Friday, June 22, 2012

UNIQUES tertinggi & amount kempen tertinggi

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

akk bukannye pandai sgt bab2 nie kan .. tapi semalam duk terjah lah nuffnang nie ,.. sekali tgk kannn , tarikh 20 jun tuu paling ramai yg menerjah blog akk .. haa uniques aje 700 ++ , view dlm 1000 ++ sehari .. phewww ... x pernah dpt banyak nie kan .. sooo tkasihhh lahh pada kawan2 .. adik2 ... kakak2 yg sudi menerjah blog picisan akk nie .. blog yg x seberapa nie ... ;) hargai sgt2 ..
sblm nie x pernah layie akk dpt amount macam nie .. kira jadi kebangaan lah juga .. x tahulah entry apa yg menarik minat uolss pada hari tu kan ... ;)


dannn kalau tgk kat sini juga BE tertinggi yg akak dpt adalah waktu iklan VW Polo Sedan Launch (Phase 3) tuuu .. alhamdulillahhh .. punnnnn x pernah dpt sehingga ke amount tuu .. syukur sgt2 atas rejeki yg allah bagi nie .. x lahh sia2 berblog nie kan .. buang masa pun tidak .. seronok dgn segala pengisian dan perkongsian didalam dunia blog nie .. dan paling suke bila dpt duit kocek macam nie .. sape nak bagi kan ;)

syukurrrrrrr skrg nie hanya ada 1 sahaja BE yg duk bermain2 kat sini .. harap2 bertahan lamalahh kan .. tu pun amount dah nak dekat2 50 ekekeke .. TQ .. TQ .. mr nuff ... LOVE uu ketat2 hahahhaha kalau ada bagilah BE layie yeee .. 
haaa dgr2 pejabat dia dah berpindah kan ???

happy lunch ! .. akk lunch dgn shake ! .. ;))

31 comments:

  1. Syukurrr...

    kakcik tak pernah dapat pv hingga 500 pun! (ikut piawaian nuffnang la).. :(

    ReplyDelete
  2. wah... best tu.... RM RM... seronok lah tu ya... boleh shopping raya..

    ReplyDelete
  3. Rezeki..Syukur Alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah ieda, satu BE dah capai 50, mmg masyuk, yus paling tinggi 1 BE 29 je...apa pun rezki juga tu kan...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. BE saya paling byk pun rm2 jer
    hehehe.. Jadi lerrt

    ReplyDelete
  6. wah.. rezeki la tu kak.. tinggi juga PV akak yer.. sya ni alahai.. sedih je.. tp tetap bersyukur coz ad ajuga yg dtg ke blog sya yg buruk tue.. hehhe tahniah kak.. :)

    ReplyDelete
  7. wahhh..bestnyee kakk..jeles ai tauu

    ReplyDelete
  8. clap3! tgi tu kak..kak, emel saya zmarlia@yahoo.com klu nk tau psl dress poplook tu ye

    ReplyDelete
  9. congrats eida...js jugak jauh lg nk smpi camtu..kihkih

    ReplyDelete
  10. tahniah2...mmg kan sape kata berblog ni buang masa..menjana income jgk tau walau ciput pun tetap duit kan...fieza pun tk sbr nk cash out ni kak..dok tahan je ni huu...

    ReplyDelete
  11. salam Ieda.tahniah..wah,bkn main berdesup naik trffic ya.$$$ nuff pon maikn masyuk larrr.Rezeki tu :D

    ReplyDelete
  12. Woooowww... :)
    bestnye... tahniah!

    ReplyDelete
  13. wah bestnya... tahniah kak :-)

    ReplyDelete
  14. wahh tahniah kak.

    sy punya tak bergerak pon..sabar jelah kan =P tp apapun sy ok je nak buat entry sbb suka ;)

    ReplyDelete
  15. wahhh..banyaknya..rezeki..:)

    ReplyDelete
  16. tahniah kak..... bestnyer

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak. Banyak tu BE. Saya BE tertinggi pernah dpt pon dlm 21 hinggit ☺☺

    ReplyDelete
  18. tahniah kak ieda, akak, boleh tak akak kongsi tips dpt BE ni, contohnya bila update blogger profile tu akak klik apa ye? sian kat saya dah 4 bulan takde BE, sopp sopp sopp sedeh hehehe

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah... rezeki di mana mana kan...

    p/s: tak berapa nak faham jugak lagi dengan nuffnang ni

    ReplyDelete
  20. wah kagum jugak dgn akak.. tahniah kak.. semoga terus murah rezeki akak.. amin.. :)

    ReplyDelete
  21. boleh tahan gak blog akk ni
    hebattttt :) sehari leh capai 600PV
    gud2..caiyok2..a'ah smbil berblogging smbil jana pendapatan..igt sng2 nak dpt duit hahahaha

    ReplyDelete
  22. rezeki tue akak, sapa na bg...kena gigih lg berbelog ni...hahaha

    ReplyDelete
  23. wah heabtnya terapik akak..bg sy sikit bulehhh???


    oo patut arr BE polo sedan sy citit jerr akak songlap semua yaa HAHA gurau-gurau jerr


    sy kan kalau dpt BE kejpa jer dah metered..ada cara x kak nk bg dia tahan lama?

    ReplyDelete
  24. amboi meriah betul BE kat blog depa.. apapun rezeki ye tak.. Tuhan nak bagi kita rezeki tak tau dtgnya dr mana cuma kita perlu usaha je.

    ReplyDelete
  25. akak...giler byk tu akak punya earning be..sangat masyukk...saya ni pun sama dgn aju be susahnya nk lekat..akak dh pernah cashout belum..?

    ReplyDelete
  26. Wow! byk tu...Alhamdullillah rezeki...

    a'ah btl Nuff dah pindah, sy ada dpt email dr dorg..

    ReplyDelete
  27. Amboi kak ieda bestnya..
    Ni bleh ler blanja kami kalo kami mai sana nanti yer kak..
    Hik3!!!
    Ntah bila dpt jumpa akak..
    Nak polok ketat2.. ;p
    TC & happy weekend!! ;)

    ReplyDelete
  28. tahniah kak walaupun say tak arif pun pasal ni. hehehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...