Saturday, June 2, 2012

ZIZAN JUARA "SUPER SPONTAN" musim pertama

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

tahniahhh buat zizan , macam dah sangka dan agak aje , dari awal lagi , dia memang menjadi pilihan semua peminat super spontan utk menjadi juara musim pertama ini ...... fuh 100 ribu tuuu , dan paling x tahan toyota camryyyy , wahhhh kayoo kejap makkkk ! he deserved that kan ....... 
apa2 punn tahniah juga buat johan yg not bad , kira saigan terdekat lah tuuu , sbb pada akk lahh , kalau x der zizan , konperm juara milik johan , ada sape2 setuju ekekkeke

ok lahhhhh , dah ngantukk lah , berjaga nie semata2 utk super spontan tau ekekkke , ok lahhh nite2 semua , nie pun update atas katil nie , pakai galaxi , x dpt nak upload pic zizan , x pandai aaar akk nie nak upload picdari galaxi nie huhuhu

ok , jgn lupa ambil air semayang sblm tido dannn semoga mimpi yg indah2 , selamat malam & assalamualaikum semuaaaaaaaaaaa ;)

12 comments:

  1. taniah pd zizan..rezeki diah

    ReplyDelete
  2. xde astro.. x dpt tgk.. hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah zizan. Seronok org kita menang.

    ReplyDelete
  4. ooo..malam td super spontan ek...lupa pulak..patut la nak balik rumah, banyak kete depan FINAS tu

    ReplyDelete
  5. kat perak takde astro, tahniah zizan!!!!!

    ReplyDelete
  6. tahniah zizan, banyak tu duit + kete, makin masyuk la lepas ni

    ReplyDelete
  7. tahniah zizan..semoga sentiasa murah rezeki dan jangan takbur dengan apa yang ada..

    ReplyDelete
  8. mmg dah dijangka kak..hihihihi

    ReplyDelete
  9. memang dah jangka zizan akan menang

    ReplyDelete
  10. zizan ek juara?duk berpantang di rumah mil,takde 132,lama tak tgk..huhu

    ReplyDelete
  11. Tahniah Zizan.....RM100 ribu tu...

    ReplyDelete
  12. Memang agak zizan menang...Tahniah..Murah rezeki zizan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...