Thursday, July 5, 2012

akhirnya RATU ROCK BERNIKAH 7 JULAI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akhirnya .. sure ramai dah tahu kann .. kita ternanti2 majlis pernikahan RATU ROCK malaysia nie .. ELLA yg sgt2 sweet ... dah 46 uuuuuuuuu tapi wajah dan body dia x nampak 46 tahun kan .. macam baya2 akk jeee .. ekekek ;) yelah badan kecik nie susah nak nampak berumur .. nak2 dia nie manja2 gituuu .. adehhhh x menagan tgk ella nie .. terbayang kata2 dan nada suara manja tuu sambil2 mengimbas2 rambut dia tuu .. adehhhh ... kami semua mendoakan majlis pernikahan pada 7 Julai nie berjalan lancar .. x sabar lakk ..

 hurmmm ASTRO , TV3 @ TV1 x nak buat liputan ke ?? lagend is getting married !!!


Ratu Rock negara, Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminuddin hari ini mengesahkan yang dia bakal bernikah dengan seorang juruterbang, Azhar Ghazali pada 7 Julai depan.

Ella yang berusia 46 tahun berkata majlis pernikahannya itu bakal diadakan secara tertutup di kediaman keluarganya di Klang, Selangor. "Alhamdulilah akhirnya apa yang diperkatakan sebelum ini, persoalan bertahun-tahun yang diajukan kepada saya sudah ada jawapannya.

"Doakan yang terbaik dan semuanya berjalan lancar," ujarnya. Majlis resepsi pasangan itu bakal berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya pada 1 Disember depan.



“Ibu memang gembira akhirnya anak keenamnya itu bakal bertemu jodoh. Keinginan untuk menjadikan Ella sebagai isteri itu diluahkan sendiri oleh Azhar ketika dia datang bertemu dengan ibu,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini, Rabu.


ibu manalahhh x gembira .. setelah usia 46 tahun .. akhirnya bertemu jodoh kan .. kalau akk mauuu x tidur malam .. sib baikk ella nie artis .. agaknya mak dia x lah risau sgt .. bila tahu dah nak kawin nie .. fuh ... LEGA ! .. nak2 dpt JURUTERBANG FIRE FLY tuuuuu .. bertuah badan kan .. oh yaaaa puas cari pic AZHAR GHAZALI nie .. x jumpe lahh .. nak sgt2 tgk .. tapi rasanya orgnya handsome .. putih2 sbb akk pernah letak pic dia di blog akk nie .. hurmmm
 

32 comments:

  1. wah wah,..selamat penganti bru ella! semoga bahgia selalu! =)

    ReplyDelete
  2. moga jodohnya kesampaian..kesian ella...dah lama membujang...kalau saya,..huhuhu..sesungguhnya..ajal mati, jodoh pertemuan adalah milikNYA..kita berusaha,.Dia yg menentukan...Alhamdulillah..kita kawen awal yaa...

    ReplyDelete
  3. finally ..kawin gak Ella nie..semoga berbahagia!!

    ReplyDelete
  4. tahniah utk ella.. semoga bahagia hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  5. akak majlis tertutup...mana leh media masuk ...

    ReplyDelete
  6. baru tau ella dah cecah age 46..ingatkan baru 41-43.Tahiah buat ella.

    ReplyDelete
  7. waa... tahniah Kk Ela, finally the rock star Malaysia naik ke pelaminan, bahagia slalu :)

    ReplyDelete
  8. tahniah Ella, sebelum ni byk kali dk dgr nak nikah nak nikah x jadi2 pown.. moga kekal hingga ke hjg nyawa1

    ReplyDelete
  9. Alhamdulliah..akhirnya ratu rock msia bertemu jodoh jua..sy pun suka Ella ni artis yg sopan,baik,sweet n manja2 ;)

    ReplyDelete
  10. Akhirnyeerrrr.... Dpt tgk ella kawin.... Sure wedding of the year gak ni.....

    Tu le kak.... Nak tgk gak muke bakal suami ella ni..... Sure kacak.....

    ReplyDelete
  11. akhirnyaaaa...heheh..mesti comel kan ella pakai baju pengantin:)

    ReplyDelete
  12. memang awet muda dia ni. masa saya kecik-kecik die dah nyanyi, rasa mcm muka die tak berubah daru dulu sampai skg...
    mmg ratu rock x ditelan zaman dia ni.. :)

    ReplyDelete
  13. setiap dari kita mmg sudah Allah tentukan siapa jodoh kita, bila kita akan bertemu jodoh DSBGnya... oleh itu jgn pertikaikan knp dia tu dia ni tak kawin lg.. bla bla bla bla.. semua persoalan yg bkn kerja kita mmg tak perlu dipersoalkan.. kun fayakun.. :)

    tahniah to Ella...

    ReplyDelete
  14. akhirnya...alhamdulillah sampai jodoh kak el.semoga majlisnya berjalan lancar nanti...mmg manja kak el ni...;)

    ReplyDelete
  15. akhirnyaaaaaaa ELLA kawen jugak..moga berkekalan hingga ujung nyawa hendaknye...;D

    ReplyDelete
  16. finally ahkak ella dah nak kawen...alahdmulliah...x sabaq nk tgk nnt

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah..... la, dah la nikah tertutup... resepsi pulak bulan doblas nuun... x dpt la tengok couple ni dalam waktu terdekat ye..

    cari la kak pic dorang berdua ni, mesti sweet2 manja2 gak cam ella..

    ReplyDelete
  18. tahniah untuk ella, kita rasa dia dah berumur sangat kan...ape pun jodoh dah sampai semoga berbahagia

    ReplyDelete
  19. Akhirnya...Selamat Pengantin Baru buat kedua mempelai

    ReplyDelete
  20. Oh Ella nak menikah ye ieda kakak tak tahu. Baguslah dah berusia benar kan... lepas ini kakak dia pulaklah hendaknya...

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah, akhirnya dia bertemu jodoh jugak akhirnya...

    semoga berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  22. sampai jugak akhirnya jodoh dia..

    ReplyDelete
  23. finally kawin gak ella...dengar gak berita ni kt radio td :)

    ReplyDelete
  24. Tahniah Ella,itulah dinamakan jodoh lambat laun klu dah jodoh tu tetap bertemu juga.

    ReplyDelete
  25. doakan yg terbaik buat ella n pasangannya ni... ameen...

    ReplyDelete
  26. Akhirnya, Ella kawen jugak! Selamat pengantin baru!

    ReplyDelete
  27. dah lama menunggu...Ella kahwin...akhirnya sampai jodoh juga ya...tahniah!!!..

    ReplyDelete
  28. tulah kak..dia tu awek muda
    xnpk pun 46

    ReplyDelete
  29. akhirnya bertemu jodoh juga ella ni..lama juga duk tertunggu-tunggu..:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...