Sunday, June 17, 2012

TUDUNG AIDIJUMA bersama DATIN NORJUMA YG SEMAKIN JELITA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lama x baca kisah datin norjuma nie kan .. dan dah lama akk tahu pasal tudung AIDIJUMA nie .. cuma baru nie akk nak buat entry sbb kali nie , dia sendiri yg peragakan tudung dia .. hurmmm manis2 semuanya .. warna memang kontra2 kan .. memang sesuai ngan usia mudee remaja akk nie ! .... uikkkk akak ke ?? muahahha pelacannn lah pulakkks ... adoii yai ! ... bukann lahhh utk remaja2 skrg lahh .. warna2 yg ditonakan sgt2 sesuai dgn arus perubahan zaman skrg .. cayalah datin ! .. semoga terus berjaya ... sape2 nak usha leh usha kat FB dia nie https://www.facebook.com/Aidijuma










semakin cantik skrg datin nor juma nie kan ... dan dia sgt2 slim skrg nie , serius JELESSS mak ! ok .. org kayaaaa senanglah nak slim melim nie .. banyak masa nak berslim dan berdiet ekke ( ayat jelessss lah tuu muahhaha ) ... yelah kalau kita nak jadi macam dia .. kita kena usaha .. ye ieda yeeeeeeeeeeee !!! ... semangat2 nak cantik dan kurus macam nie jugak lalalalla ... insyaallahhhh .. skrg tgh diet tapi sokmoo kelaut .. muahhaha nafsu lebih besar dari keinginan tuuu yang payah wokeh !

16 comments:

  1. Striking tudungnya. Cantik. Sesuai buat remaja. Akk yg dah tua ni olskool. Pakai bawal 2 kaler je. Kalau x hitam, putih, x putih, hitam. Hehehe.

    Raut wajah ieda segar Dan berseri. Herbalife ke tu dear?

    ReplyDelete
  2. @Deru Ombak ekekek malu saya kak .. aah saya amik herbalife .. dah 3 tahun kak .. dan saya amalkan makan maajun kak .. dah dari anak dara layie ;)

    ReplyDelete
  3. mmg jelita dia ni kanan..pas tu selim melim pulak tuu...

    ReplyDelete
  4. cantik tudung, cantik lagi tuan punya tudung tuuu..

    ReplyDelete
  5. betul tu, sedih bila tgk dia slim sgt. sama gak cam akak, berazam nak berdiet tp ntah bila tercapai

    ReplyDelete
  6. kaya dan glamer...jual apa pun org beli...

    ReplyDelete
  7. beli tudung.. x lama g raya kak.. hehehe

    ReplyDelete
  8. ha'ah..lama tak tgk die.. mmg semakin jelita tgk die ni. :)

    ReplyDelete
  9. aduiii..dr dlu minat norjuma..cantik bangatttt... dia cntik pakai tdung senget2 ke simpleke pon ttap nmpk cntik kan..

    ReplyDelete
  10. cunlah tudung yg bertone2...tu

    ReplyDelete
  11. orgnya mmg lawa pakai apa saja pun lawakan kak.

    ReplyDelete
  12. aa'ah jeles gak kak! heeee~

    ReplyDelete
  13. tudung aidijuma ni mmg cantik kak... sy ada 1, tp dpt sbb menang ga... hihi

    ReplyDelete
  14. Memang jeles tengok datin Norjuma dah kurus...sebelum nie berisi badan dia...

    ReplyDelete
  15. ala..ingt jual kat sini tudung ni..nak tanya size

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. Jom visit facebook page Hijab by Jentayu. Kami menawarkan variasi tudung yang menarik pada harga yang berpatutan. Siap ada diskaun lagi bila beli banyak. Cepat sementara stok masih ada. Salam bcantik2, ikhlas dari Hijab by Jentayu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...