Tuesday, July 3, 2012

AISHWARYA RAI YG JELITA ~ TIPS MUDAH DARINYA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

waduhhhhhhhhhhhh dari dulu sampai skrg akk tetap minat dan admire kejelitaan RATU CANTIK DUNIA nie .. ya allahhh betapa syukurnya dia dan bertuahnya kerana memperolehi kecantikan pemberian allah ini , mata , hidung & kening yg menawan ! ... dan dia sudi share tips mudah amalan mengekalkan kecantikan dirinya .....


 







kesempurnaan yg dia miliki jarang sekali dimiliki oleh wanita2 lain .. x dinafikan betapa dia bertuah .. dan bukan semua org dikurniakan kelebihan ini ..



namunnn KU TETAP BERSYUKUR DENGAN APA YG ALLAH BERIKAN .. KERANA DENGAN KESEDERHANAAN INI , AKU SENTIASA BERTERIMA KASIH DIATAS KURNIAANNYA ... AMINNNNNNNNNN .. ;)




kenangan dinner UCSA - swiss garden hotel , kuantan


29 comments:

  1. Allah dah memang bagi kecantikan yang lebih untuk dia...
    tapi bersyukur lah dengan apa yang kita ada..
    janji hidup kita tak menyusahkan sapa2 kan...

    ReplyDelete
  2. setiap wanita tu ada kelebihan msg2..walaupun kurang d prasa rupa, namun lebih pada yg lain..tpikan..akak lagi comel tau..bertudung litup n nampak mahal.. bersyukur tau..

    ReplyDelete
  3. suker 2 pic terakhir sekali, comel..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..

    kita semua cantik kan akak...ciptaan Allah cntik2 semua..:)

    ReplyDelete
  5. @~Sweet Honesty~ tkasih dikk
    kalau kita org islam , berpakaian macam nie , alamat sedihlahh kan .. x cium bau syurga lah dikk
    sedangkan syurga itulah tempat yg kekal selama2nya .. huhuh

    ReplyDelete
  6. Betul... Apa pun syukur dgn nikmatnya lg indah :)

    ReplyDelete
  7. @ILA HonEyBuNNy cantik seadanya kan dik .. kelebihan dan kelemahan sentiasa ada pada setiap insan .. syukurrr ;)

    ReplyDelete
  8. akak pun cantik...^_^ hehe..

    alhamdulillah syukur sempurna sifat kita ni kan..^_^

    ReplyDelete
  9. akak pun cantik...^_^ hehe..

    alhamdulillah syukur sempurna sifat kita ni kan..^_^

    tp dia ni mmg cantik betul kan..

    ReplyDelete
  10. cuba bayangkan dia pakai tudung, mesti lagi cun kan..hehee

    ReplyDelete
  11. kaka ieda semua org ada kelebihan dan kecantikan masing2...semua ciptaan Allah S.W.T itu sempurna dan cantik :)..kak ieda pun cantik la :))

    ReplyDelete
  12. mak saye minat betol dgn aishwarya ni.. die berlakon best!!

    alaa kak ieda pon cantik gakk.. hati n perangai cantik, otomatik rupa jd cantik.. :)

    ReplyDelete
  13. nice pic kak...segala kebaikan datangnya dari Allah...:)

    my fotoblog:
    http://gambarankasar.blogspot.com/2012/06/putrajaya.html

    ReplyDelete
  14. As salam Kak Ieda,

    Akak pun apa kurangnye... mmg cantik! ;))

    Cantik tu subjektif, beauty is in eyes of beholder :))

    ReplyDelete
  15. cantik tu subjektif. ada yang cantik pada org ni belum tentu cantik pada org lain. apa pun, bersyukur sebab wajah masih sempurna kan? alhamdulillah...

    ReplyDelete
  16. Syukur Alhamdulillah...
    Kak!..Kita semua canyik kak!..
    Cantik tu terlalu subjektif. Lain orang lain penilaiannya. Tapi kalau hati baik, kompem akan terserlah terpancar keseriannya diluar..:)

    ReplyDelete
  17. ieda lagi cantik lah...

    cantik tu bukan pada rupa paras je, cantik budi bahasa, cantik dalaman, cantik perwatakan...

    Syukur, setiap seseorang mempunyai cantik mereka yang tersendiri...kan.

    ReplyDelete
  18. Cantik nye Aish n Kak Ieda...
    cantik luar, harus la cantik dalamannya... baru lah kecantikan itu terserlah, Anugerah dari Allah swt, semua nya cantik...

    ReplyDelete
  19. akk lg lawo dr aiswarai tu
    hahahahaha bodek la ni

    ReplyDelete
  20. nobody is perfect. so bersyukur atas apa yg kita miliki. Apapun tq share tips Aish ni yg ada saya mmg amalkan pun!

    ReplyDelete
  21. syukur atas kurnian nyer..akak pun cantik per.. comey je tgk ^_^

    ReplyDelete
  22. syukur atas kurnian nyer..akak pun cantik per.. comey je tgk ^_^

    ReplyDelete
  23. syukur atas kurnian nyer..akak pun cantik per.. comey je tgk ^_^

    ReplyDelete
  24. akak pon cantik jugak....semua orang ada kecantikan tersendiri..:)

    ReplyDelete
  25. kak ieza pun cantik per..

    setiap org pasti ada kecantikannya yg tersendiri..:)

    ReplyDelete
  26. cantiknya...dua2 org yg kat ats tu cantik..comel lote..

    ReplyDelete
  27. setiap wanita tu ada kelebihan msg2..walaupun kurang d prasa rupa, namun lebih pada yg lain..tapi akak tetap comel hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...