalife ni..tp dah lame x jumpe..agknye da kurus kot dy..hehehehe...:)

    ReplyDelete
  2. kawan2 yg ambil sumer kata ok kalau ambil betul2 berkesan...

    ReplyDelete
  3. kawan wani ada gak yg ambil diorang cakap ok...berkesan gak la hihi

    ReplyDelete
  4. mmg berkesan coz penah mkn tahun 2008.Rasa sgt sedap yg perisa coklat

    ReplyDelete
  5. lama tak minum herbalife nih...owhhh..yg pasti rasa dia sedap! saya suka strawberry ;)

    ReplyDelete
  6. bila HL nk wat 50% diskaun ni.ehehe..

    ReplyDelete
  7. x pernah try lagi :)

    ReplyDelete
  8. produk ni mahal..kalau mahal hasilnya sudah tentu memuaskan kan kak :)

    ReplyDelete
  9. Kakak tak pernah cuba. Bila terjumpa kereta yg ada lambang herbalife otomatik otak kakak ingat ieda tau...

    ReplyDelete
  10. Teringin nak try Herbalife ni, mana tau 1 hari nanti ke kan ;)

    ReplyDelete
  11. kwn akk mkn..tp dia tak bersungguh...sbb tu akk tak nampak ada perubahan...cuma dia kata badan terasa ringan dan segar jer...

    ReplyDelete
  12. teringin jugak nk try kak tp regenya tuh x menahan.. hehe..

    ReplyDelete
  13. anah buah ada sorg yg amalkan herbalifr ni dan dia mmg konsisten la.. skrg mmg dah nampak perubahan pada diri dia dulu dan kini.. :)

    ReplyDelete
  14. X pernah cuba product Herbalife nie....

    ReplyDelete
  15. kawan sorang agen & mengambil product ni serta berpantang makan, lebihkan minum air, mmg berkesan, slim je krg ni

    ReplyDelete
  16. kwn sy ada jugak yg minum produk ni :-)

    ReplyDelete
  17. Herbalife ni utk org yg nk turunkn berat bdan je ke kak?

    ReplyDelete
  18. kadang2 suka makan saya ni kak. kalau time tak makan tu tak makan la pulak. adehhh...

    ReplyDelete
  19. Bru test mkn 3 ari..okla..klu tgh ari tu x mkn lg bkesan + bersukan..perghh!!xsabar nk tggu sebulan ni..

    ReplyDelete
  20. Bru test mkn 3 ari..okla..klu tgh ari tu x mkn lg bkesan + bersukan..perghh!!xsabar nk tggu sebulan ni..

    ReplyDelete
  21. @teratak hati eh tak lahh
    utk naikkan berat badan pun ada tau .. x percaya nanti email akk , akk boleh bagi penerangan ;)

    ReplyDelete
  22. herbalife nie produknya mahal hihihihi tak mampu nak beli...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...